728 x 90

اخبار اروپا,

لوران فابیوس بدرفتاری با پناهجویان را تکان‌دهنده خواند

-

--
--
لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، در یک مصاحبه رادیویی و تلویزیونی، از سیاست برخی کشورهای شرق اروپا، به‌خصوص مجارستان در قبال مهاجران انتقاد کرد.
وی گفت: ”تکان دهنده است وقتی می‌بینیم برخی از کشورهای اروپایی حاضر به تقسیم مهاجران نیستند“.
وزیر خارجه فرانسه همچنین از اقدام مجارستان در ایجاد سیم خاردار در مرز این کشور با صربستان انتقاد کرد و گفت: این کشور به ارزشهای مشترک اروپا احترام نمی‌گذارد. در عین‌حال، آلمان، فرانسه و انگلستان خواهان ایجاد مراکزی در یونان و ایتالیا برای تفکیک سریع پناهجویان از مهاجران اقتصادی شده‌اند. بنا بر گزارشهای منتشر شده از ابتدای سال جاری میلادی، یکصد و چهل هزار مهاجری که اغلب سوری، عراقی و افغان بوده‌اند، با عبور از مرز صربستان وارد مجارستان شده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a6da08b5-76ee-40c4-afc2-d67bfee09739"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات