728 x 90

سوريه ,قيام هاي خاورميانه,

رژیم آخوندی در وحشت از قیام مردم سوریه، آن را فتنه توصیف کرد

-

احمد توکلی
احمد توکلی
دیکتاتوری آخوندی که از اوج گرفتن قیام مردم سوریه علیه دیکتاتوری در این کشور به وحشت افتاده، خیزشهای آزادی‌خواهانه در سوریه را نیز همانند قیام مردم ایران، فتنه توصیف کرد.
خبرگزاری حکومتی مهر به بهانه نقل اظهارات مشاور بشار اسد، نوشت: «آشکار است که سوریه هدف فتنه طراحی شده قرار گرفته است، هر چند که این اقدامات جدید نیست و مردم سوریه هم هوشیارند، و این تلاشهای مخرب را پشت سر خواهد گذاشت».
احمد توکلی نماینده مجلس ارتجاع نیز در سایت خود نوشت: سوریه متحد راهبردی ایران است و ایجاد مشکل در آن به نفع ایران نیست.
احمد توکلی با انتقاد از رسانه‌های رژیم آخوندی که اخبار ناآرامیها در سوریه را نقل می‌کنند، افزود: اینها اهمیت راهبردی سوریه در دور نگهداشتن کانون درگیری از مرزهای ایران را در نظر نمی‌گیرند.
دیکتاتوری آخوندی که دجالگرانه سنگ بیداری مردم منطقه را به سینه می‌زند، در مورد قیام مردم سوریه به‌نقل از مشاور بشار اسد، در رسانه‌های خود نوشت: درباره شهر ”لاذقیه“... ، گروه مسلحی که از سوی اردوگاهی در جنوب این شهر آمده بودند به مرکز شهر حمله و اماکن تجاری را تخریب کردند و نیروهای امنیتی ابتدا واکنشی نشان ندادند تا این‌که این گروه اقدام به کشتن یکی از نیروهای امنیتی کردند.

این جعلیات رژیم در رسانه‌هایش در حالی صورت می‌گیرد، که مردم به‌جان آمده شهر درعا در واکنش به کشتار مردم این شهر به دست مأموران بشار اسد، مجسمه پدرش حافظ اسد را به زیر کشیدند و تصاویر خود بشار اسد را هم لگدمال کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e30ade8f-e366-47e6-9a01-60dff7d4bc04"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات