728 x 90

انتخابات رياست جمهوري آمريكا,

مناظره جمهوریخواهان

-

مناظره انتخاباتی در آمریکا
مناظره انتخاباتی در آمریکا
گزارش یورونیوز:
نامزدهای جمهوریخواه در مناظره تلویزیونی خود به انتقادات شدید علیه باراک اوباما پرداختند. آنها ناتوانی اوباما در زمینه سیاست داخلی و ضعف و مماشات او در قبال رژیم آخوندی را مورد انتقاد قرار دادند. نامزدهای جمهوریخواه خواستار اعمال سیاستی قاطع برای جلوگیری از دست‌یابی آخوندها به سلاح اتمی شدند.
این نامزدها هم‌چنین به رقیب هم‌حزبی خود میت رامنی که بالاترین محبوبیت را در نظرسنجیها کسب کرده، انتقاد کردند. ریک سنتروم که در ردیف دوم نظرسنجیهاست گفت: «تجربه کاری آقای رامنی فقط در زمینه تجارت است. این تجربه برای مدیریت کشور کافی نیست. کار رئیس‌جمهور همانند مدیرعامل نیست او کسی است که باید بتواند رهبری کند. رئیس‌جمهور بودن مدیرعامل بودن نیست».
ریک پری دیگر نامزد جمهوریخواهان از سیاست باراک اوباما برای بازگرداندن نیروهای آمریکایی از عراق انتقاد کرد و گفت: «من می‌خواهم که نیروهایمان دوباره به عراق برگردند، می‌خواهم با شخصیتهای عراقی در این باره صحبت کنم، این قابل‌قبول نیست که با این همه خون و هزینه که در عراق دادیم و آن همه ثروتی که آن‌جا هست، به رژیم ایران اجازه دهیم بر این کشور مسلط شود. اوباما فقط می‌خواهد در مقابل جناح چپ گرا و لیبرال خود سرتعظیم فرود آورد».
نظرسنجیها نشان می‌دهد که در انتخابات درون حزبی ایالت نیوهمپشایر، میت رامنی حدود ۴۰درصد آرا را از آن خود خواهد کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fc4b9471-8485-44d3-9497-7d4afb91f513"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات