728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

موضع‌گیری کشورهای مختلف در رابطه با کشتار مردم سوریه توسط بشار اسد

-

تظاهرات مردم سوریه علیه بشار اسد - آرشیو
تظاهرات مردم سوریه علیه بشار اسد - آرشیو
روز چهارشنبه فرانسه خواهان ایجاد یک محدوده امن برای حفاظت از شهروندان سوریه شد. این اولین بار است که یک کشور غربی خواهان ایجاد چنین امکانی برای قیام‌کنندگان سوری می‌شود. به گزارش رویتر، فرانسه اولین قدرت غربی است که خواهان مداخله بین‌المللی در سوریه شده است. انگلستان نیز از پیشنهاد فرانسه مبنی بر ایجاد یک مسیر تحت حفاظت و انسان‌دوستانه برای مردم سوریه استقبال کرد و بار دیگر بر ضرورت توقف کشتار و خونریزی توسط رژیم اسد، تأکید کرد.
همزمان آلن ژوپه وزیر امور خارجه فرانسه، شورای ملی سوریه را نماینده مشروع مردم سوریه نامید و خواهان همکاری با آن شد.
سوزان رایس سفیر آمریکا در ملل‌متحد با اشاره به محکومیت رژیم بشار اسد در کمیته سوم حقوق‌بشر ملل‌متحد گفت این پیام روشنی به اسد بود که نقض حقوق‌بشر و کشتار را نمی‌پذیریم.
در پی بالا گرفتن بحران در سوریه و سرکوب وحشیانه مردم توسط رژیم بشار اسد، سفارت آمریکا از شهروندان آمریکایی خواست تا سریعاً سوریه را ترک کنند. وزارت‌خارجه ترکیه نیز به حجاج ترک گفت برای بازگشت به کشورشان مسیر سوریه را انتخاب نکنند.
عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه نیز روز چهارشنبه طی دیداری از انگلستان گفت، رژیم سوریه به ”نقطه غیرقابل برگشت “رسیده است. وی افزود: تمامی منطقه ممکن است به‌واسطه‌این بحران به ”آشوب و خونریزی“کشیده شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c6bd607d-16ad-40d1-b298-fe1e4a790fe9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات