728 x 90

صدور تروريزم رژيم در جهان ,

یک مبلغ تفرقه افکن آخوندها، از جمهوری آذربایجان اخراج شد

-

جمهوری آذربایجان
جمهوری آذربایجان
براساس گزارشهایی که به تازگی فاش شده، جمهوری آذربابجان یکی از عوامل رژیم آخوندی را از این کشور اخراج کرد. وی کاظم محمدزاده نام دارد که تحت عنوان فعال مذهبی در شهر باکو به تبلیغ بنیادگرایی و تفرقه افکنی مذهبی مشغول بود. محمدزاده که ازسالها پیش در منطقه ”مشهدآقای“ شهر باکو و نزدیکی چند مسجد و مدرسه دینی ساکن شده بود، تحت نظر مستقیم ”اجاق نژاد“ نماینده ولی‌فقیه ارتجاع در باکو، تحت پوشش دروس فقهی و دینی و تربیت طلاب، به عضو گیری برای پیشبرد اهداف رژیم آخوندی اقدام می‌کرد.

خبرگزاریهای جمهوری آذربایجان در این رابطه نوشتند پلیس ناحیه صابونچی باکو از مدتها قبل با تشکیل گروههای ویژه‌ای، فعالیتهای این فرد را زیر نظر داشتند و اطمینان پیدا کردند که وی درحال تبلیغ دیدگاههای رژیم ایران و تفرقه افکنی مذهبی است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a1b6e1ff-5b6c-4da2-889e-6f55ed4b4200"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات