728 x 90

ترامپ: احتمال حمله مجدد به رژیم ایران یا دستیابی به توافق وجود دارد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵، بار دیگر احتمال حمله نظامی به رژیم ایران را مطرح کرد و همزمان از امکان دستیابی به توافق سخن گفت.

ترامپ پس از شرکت در رأی‌گیری زود هنگام انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در فلوریدا، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره جنگ با رژیم ایران گفت: «شاید مجبور شوم کار را تمام کنم، یا شاید آنها توافق کنند. اما مطمئن نیستم. در هر صورت، ما پیروز می‌شویم».

ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره زمان تصمیم‌گیری برای حمله احتمالی به رژیم ایران گفت: «داریم به آن فکر می‌کنیم، شاید حتی فردا. واقعاً فکر می‌کنید اگر قرار باشد چنین کاری بکنم، به شما می‌گویم؟»

رئیس‌جمهور آمریکا هم‌چنین مدعی شد که رژیم ایران خواهان توافق است، اما درباره پایبندی آن به هر گونه توافق احتمالی ابراز تردید کرد.

ترامپ تأکید کرد که هدف آمریکا جلوگیری دائمی از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌یی است و این موضوع باید به‌طور پایدار حل و فصل شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ترامپ پیش‌تر، در ۱۶ مهر، گفته بود آمریکا تا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای سوم نوامبر حمله تازه‌یی به رژیم ایران انجام نخواهد داد.

بر اساس گزارش منبع، جنگ آمریکا و اسراییل با رژیم ایران که از ۹ اسفند آغاز شده، هم‌چنان ادامه دارد و تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی به‌منظور پایان دادن به درگیریها تاکنون به نتیجه نهایی نرسیده است.

 

دونالد ترامپ در یک کنفرانس مطبوعاتی دیگر در فلوریدا گفت: «ایران حامی شماره یک تروریسم در جهان است و برای مدت طولانی نیز چنین بوده است. سایر رؤسای جمهور باید کاری را که من انجام دادم، انجام می‌دادند. ممکن است مجبور شوم کار را تمام کنم، یا شاید آنها به توافقی دست یابند، اما مطمئن نیستم. در هر دو حالت، ما پیروز هستیم».

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سؤالی در مورد حمله احتمالی به ایران گفت: «ما در فکر انجام آن هستیم و شاید فردا انجام شود. آیا واقعاً تصور می‌کنید من این موضوع را به شما اعلام خواهم کرد؟ این احتمال نیز مطرح است که به یک توافق مطلوب، بزرگ و عالی دست‌یابیم. آنها می‌خواهند توافق کنند، اما مسأله این است: آیا به این توافق پایبند خواهند ماند؟»

دونالد ترامپ افزود: «برای آنها هیچ جنگنده‌ای باقی نمانده است؛ همگی از بین رفته‌اند. آنها ۲۵۹ فروند جنگنده داشتند. می‌دانید اکنون کجا هستند؟ تکه‌تکه در سراسر باند فرودگاه پراکنده شده‌اند. نیروهای ما تمام جنگنده‌ها در ایران را منهدم کرده‌اند. تمام کشتی‌ها را نابود ساخته‌اند؛ ۲۵۹ فروند کشتی که همگی در قعر دریا هستند. آنها همه چیز را منهدم کرده‌اند. تنها چیزی که در حال حاضر دارند تورم است. آنها در حال ثبت رکورد در تورم هستند. همین امروز صبح خواندم که نرخ تورم آنها ۳۰۱ درصد بوده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/08a535a1-723d-4af6-8da1-40b093e373f4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات