728 x 90

تجمع اعتراضی غارت شدگان کاسپین در مشهد و زاهدان

اعتراضی غارت شدگان کاسپین در مشهد و زاهدان
اعتراضی غارت شدگان کاسپین در مشهد و زاهدان
 

تجمع اعتراضی غارت شدگان کاسپین در مشهد

جمعی از غارت شدگان مؤسسه کاسپین مشهد صبح امروز سه‌شنبه 19 اردیبهشت در اعتراض به غارت اموالشان در مقابل شعبه مرکزی کاسپین واقع در خیابان سجاد مشهد تجمع کردند.

معترضان خواستار تکلیف قطعی و نهایی از سوی بانک مرکزی به‌عنوان نظام پولی و بانکی جهت حل این بحران و سوء مدیریت چندماهه در این مؤسسه شدند.

تجمع‌کنندگان با حمل پلاکاردهایی و سر دادن شعارهایی هم‌چون یک اختلاس حل بشه مشکل ما حل میشه... خواستار رسیدگی به مشکلات‌شان شدند.

تجمع اعتراضی غارت شدگان کاسپین در سیستان و بلوچستان


غارت شدگان مؤسسه کاسپین در سیستان و بلوچستان امروز سه‌شنبه 19 اردیبهشت در اعتراض به غارت پولهایشان از سوی این مؤسسه حکومتی مقابل استانداری رژیم در زاهدان تجمع کردند و و خواهان اموال به غارت رفته خود شدند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a3321536-e0de-4540-8a91-00ec8364ac37"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات