ساعت 1805:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن
سفیر روبرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی: رژیم ایران قادر به اصلاح نیست. چرا؟ چون دشمن اصلی آن خود مردم ایران هستند و این رژیم بیشترین وحشت را از مردمش دارد. بنا بر همین واقعیت این رژیم نمیتواند تغییر رفتار بدهد. چون اولین رفتار برای تغییر تندادن به خواست مردمش برای سرنگونی است.
ساعت1800:
علیرضا جعفر زاده: در کازرون مردم شعار می دادند: «دشمن ما همین جا است، اما میگن آمریکاست». واقعیت صحنه این است که مردم ایران علیه این رژیم به پا خاسته اند. هیچ نیازی به دخالت خارجی و حمله نظامی نیست. مردم ایران در صحنه هستند. جامعه جهانی فقط باید این واقعیت را ببیند و آن را به رسمیت بشناسد.
ساعت 1745:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن
سفیر روبرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی: تجربه نشان میدهد که باید ایران یک تصمیمگیری استراتژیک برای کنار گذاشتن برنامه بمبسازی اتمی بگیرد. این تصمیم چیست؟ وقتی اتخاذ شود خواهیم فهمید! کما اینکه در مورد لیبی یا کره شمالی فهمیدیم.
ساعت 1740:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن:
سفیر جوزف دی ترانی – مدیر پیشین «مرکز ملی منع گسترش تسلیحات اتمی»:
برنامه موشکی از جمله موشکهای شهاب ۱، ۲و ۳همه بخشی از یک برنامه اتمی هستند.
گسترش برنامه موشکی رژیم ایران به یک مسابقه تسلیحاتی در منطقه نیز دامن میزند.
برداشت این بود که برجام یک حلقه واسطه بود تا رژیم ایران وارد یک مرحله جدید از تغییر رفتار شود. اما این مرحله تغییر رفتار هیچوقت واقع نشد. ایران دخالتهای تروریستی خودش در منطقه را شدت بخشید.
به خواستههایی که از کره شمالی داریم نگاه کنید. توافق با کره شمالی مدلی است که ما از یک توافق اتمی انتظار داریم. توافق اتمی با رژیم ایران باید دارای چنین ویژگیهایی باشد نه آنچه که در برجام بود.
مسابقه اتمی در منطقه برای منطقه و جهان فاجعهبار است.
ساعت 1725:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن:
متیو کرونیک – استاد دانشگاه جرج تاون: برآورد آمریکا این است که برنامه موشکی رژیم ایران میتواند متحدان آمریکا در منطقه را هدف قرار دهد. برجام به این مسأله نمیپرداخت و این یک کمبود مهم بود.
به نظر من یکی از اصلیترین اشکالات برجام، دادن اجازه غنیسازی به رژیم ایران بود. آمریکا حتی به نزدیکترین متحدانش اجازه چنین کاری نداده بود. مثلاً کره جنوبی یک برنامه برای غنیسازی اورانیوم داشت اما در توافق و گفتگو با آمریکا این برنامه را متوقف کرد.
ساعت 1720:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن:
اولی هاینونن – معاون پیشین رئیس آژانس بینالمللی اتمی: نحوه جلوگیری از برنامه اتمی یک کشور ابتدا تشخیص میزان پیشرفت برنامه اتمی، موقعیت کنونی آن برنامه و بعد از میان برداشتن مرحله بندی شده این توانمندی است. تا آنجایی که من در جریان هستم در مورد ایران هیچ میان بری برای این مراحل وجود ندارد.
برای اطمینان از متوقف شدن برنامه اتمی رژیم ایران، باید دسترسی به اماکن، ابزار و دانشمندان این زمینه فراهم باشد.
ساعت 1700:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن
سفیر روبرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی: واکنش منفی رژیم به خروج آمریکا از برجام قابل پیشبینی بود.
وقتی که گرد و غبار فرو بنشیند معلوم خواهد شد که دیگر برجام مسألهیی متعلق به گذشته است.
نگاهی به گذشته نشان میدهد که هر وقت در برابر رژیم ایران با قدرت ایستادگی شده است رژیم ایران دست به عقبنشینی میزند.
سفیر روبرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی: تحریمات آمریکایی کمپانیهای اروپایی را مجبور خواهد کرد که بین سرمایهگذاری با ایران و آمریکا یکی را انتخاب کنند. معلوم است که آنها کدام را انتخاب خواهند کرد. نگهداشتن برجام با اروپاییها در درازمدت ممکن نیست.
وقتی اتحادیه اروپا، در کنار آمریکا در مسیر جدید قرار بگیرد روسیه و چین هم همین کار را خواهند کرد.
هر گونه توافق جدید باید برنامه موشکی، حمایت رژیم از تروریسم و محدودیتهای بیشتر بر برنامه اتمی رژیم ایران را در بر بگیرد.
فکر میکنم مهمترین بخش پیام ترامپ پاسخش به خواست مردم ایران برای آزادی و دموکراسی بود. این رژیم هیچ جناح میانهرویی در درون خودش ندارد و آنچه مردم ایران میخواهند سرنگونی آن است.
ساعت 1650:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن
علیرضا جعفرزاده: نمیتوان به برنامه اتمی رژیم ایران پرداخت مگر این به برنامه موشکی و سیاست تروریستی رژیم پرداخت.
برنامه موشکی، اتمی و صدور تروریسم، در کنار سرکوب مردم ایران ابزارهایی برای حفظ حاکمیت آخوندی هستند. و بهنظر م پرداختن به این برنامهها بدون پرداختن به خواست مردم ایران برای سرنگونی این رژیم ممکن نیست.
ساعت 1645:
کنفرانس مقاومت ایران در واشینگتن:
علیرضا جعفرزاده: در معرفی کتاب برنامه موشکی رژیم ایران باید بگویم که این کتاب متوجه زمینهیی به اسم ایجاد بحران و تروریسم است که لازمه استمرار حیات رژیم ایران است.
برای ایجاد بحران و تروریسم سیاست رژیم روی سه پایه حمایت از گروههای تروریستی وابسته، برنامه اتمی و برنامه موشکی استوار است.
دستیابی به بمب اتمی در مرکز تلاشهای اتمی به ظاهر مسالمتآمیز قرار دارد.
برنامه موشکی برعهده یکی از بخشهای سپاه همچون نیروی قدس و نیروی هوایی سپاه است.
گروه صنعتی «همت» یکی از مراکز صنعتی سپاه برای ساخت موشکهایی با قابلیت حمل کلاهک اتمی است که به ۷قسمت مختلف تقسیم شده است. یکی از مهمترین آنها گروه صنعتی «نوری» است که بسیار محرمانه نگه داشته شده است.