728 x 90

شقه دروني رژيم,

نایب‌رئیس باند مؤتلفه: تعریف‌های احمدی‌نژاد از مشایی موج نگرانی است

-

اسدالله بادامچیان از گردانندگان باند فاشیستی مؤتلفه
اسدالله بادامچیان از گردانندگان باند فاشیستی مؤتلفه
نایب‌رئیس باند مؤتلفه در رویارویی با باند احمدی‌نژاد گفت: تعریف‌های احمدی‌نژاد از مشایی موج نگرانی ایجاد کرده است.
بادامچیان که برای جمعی از ایادی رژیم در قم صحبت می‌کرد به جابه‌جایی قدرت بین مدودف و پوتین در روسیه اشاره کرد و افزود: در روسیه مدودف همه کاره کشورش بود اما در کشور ما رئیس‌جمهور همه کاره نیست، بلکه ما ولی‌فقیه… و قانون اساسی داریم و دولت نباید در انتخابات دخالت کند.
بادامچیان با تأکید بر اینکه: جریان انحرافی با تمام قوا در جهت این هستند که با اسامی مختلف و بحثهای گوناگون وارد صحنه انتخابات شوند افزود: ممکن است در انتخابات سیاه‌نمایی برای بزرگ کردن نقاط ضعف و کم کردن رهاوردها را پیش رو داشته باشیم چون در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری، رقابت سنگین است
بادامچیان نایب‌رئیس باند مؤتلفه بار دیگر خامنه‌ای را همه کاره نظام دانست و گفت: سیاست مذاکره با آمریکا دست دولت نیست. … اصل قضیه دست ولی‌فقیه است وی افزود: حرفهای جریان انحرافی و احتمال حضور آنها در انتخابات، باعث نگرانی شده و تعریفهای رئیس‌جمهور از این فرد (مشایی) موج نگرانی ایجاد کرده است.
نایب‌رئیس باند مؤتلفه با اشاره به باند احمدی‌نژاد گفت: باید مراقب باشیم که فریب نخوریم و کسی را انتخاب کنیم که در خط ولایت و خط اصیل انقلاب باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f5c02e6c-88fc-4dae-8e87-16b27293cd38"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات