728 x 90

بحران و استیصال رژیم ایران بر سر پیوستن به FATF (اف.ای.تی.اف)

پیوستن به  کنوانسیون اف ای تی اف
پیوستن به کنوانسیون اف ای تی اف

کیهان خامنه‌ای: در حالیکه ولی‌فقیه تأکید کرد (پیوستن به کنوانسیونها) ضرورتی ندارد، رئیس ‌مجلس گفت نظر (خامنه‌ای) را اخذ و پیگیری می‌کنیم!

 

یک عضو مجلس رژیم از باند روحانی: صحبتهای (خامنه‌ای) بدان معنا نبود که باید سی اف تی در مجلس متوقف شود.

 

لایحه FATF (اف.ای.تی.اف) و تشدید مخاصمات درونی رژیم

به‌دنبال سخنرانی اخیر خامنه‌ای که در آن پیوستن به کنوانسیونهای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را رد کرد، ولی توپ را به زمین مجلس آخوندی انداخت، شاهد تشدید مخاصمات باندها و استیصال تمامیت نظام در گرداب این بحران هستیم.

 

گزارشی در این زمینه:

لایحه FATF (اف.ای.تی.اف) – لاریجانی - حتماً ما این را با خامنه‌ای در میان می‌گذاریم

یک روز پس از سخنرانی خامنه‌ای در مخالفت با لایحه مربوط به تأمین مالی تروریسم، علی لاریجانی، رئیس مجلس ارتجاع گفت: حتماً ما این را با خامنه‌ای در میان می‌گذاریم و نظر کامل او را می‌گیریم و بر اساس تدابیری که او داشته باشد در مجلس پیگیری می‌کنیم.

کیهان خامنه‌ای ۲تیر۹۷در واکنش به این حرف رئیس مجلس رژیم نوشت: موضع علی لاریجانی قابل تأمل است. نظر خامنه‌ای درباره کنوانسیونها روشن است. در حالی که خامنه‌ای در دیدار چهارشنبه گذشته نمایندگان مجلس به صراحت تأکید کردند که (پیوستن به این کنوانسیونها) هیچ ضرورتی ندارد رئیس ‌مجلس گفت نظر (خامنه‌ای) را اخذ و پیگیری می‌کنیم! اظهارات لاریجانی در این زمینه القاء کننده آن است که گویی نظر (خامنه‌ای) در این زمینه مجهول بوده است و بایستی از ایشان پیگیری شود تا مجهولی حالت معلوم به خود بگیرد. از این رو بایستی به علی لاریجانی و برخی نمایندگان متذکر شد که مجلس در این زمینه نباید به حاشیه رود.

 

لایحه FATF (اف.ای.تی.اف) - چنین رفتاری یادآور تجربه تلخ تصویب ۲۰دقیقه‌ای برجام است

روزنامه سیاست روز ۲تیر۹۷از باند خامنه‌ای درباره اظهارنظر علی لاریجانی نوشت: عده‌یی سخنان خامنه‌ای را به گونه‌ای دیگر تعبیر و تفسیر می‌کنند. چنین رفتاری یادآور تجربه تلخ تصویب ۲۰دقیقه‌ای برجام است. این کنوانسیونها گروه‌های (مورد حمایت نظام) را که در قانون اساسی ما بر حمایت از آنها تأکید شده تروریست می‌دانند که رفتار آنها در مورد (مجاهدین) شاهدی بر این ادعاست. با پیوستن به اف. ای. تی. اف توان دفاعی و نظامی نظام را تضعیف و خود تحریمی را اجرا می‌کنیم.

 

لایحه FATF (اف.ای.تی.اف) - بررسی لایحه کنوانسیون اف.ای.تی.اف در مجلس منتفی است

روزنامه حکومتی انتخاب ۳۱خرداد ۹۷نوشت: شماری از نمایندگان مجلس رژیم پس از سخنرانی خامنه‌ای، ادامه بحث بر سر پیوستن به کنوانسیونهای بین‌المللی را پایان‌یافته اعلام کردند. نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس رژیم گفت بررسی لایحه کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم در مجلس رژیم منتفی است.

 

از سوی دیگر، یک عضو مجلس رژیم به نام مسعود گودرزی نیز در اظهارنظری مشابه رئیس مجلس رژیم گفت: خامنه‌ای درباره پیوستن به کنوانسیون‌ها و معاهدات اختیار را به مجلس داده صحبتهای (او) بدان معنا نبود که باید سی اف تی در مجلس متوقف شود.

 

لایحه FATF (اف.ای.تی.اف) - ما ظرفیت و کشش نزاع‌های بی‌حاصلِ اینچنینی را نداریم.

روزنامه ابتکار از باند روحانی ۲تیر ۹۷نیز با هشدار به پیامدهای مرگبار جدال درونی رژیم بر سرنوشت نظام آخوندی نوشت: این روزها مسأله ما با جهان وارد مرحله جدیدی شده است. شاید به‌جرأت بتوان گفت که هیچگاه چالشهای بین‌المللی ما اینگونه که اکنون است، نشده بود... حاجت به گفتن نیست که سرنوشت ما تا کجا به‌نحوه عبور ما از این گذرگاه مهم گره خورده است...

بدون توافقِ (میان جناحهای حکومتی) نمی‌توانیم از این روزها به سلامت عبور کنیم...... ما ظرفیت و کشش نزاع‌های بی‌حاصلِ اینچنینی را نداریم.


شکست برجام و پیوستن به FATF؛ لایحه مربوط به اف.ای.تی.اف وطن‌فروشی است

بحران درونی رژیم بر سر شکست برجام و پیوستن به کنوانسیونهای ضدتأمین مالی تروریسم و پولشویی؛ کارشناسان حکومتی: در لیست سیاه قرار بگیریم مشکلاتمان جدی‌تر می‌شود.

 

حبیبی دبیرکل باند موتلفه: لایحه مربوط به اف.ای.تی.اف وطن‌فروشی است.

پزشکیان، نایب‌رئیس مجلس رژیم از باند روحانی: کسانی درباره اف.ای.تی.اف اظهارنظر می‌کنند که در تلفظ آن هم مشکل دارند.

جدال بر سر پیوستن به اف.ای.تی.اف. که به‌گفته باند خامنه‌ای از جمله پیامدهای آن، قطع کمکهای دولتی به سپاه پاسداران است، هم‌چنان موضوع کشاکشِ باندهای حکومتی در گرداب بحرانهای مرگبارِ ناشی از زهر اتمی و شکست برجام است.

در حالیکه حبیبی، دبیرکل باند مؤتلفه لایحه مربوط به اف.ای.تی.اف را «وطن‌فروشی» نامیده، مهره‌های باند روحانی بر نیاز حیاتی رژیم به تن‌دادن به شرایط اف.ای.تی.اف تأکید می‌کنند.

نماینده رژیم در بانک جهانی، فرهاد نیلی می‌گوید: اگر به اروپایی‌ها فشار می‌آوریم که باید کانال مطمئنی ایجاد کنند، باید بدانیم روابط مانند یک بازی فوتبال دو طرف دارد که نیازمند اجرای مقررات بین‌المللی هم‌چون اف.ای.تی.اف است.

یک کارشناس رژیم نیز اضافه می‌کند: با توجه به تحریمهای کنونی و تحریمهای پیش‌رو، عدم الحاق به کنفوانسیونهای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی برای تروریسم، می‌تواند زمینه‌ساز قرار گرفتن مجدد ما در لیست سیاه و سخت‌تر شدن تبادلات پولی و معاملات بانکی با سایر کشورها شود.

وی افزود: در حال حاضر شرایط به‌گونه‌یی است که به‌دنبال حفظ ارتباط حداقلی با بانکهای خارجی هستیم. در صورتی که در لیست سیاه قرار بگیریم مشکلاتمان جدی‌تر می‌شود. روشن است که نظام بانک (ما) تحمل فشار بیشتر را نخواهد داشت.

روزنامه حکومتی اطلاعات نیز با اشاره به تعویق دو ماهه تصویب طرحهای پیوستن به کنوانسیونهای ضدپولشویی و تأمین مالی تروریسم نوشت: متأسفانه فعلاً دو ماه بررسی این لوایح به تأخیر افتاده است که این خود بر وخامت و تشدید تحریمهای آمریکا اضافه خواهد کرد.

پزشکیان، نایب رئیس مجلس رژیم با حمله به باند رقیب می‌گوید: «کسانی درباره اف.ای.تی.اف اظهارنظر می‌کنند که حتی در تلفظ آن هم مشکل دارند. آنها خیال می‌کند در همه زمینه‌ها می‌توانند نظر بدهند.»

علیرضا رحیمی، عضو هیأت‌رئیسه مجلس رژیم نیز دست‌اندازی سپاه و باند غالب بر پولهای کلان و سیستم مالی کشور را پیش کشیده و می‌گوید: «ما الآن در سیستم بانکی و پولی خود سؤالات و ابهامات زیادی داریم. یکی از مهم‌ترین آنها این‌که حجم چند میلیارد دلاری قاچاق سالانه در کشور که گاه رقم آن تا ۲۰میلیارد دلار عنوان می‌شود، از چه منابعی تأمین مالی و تأمین ارز می‌گردد و چگونه و در کجای نظام بانکی کشور به گردش می‌افتد و به چه جاهایی و نزد چه افرادی تزریق می‌شود؟».

 

برجام اروپایی و لایحه پیوستن به FATF و ارسال پیامک برای اعضای مجلس ارتجاع

ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به اعضای مجلس ارتجاع

در حالی که جدال درونی رژیم بر سر برجام اروپایی هم‌چنان ادامه دارد، ارسال پیامکهای تهدیدآمیز در مورد تصویب لوایح ارائه شده از سوی دولت روحانی در مورد پیوستن به کنوانسیونهای مربوط به FATF به یک موضوع در مخاصمات درونی رژیم تبدیل شده است.

 

گزارشی در این رابطه:

رسانه‌های حکومتی نوشتند: تهدید نمایندگان ادامه دارد:‌ این بار مستقیماًًً به دفاتر اعضای مجلس مراجعه و در خصوص FATF تهدید کرده‌اند.

علیرضا رحیمی عضو مجلس رژیم گفت: ‌«از گزارش پیامک‎های حاوی تهدید و توهین به نمایندگان در حضور لاریجانی مشخص شد، مرکز طراحی و سازماندهی پیامک‎ها علیه نمایندگان و مجلس (با هدف رد لایحه مقابله با تأمین مالی تروریسم - FATF) شهر مشهد بوده است.»

علی مطهری نایب رئیس مجلس رژیم نیز گفت: «بیشتر پیامک‌های ارسالی برای من هم از مشهد و خراسان بود. به نظر م باید پیگیری شود که منشأ این پیامک‌ها کجاست».

 

علم الهدی: تصویب FATF و مملکت فروشها

علی مطهری در پاسخ به هشدار علم‌الهدی به مجلس رژیم درباره تصویب FATF گفت: اگر بنا بود نمایندگان مجلس تشخیصهای علم‌الهدی را ملاک تصمیمهای خود قرار دهند امروز اثری از جمهوری اسلامی نبود. علم‌الهدی در روز جمعه گفته بود:

حواستان جمع باشه شما یک وقتی خدای نکرده در تاریخ اسم تون دنبال سر آن مملکت فروشان نیاد نگویند شما هم با تصویب اف آی تی اف شما هم جزو مملکت فروشها بو دید، جز مردم فروشها بو دید، نگویند شما هم با تصویب لایحه پولشویی کنوانسیون خارجی دشمن رو بر تراکشن بانکی این ملت و مملکت مسلط کردید این حرف رو نگند شما هم پشت سر آنها به آن لیست اضافه نشید.

هنوز بچه‌های جوانمرد ما در کویر شام و ساحل دریای مدیترانه برای حفظ این نظام و اسلام دارند جان می‌دهند

 

جمالی نوبندگانی عضو مجلس رژیم گفت: چون من عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه بودم بالای ۱۰۰۰پیامک دریافتی داشتم که تقریباً هم فرمتی یکسان داشت. در متن پیامک‌ها از ما می‌خواستند به صراحت مصاحبه کنیم و مخالفت خود را با لایحه FATF اعلام کنیم.

 

موسوی: برجام معاهده‌ای تحت راهبریهای خامنه‌ای

در همین حال، در ادامه جدال بر سر برجام اروپایی یک عضو مجلس رژیم به نام موسوی گفت: ‌برجام معاهده‌ای تحت راهبریهای خامنه‌ای بود امروز هم دستورات و اوامر او در خصوص برجام اجرا خواهد شد.

 

کواکبیان - اگر به اف.ای.تی.اف نپیوندیم سازمان مجاهدین را نمی‌توانیم در هیچ کشوری تعقیب کنیم

در جلسه پرتشنج مجلس آخوندی بر سر لایحه اف.ای.تی.اف، کواکبیان در حرفهایش تلویحا گفت که خود خامنه‌ای دنبال تصویب این لایحه است والا آن را به مجلس واگذار نمی‌کرد و در حرفهایش صریحاً می‌گفت که نباید تصویب شود:

کواکبیان: مقام معظم رهبری در ۱۴خرداد سخنرانی فرمودند... یک کلمه در مورد این چهار تا لایحه نفرمودند میتونستند به ما رهنمود بدهند اما شما شنیدید که ایشان به دولت و مجلس این مسأله رو واگذار کردند...

وقتی که بخواهیم به این لایحه نپیوندیم منافقین به‌اصطلاح سازمان مجاهدین خلق را در هیچ کشوری نمی‌تونیم تعقیب بکنیم.

 

خروج شرکتهای بزرگ از ایران به بهانه تحریمهای آمریکا

از سوی دیگر، نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس رژیم نیز گفت: عده‌یی هنوز به مذاکرات برجامی خوشبین هستند. اروپایی‌ها در عمل نشان داده‌اند که هم‌چنان در چارچوب سیاستهای آمریکایی‌ها در حال حرکت هستند و نشانه آن هم، خروج برخی شرکتهای بزرگ آنها از ایران به بهانه تحریم‌های آمریکاست. رفتارهای اروپایی‌ها هنوز هیچ نشانه روشنی از پایبندی به عهد و پیمان ندارد.

مطالب مرتبط:

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/65158ac0-928e-4c40-894c-edc5b7b3b6db"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات