728 x 90

-

پاسکاری ”فتح الفتوح “ برجام بین دولت و مجلس

-

عراقچی در کمیسیون امنیت مجلس رژیم
عراقچی در کمیسیون امنیت مجلس رژیم
یکی از بحرانهایی که این روزها نظام آخوندی را سردرگم کرده بحث برسر موضوع برجام است. هرارگان و نهادی برداشت خاص خود را از آن دارد و از نگاه خاص خود به آن می‌نگرد.
برخی رسانه‌ها و مهره‌های باند خامنه‌ای با کنایه به دولت روحانی به این استدلال متوسل می‌شوند، اگر برجام به‌عنوان یک دست آورد بزرگ و فتح الفتوح باند رفسنجانی- روحانی و دولت او است، چرا این باند واهمه دارد که در مجلس رژیم بررسی و قانونی شود.
در این زمینه پاسدار حسین شریعتمداری نماینده خامنه‌ای در کیهان، می‌نویسد: ”موافقان برجام از این سند با عنوان «برجسته‌ترین معاهده تاریخ معاصر»!، «پیروزی 3 بر 2» و... یاد می‌کنند. و سؤال آن است که اگر آقایان، به این دیدگاه و نظر خود درباره برجام اعتقاد دارند، چرا از تصویب آن در مجلس ابراز نگرانی کرده و می‌فرمایند تصویب برجام در مجلس، این سند را به‌عنوان یک قانون مصوب مجلس، الزام‌آور می‌کند؟! قانونی شدن «فتح‌الفتوح»! و تثبیت «برد 3 بر 2» که باید افتخارآفرین و غرورانگیز باشد، پس چرا برای آقایان نگران‌کننده و دغدغه آور است؟! تعجب‌آور نیست؟! “ (کیهان 11شهریور94)
واضح است که حسین شریعتمداری بازگو کننده مواضع دلواپسان رژیم است که مواضعشان کاملاً رودرروی نظرات آخوند حسن روحانی و دولت او قرار دارد. اما به‌رغم این رویارویی، مواضع مهره‌های باند خامنه‌ای نیز در این موضوع یکسان و یکدست نیست و سردرگمی و تشتت آرای روشنی بین آنها دیده می‌شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس رژیم دوگانگی برجام را ناشی از دوگانگی دیدگاههای باندهای رژیم و حتی دیدگاه دولت روحانی با مجلس رژیم دانسته است. او در این رابطه می‌گوید: ”این موضوع را نباید زیاد پیچیده کنیم، اگر این توافقنامه با هر عنوان دیگری برای کشور مفید است، باید اجرایی شود و اگر مفید نیست رد شود؛ پاس‌کاری این موضوع بین دولت و مجلس صورت خوشی ندارد. نباید کشور را به‌خاطر وجود این اختلافات تعطیل کنیم طرفین ارائه یا عدم ارائه لایحه در این‌که برجام معاهده است یا خیر، ابهاماتی را مطرح می‌کنند که تمام دوگانگی‌ها از تفاوت دیدگاه نشات می‌گیرد. (آفتاب یزد 11شهریور94)
محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس رژیم و از چهره‌ای شاخص باند خامنه‌ای در مجلس، برخلاف نظر نماینده خامنه‌ای در کیهان و نمایندگان دلواپس مجلس رژیم نظرش این است ”ضرورتی ندارد برجام به شکل لایحه به مجلس بیاید زیرا در این صورت دست دولت در کم و زیاد کردن، اجرا و چانه‌زنی بسته می‌شود. “ (اعتماد 11شهریور94)
تشتت آرای باند ها، مهره‌ها و رسانه‌های رژیم قبل از هر چیز بیانگر بحران لاعلاجی است که رژیم را در پرونده اتمی گرفتار کرده است. به‌عبارت این تشتت وتفرقه ناشی از زهر خوران هسته‌یی و عملکرد آن در درون رژیم است. یکطرف می‌خواهد آن را کاملاً به ثبت بدهد و دیگری در وحشت از شکافهایی که این توافق ایجاد می‌کند و تبعات و تاثیرات اجتماعی و... آن، جلوی آن بپیچد.
بنابراین اصل دعوا بر سر عقب‌نشینی خفت‌بار نظام از برنامه ضد‌ملی اتمی است که در صورت اجرایی شدن نهایی آن، تبعات بسیار خطرناکی را برای رژیم به‌دنبال خواهد داشت. یکی از تبعات آن شقه و شکاف و رویارویی در رأس نظام برای کسب هژمونی که به کیفیت جدیدی بالغ خواهد شد.
مسأله‌ای که لاجرم برای عنصر اجتماعی فضا و میدان بیشتری برای مقابله با رژیم ضدمردمی ولایت ایجاد خواهد کرد. واقعیتی که از هم‌اکنون با رشد کمی و کیفی خیزشها و اعتراضات اقشار مختلف مردم می‌توان چشم‌انداز آن دید و آینده تاریک رژیم آخوندی و درخشان ملت ایران را ترسیم کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bb94ff4f-f304-4f79-b8af-717e2f90d263"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات