728 x 90

اخاذى از مردم,اخبار اقتصادی,بحران بى آبى,

بحران آب؛ هیچ شهری در استان خوزستان نیست که مشکل آب نداشته باشد

-

فاجعه بحران آب
فاجعه بحران آب
مدیرعامل آبفای رژیم در خوزستان چهارشنبه 28تیر 96 اعتراف کرد: اکنون تقریباً هیچ شهری در استان خوزستان نداریم که مشکل آب نداشته باشد؛ شهرهای ما یا دچار مشکل ناپایداری کمی یا دچار ناپایداری کیفی هستند.

صادق حقیقی‌پور بدون اشاره به منبع این مشکلات گفت: «شرکت آب و فاضلاب خوزستان، یک شرکت غیردولتی است و تمام این هزینه از محل منابع خودمان بوده است. ضریب تعرفه آب در استان به جز اهواز شش‌دهم است و از طرفی تمام تأسیسات تولید و توزیع ما فرسوده هستند و از مردم می‌خواهیم که با صرفه‌جویی در مصرف آب و پرداخت قبوض، به ما کمک کنند».

بیشتر بخوانید:

بحران آب و وضعیت رودخانه‌ها

یکی از محصولات این حاکمیت میهن برباده، بحران بی‌آبی است که حتی کارشناسان خود رژیم از آن به‌عنوان ماورای فاجعه نام می‌برند. آن‌گونه که بسیاری از کارشناسان مسائل زیست محیطی بر این باورند که به موازات خشکسالی، بسیاری از استانهای ضربه‌پذیر، در آینده‌ای نزدیک بر سر موضوع آب درگیر جنگ شده، و این موضوع منجر به بحران بزرگتری در ایران خواهد شد.
سایت پاسدار رضایی 20اردیبهشت 94 تحت عنوان «تا پنج سال آینده شاهد جنگ فراگیر آب در کشور خواهیم بود» چنین اعتراف می‌کند: «مردم در مسأله بحران آب متهم نیستند بلکه آنها قربانی سیاستهای غلط سیاستگذاران و حکمرانی اشتباه نظام تدبیر در حوزه آب شده‌اند و اکنون حق نداریم آنها را متهم کنیم».

کارشناس دیگری از این رژیم تشریح می‌کند: «بحرانی که اکنون در حوزه آب پدیدار شده و گرفتار آن شده‌ایم ناشی از حکمرانی غلط در این ۳۰سال بوده است و سیاستمداران با خطاهای فاحش ما را به بحران رسانده‌اند و حالا هم انگشت اتهام را به سوی جامعه دراز کرده‌اند». (همان منبع)

فاجعه بحران آب و اعتراف رسانه‌ها به سیاستهای ضدمردمی رژیم


اگر چه فاشیسم مذهبی از طریق دجالیت و فریب افکار عمومی قصد دارد وانمود کند که بحران و فاجعه بی‌آبی در ارتباط با خشکسالی است و از این طریق مانع گسترش اعتراضات مردم شود، اما ابعاد وسیع فاجعه آن‌قدر حیرت‌انگیز است که به‌اجبار و از روی استیصال مطلق مجبور به اعتراف آن می‌باشد.

رجوع به‌نوشته مطبوعات رژیم گوشه‌یی از آنچه را امروز در میهن اسیرمان در جریان است به‌وضوح نشان می‌دهد:
-خبرگزاری مهر آخوندی 10خرداد 95 در ارتباط با انتقال آب کرج به تهران چنین می‌نویسد: «طرح انتقال تونلی آب کرج به تهران از سد امیر کبیر پروژه‌یی است که آب رودخانه کرج را از خروجی سد توسط تونل به تهران انتقال می‌دهد و بیش از ۳۰کیلومتر از این رودخانه منحصربه‌فرد را خشک می‌کند.

از آنجاییکه رودخانه کرج تنها منبع سطحی تغذیه کننده سفره‌های زیر زمینی آب دشت کرج است و با اجرای انتقال آب این رودخانه از محل سد کرج به تهران و خشک شدن ۳۰کیلومتر از رودخانه کرج، طبق نظر کارشناسان سفره‌های آب زیر زمینی بیش از ۱۰۰متر کاهش می‌یابد بسیاری از مسئولان استان البرز اجرای این طرح را خطری جدی می‌دانند به‌طوری که ششم خردادماه در نشست ملی تنوع زیستی که به میزبانی استان البرز برگزار شد؛ حسین محمدی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بر این مسأله اذعان داشت و گفت: رودخانه کرج یکی از رودخانه‌های حفاظت‌شده کشور محسوب می‌شود انتقال تونلی آب رودخانه کرج از زیر سد به تهران خطر جدی برای این رودخانه به‌شمار می‌آید».

-خبرگزاری مهر آخوندی اول فروردین 95 در ارتباط با انتقال آب کارون از چهارمحال و بختیاری می‌نویسد: «کاهش ۵۷درصدی آب مازاد قابل انتقال در طرح انتقال آب بهشت آباد ظرفیت انتقال این «مگاپروژه» ۱۲هزار و دویست میلیارد تومانی را از ۵۸۰میلیون مترمکعب به ۲۴۶میلیون مترمکعب در سال فرو کاسته است. کاهشی که صرفنظر از اثرات مخرب زیست محیطی این طرح بزرگ انتقال آب، عملاً توجیه اقتصادی آن را نیز زیر سؤال می‌برد».
همین منبع در ادامه اضافه می‌کند: «طرح بهشت‌آباد که قرار بود آب را از استان چهارمحال و بختیاری با ظرفیت انتقال سالانه یک میلیارد و ۱۰۰میلیون مترمکعب به فلات مرکزی ایران منتقل کند در میان مخالفت کارشناسان، مسئولان، نمایندگان و افکار عمومی استانهای خوزستان و چهار محال و بختیاری، در آستانه استیضاح نامجو وزیر وقت نیرو و با فشار مسئولان و نمایندگان استانهای مرکز کشور، به‌ویژه اصفهان، در شورای عالی آب تصویب شد و وزارت نیرو اعلام کرد در هفته دولت سال ۱۳۹۰ طرح بهشت آباد کلنگ زنی می‌شود».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d1dcae18-52fe-40bd-beee-fac1e2b3a5f7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات