728 x 90

درگیری مسلحانه شبانه در زاهدان؛ کشته شدن یک مأمور انتظامی و دو فرد مسلح

 درگیری مسلحانه در زاهدان
درگیری مسلحانه در زاهدان

در پی وقوع یک درگیری مسلحانه در بامداد جمعه ۲۷ شهریور در زاهدان، رسانه‌های حکومتی از کشته شدن یک مأمور نیروی انتظامی و دو فرد مسلح خبر دادند. همزمان گزارشها و ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی از تیراندازی شدید و حضور گسترده نیروهای امنیتی در محدوده خیابان دانشگاه این شهر حکایت دارد.

خبرگزاری حکومتی برنا با اشاره به‌وقوع یک «حادثه امنیتی» در محدوده خیابان دانشگاه زاهدان، گزارش داد یک مأمور پلیس در حمله به یک ایست بازرسی کشته شده است.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، نیز صبح جمعه وقوع درگیری را تأیید کرد و مدعی شد مأموران اطلاعات سپاه هنگام گشت‌زنی در خیابان دانشگاه، پس از مشکوک شدن به یک خودرو و نزدیک شدن به آن، با افراد مسلح داخل خودرو درگیر شدند.

تسنیم اعلام کرد در جریان این درگیری دو فرد مسلح کشته و یک نفر دیگر زخمی و دستگیر شده است. این خبرگزاری درباره هویت افراد کشته شده و وابستگی احتمالی آنها به گروه خاصی توضیحی ارائه نکرد.

همزمان، در شبکه‌های اجتماعی گفته شده است که از حدود ساعت ۳۰ دقیقه بامداد جمعه، تیراندازی رگباری در محدوده خیابان دانشگاه و اطراف خیابان دانشجو زاهدان نزدیک به دو ساعت ادامه داشته است. در تصاویر و ویدئوهای منتشر شده، صدای تیراندازی، رفت و آمد نیروهای امنیتی، حضور جمعیت و آثار اصابت گلوله به یک خودرو دیده می‌شود.

در همین گزارشهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی گفته شده است که در جریان این درگیری یک فرد مسلح، سه نیروی نظامی و دو زن رهگذر مجروح شده‌اند و چندین دستگاه آمبولانس به محل اعزام شده است. هم‌چنین گزارشهایی از برپایی ایست‌های بازرسی در برخی خیابانهای اطراف منتشر شده است.

تا زمان انتشار این خبر، جزئیات مستقلی درباره هویت افراد درگیر و علت دقیق آغاز این درگیری منتشر نشده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1b05aab8-397b-4490-a757-dee525f1c859"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات