728 x 90

فقر و فساد,

شیوه‌های جدید سرکوب و دزدی در رژیم آخوندی

-

متکدیان
متکدیان
رسانه‌های رژیم آخوندی به‌نقل از معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه! نوشته‌اند: ”۹۰ درصد پول متکدیان را از آنها اخذ می‌کنیم“.

خبرگزاری فارس ۱۹ مرداد در خبری تحت عنوان: ”متکدیان به‌شدت جریمه می‌شوند“ به‌نقل از رضا جاگیری نوشت: ”طرح ضربتی نیز برای جمع‌آوری متکدیان داشته‌ایم، گفت: ۹۰۰ متکدی را جمع‌آوری و به مراکز منتقل کرده‌ایم احکام قضایی آنها صادر و پیگیریهای لازم برای اجرای حکم انجام می‌شود. وی در ادامه گفت: ۹۰ درصد پولی که به همراه دارند را از آنها اخذ می‌شود.

رضا جاگیری با بیان این‌که در حوزه متکدیان دو برنامه داشته‌ایم گفت: مناطق پر آسیب را شناسایی کرده‌ایم.

وی در ادامه اعلام کرد مناطق یک، دو، سه، پنج و شش بیشترین متکدی را دارند و گفت: ”واحدهای گشتی را اضافه کرده و از مناطق خواسته‌ایم اقداماتی در این زمینه انجام دهند“.

*اجرای طرح ضربتی در تهران

معاون خدمات اجتماعی سازمان رفاه و مشارکت اجتماعی رژیم آخوندی اضافه کرد: در برخی از حکمها فرد تبرئه شده و در برخی نیز جریمه در نظر گرفته می‌شود.

وی در خصوص جریمه متکدیان گفت: ۹۰ درصد پولی که به همراه دارند را از آنها دریافت می‌کنند.

جاگیری ادامه داد: در بیشتر موارد متکدیان دوباره به سطح شهر برمی‌گردند اما به‌گونه‌ای عمل می‌کنیم که شرایط برای آنها ناامن باشد و کمتر اقدام به تکدی گری کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d01410a8-6df4-47c0-86e3-d66125d15ff5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات