728 x 90

رژیم آخوندی در گرداب ساز و کار مالی اروپایی در آستانه اجلاس ورشو

اجلاس ورشو
اجلاس ورشو

حکومت آخوندی که در آستانه برگزاری اجلاس جهانی ورشو به میزبانی آمریکا و لهستان، بر سر روابطش با اروپا و دستیابی به سازوکار مالی اروپایی با وضعیت بغرنجی مواجه است، از یک‌سو با تحریمهای تروریستی اتحادیه اروپا و تهدید تحریمهای موشکی از سوی فرانسه مواجه شده و از سوی دیگر، بحران درونی نظام بر سر تن‌دادن به کنوانسیونهای مربوط به اف.ای.تی.اف بالا گرفته است.

از سوی دیگر در ماندگی مجمع تشخیص مصلحت نظام آخوندی در تعیین‌تکلیف کنوانسیون پالرمو و موکول شدن بررسی آن به دو هفته بعد، سبب شده که در جنگ و جدالهای درونی بن‌بست رژیم در دو راهی تن‌دادن به کنوانسیونهای اف.ای.تی.اف یا پذیرش عواقب تعلل و رد آنها، بیش‌ از‌پیش برملا شود. از یک‌سو سایتهای همسو با دولت روحانی در روز هفتم بهمن نوشته‌اند:« دولت معتقد است که تصویب لوایح چهارگانه FATF از جمله لایحه پالرمو هم به اصلاح و بهبود بانکداری در داخل و هم به برقراری ارتباط با بانکداری بین‌المللی منجر می‌شود، و کشور ما نیز در شرایط کنونی به برقراری ارتباط با نظام بانکی جهان نیازمند است». از سوی دیگر حملات دلواپسان با شدت بیشتری ادامه یافته است.

آخوند مجتهد شبستری گفت: «تحریم‌هایی از جانب آمریکا بر نظام تحمیل شده که با پیوستن ما به کنوانسیون پالرمو احتمال این‌که شرایط کشور بدتر هم شود، وجود خواهد داشت زیرا آمریکا به‌راحتی خواهد توانست دور زدن تحریم‌ها توسط ما برای فروش نفت را به‌عنوان پولشویی و خلاف مقررات آمریکا تلقی کند».

و میرسلیم از باند مؤتلفه هم گفت: «فکر می‌کنم که مشکلات ما ناشی از جریان پالرمو نیست و این کنوانسیون تأثیر چندانی در آن ندارد. اصل مطلب در حقیقت وجود سوء مدیریتها و همچنین بخشی از آن نیز مربوط به مباحث و تهدیدات آمریکاست وگرنه جریان پالرمو بهانه‌یی بیش نیست و مشکلی را برای کشور حل نمی‌کند».

متقابلاً آخوند مجید انصاری از سوی باند روحانی و شرکا می‌گوید: « کسانی که لشگرکشی کرده یا پیامک تهدیدآمیز ارسال می‌کنند، منافع خود را در خطر می‌بینند». وی که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هست می‌افزاید: « در همین تجمع اخیر که در مخالفت با FATF در مقابل مجلس شکل گرفت، بسیاری از شرکت‌ کنندگان در آن نه می‌دانستند که FATF چیست و نه حتی می‌توانستند آن را به درستی تلفظ کنند».

ایران ارگان دولت روحانی روز هفتم بهمن از هجمه سنگین دلواپسان خبر داده و نوشته است: «در فضای عمومی نیز تبلیغات شدیدی علیه تصمیم‌های احتمالی مجمع آغاز شده است. چه از شهرهای خاص و چه در مراکز و مراسم خاص مثل برخی از نمازهای جمعه، شاهد این فشارها به مجمع تشخیص مصلحت هستیم».

آرمان روزنامهٔ همسو باد ولت روحانی در روز هفتم بهمن با یادآوری انزوای جهانی نظام نوشته است: «شرایط کنونی کشور خاص و ویژه است... مجموع شرایط کنونی کشور ایجاب می‌کند که به سمت تعامل و همکاری با عرصه بین‌المللی حرکت شود، در جدال و جنگ، هیچ نفعی وجود ندارد. این مسأله را تجربه ثابت کرده است که راهی جز تفاهم و تعامل با سایرین وجود ندارد».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0056ae21-e288-40a1-ae6f-dbf81572a18c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات