پیام خلیفه ارتجاع و امالفساد تبهکاری و فجایع سپاه ولایت
درباره فاجعه مرگبار انفجار در بندرعباس و احاله کار به مسئولان امنیتی و قضائی
نادیده گرفتن عمدی سپاه و موشکی
خامنهای:
مسئولان امنیتی و قضایی موظفند با بررسی کامل
هر گونه سهلانگاری یا تعمد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند
در حالی که اظهارات شاهدان عینی
حاکی از کشتهشدن صدها تن در انفجار بندرعباس است
رژیم آخوندی بهطور قطرهچکانی از افزایش کشتهها خبر میدهد
مدیرکل مدیریت بحران رژیم در هرمزگان ظهر دوشنبه اعلام کرد
شمار فوتیها به ۴۶تن افزایش یافته است!
روزنامه حکومتی ستاره صبح
در چنین شرایطی طبیعی است که مردم سمت ما نایستند
روزنامه حکومتی ستاره صبح ۸ اردیبهشت درباره ابعاد ضایعات انفجار مهیب بندرعباس بهنقل از یک کارشناس رژیم نوشت: اسکله بندر رجایی در بندرعباس روز شنبه با یک انفجار شدید لرزید. انفجاری که بندرعباس و قشم را لرزاند و موج حاصل از آن بسیاری از ساختمان های اطراف بندر و خودرو های نزدیک به محل حادثه را تخریب کرد. بر اساس آمار رسمی گمرک در سال ۱۴۰۳، از طریق بندر و گمرک رجایی به مقصد ۸۷کشور صادرات انجام شده است که ارزآوری معادل ۸میلیارد و ۹۴۳میلیون دلار به همراه داشته است. از این منظر این بندر بهعنوان یکی از دروازههای اصلی صادرات غیرنفتی کشور، سهم مهمی در افزایش درآمد ارزی ایران داشته است.
این منبع در ادامه نوشت: وقتی همه چیز را امنیتی میبینیم و از آگاهی بخشی به مردم احساس خطر میکنیم، مردم محرم دانسته نمیشوند. در چنین شرایطی طبیعی است که مردم سمت ما نایستند. فاصله گرفتن از مردم برای حاکمیت تبعات دارد.
فاروقی، رئیس کمیسیون گمرک اتاق بازرگانی رژیم درباره میزان خسارات در بندرعباس گفت: این بندر یکی از بزرگترین بنادر تجاری کشور است که ۵۵ درصد واردات و صادرات و همچنین ۷۰درصد ترانزیت کشور از طریق این بندر انجام میشود. ۹۰ درصد کالاهای کانتینری نیز از این طریق جابهجا میشوند.
خبرآنلاین رژیم نوشت: توقف یا اختلال در فعالیتهای این بندر میتواند تأثیرات چشمگیری بر روند اقتصادی کشور بگذارد.
پزشکیان در جلسه ستاد مدیریت بحران رژیم در استان هرمزگان از پاسخگویی در مورد علت بروز آتشسوزی فاجعهآمیز در بندرعباس خودداری و آن را به آینده موکول کرد.
تلویزیون رژیم ـ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
پزشکیان: طبیعتاً بعداً باید بشینیم ببینیم چرا اتفاق افتاد چیکار باید میکردیم که اتفاق نمیافتاد برای آینده چه برنامههایی باید داشته باشیم که این روند به این شکل بهوجود نیاد چیزی که در اول به ذهن من میرسه.
که آیا لازمه ما بنده بهاصطلاح کانتینرها رو اینجا سه ماه چهار ماه نگهداریم تا به ۱۴۰هزار تا نمیدونم ۱۲۰هزار تا اینجا کانتینر ذخیره بشه ما نمیتونیم وقتی که رسید اون رو ترخیص کنیم.
این قضیه رو حالا من به ذهنم خیلی چیزا میرسه ولی الآن بهعنوان کارشناس که نیستم نمیتونم حرف بزنم ولی اگه جمعبندی بیاد به این اطمینان باور دارم که امکان نداره ما تصمیم بگیریم و در بنادر ما ۱۳۰ هزار کانتینر همینجوری بماند ما میتونیم حتی یک دهم اش را هم اینجا نداشته باشیم.