728 x 90

اخبار اروپا,اخبار خاورمیانه,

ناقوس کلیساهای فرانسه در حمایت از مسیحیان خاورمیانه به صدا درآمد

-

به صدا در آوردن ناقوس کلیساهای فرانسه
به صدا در آوردن ناقوس کلیساهای فرانسه
به‌مناسبت فرارسیدن ١۵ماه اوت، جشن معراج مادر پیامبر مسیحیان، ناقوس تعدادی از کلیساهای فرانسه از جمله کلیسای نتردام در پاریس و کلیسای ’لوردر’ در حمایت از مسیحیان شرق به‌ویژه خاومیانه‌ روز گذشته 24مرداد ماه 1394 به صدا درآمد.
در خارج از فرانسه نیز 59 کلیسا در 16 کشور از جمله کانادا، سوئیس، بلژیک، هلند، اسپانیا و ایرلند ضمن اعلام همبستگی با این مراسم در آن شرکت کردند.
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز ششم اوت در پیامی به کلیسای کاتولیک اردن، آزار و اذیت مسیحیان خاورمیانه را غیرانسانی توصیف کرد.
لازم به یادآوری که از ابتدای کشتار مردم سوریه توسط ارتش بشار اسد در سال 2011، دست‌کم 300هزار مسیحی از این کشور فرار کردند.
هم‌چنان که در عراق نیز از یک میلیون و 400هزار مسیحی که در سال 1987 در این کشور زندگی می‌کردند، فقط 400هزار مسیحی باقی مانده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b7d28110-553f-4e40-8ff7-f041418ef2b2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات