728 x 90

اخبار اعتراضى,

اعلان تجمع برای روز شنبه ۱۰مهر ماه توسط دانشجویان خواجه نصیر

-

تجمع دانشجویان خواجه نصیر - آرشیو
تجمع دانشجویان خواجه نصیر - آرشیو
دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر برای روز شنبه 10مهر ماه اعلان تجمع کرده و مطالبات صنفی زیر را از دلایل تجمع عنوان کرده:
۱- وضعیت نابسامان خوابگاهها و اخذ هزینه‌های ظالمانه:
در اثر بی‌تدبیری مسئولان و با حذف خوابگاههای تجریش، خوابگاه پردیس میرداماد (دانشکده نقشه برداری فعلی) و میرعماد، هر ساله دانشگاه با کمبود ظرفیت خوابگاهها مواجه است که مشکلات روانی و اجتماعی عدیده‌ای برای دانشجویان به وجود آورده است. با اضافه شدن خوابگاه خودگردان حافظ و صدرا نیز دانشگاه برخلاف قوانین دانشجویان را موظف به پرداخت هزینه‌های گزاف کرده است.

۲- تخلف اجرای قانون سنوات:
طبق قانون ابلاغی تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۴وزارت علوم ماده ۱۵ و ۳۳، تنها دانشجویان روزانه ورودی ۹۳ به بعد در صورت طول کشیدن دوره کارشناسی به بیش از هشت ترم و دوره ارشد به بیش از چهار ترم موظف به پرداخت هزینه برای دروس افتاده و حذف شده می‌باشند. همچنین دانشگاه موظف به تأمین خوابگاه برای دانشجویان روزانه سنواتی ورودی ۹۳ به قبل و اخذ هزینه عادی برای غذا می‌باشد.

۳- کیفیت پایین غذا و افزایش قیمت:
کیفیت پایین غذا و برنامه‌ریزی دانشگاه برای خصوصی‌سازی سلفها در راستای رفع تکلیف و مسئولیت از خود نیز بر احدی پوشیده نیست.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f89963f0-8dac-4518-8d48-11e49347210e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات