728 x 90

مصاحبه آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی با تلویزیون حکومتی پس از هلاکت دو دژخیم اعدام و قتل‌عام

مصاحبه آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی عضو هیأت مرگ در قتل‌عام ۶۷
مصاحبه آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی عضو هیأت مرگ در قتل‌عام ۶۷

مصاحبه آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی

عضو هیأت مرگ در قتل‌عام ۶۷

و کاندیدای ریاست‌جمهوری رژیم در شعبده انتخاباتی خامنه‌ای

با تلویزیون حکومتی پس از هلاکت دو دژخیم اعدام و قتل‌عام

در روز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

 

مقیسه هنوز معاون رازینی بود در همان شعبه‌یی که رازینی بود

علت این‌که شهید شدند امروز باهم توی یک اتاق توی یک شعبه باهم کار می‌کردند

رازینی سه بار ترور شده یکبار توی دادگاه می‌خواست ترور بشود

 

اطلاعاتی که تا الآن به‌دست آمده انتخاب این افراد کاملاً جهت‌دار است

حالا آیا به او از بیرون هم خط مشخصی برای افراد خاص داده شده

یا به او گفتند ببین قضاتی که توی دادگاه انقلاب بودند سابقه‌دار بودند

و الآن به پرونده‌های این‌چنین دارند می‌رسند کی‌ها هستند

و مثلاً ترورشان کن حالا این چیزهایی است که باید در بیاید

 

دشمنان رصد می‌کنند کوچکترین رخنه‌یی و روزنه‌یی پیدا کنند ضربه بزنند

در هر فرضی ما نقطه کور داریم این جور نیست که صددرصد مطمئن باشیم

که بدون هیچ رخنه و روزنه‌یی هستیم

 

آخوند دژخیم مصطفی پورمحمدی عضو هیأت مرگ قتل‌عام ۶۷ ـ ۲۹دی ۱۴۰۳:

پورمحمدی: من از سال فکر می‌کنم ۵۳ با شهید رازینی آشنا شدم وقتی طلبه شدم در مدرسه حقانی ایشون خوب سابقه بیشتری داشتند شش سال از من بزرگ‌تر بودند و یک سال هم ظاهراً زودتر آمده بودند طلبه شده بودند فکر می‌کنم هفت سال تو مدرسه از من جلوتر بود.

آقای قدوسی شهید قدوسی که آمد دادستان کل انقلاب شد سه نفر رو برای مدیریت مدرسه انتخاب کرد یکی‌اش ایشون بود یعنی جز طلبه‌های خوب مدرسه بود که برای مدیریت مدرسه حقانی پس از آیت‌الله قدوسی که دیگه نه شهید بهشتی نه آیت‌الله قدوسی نمی‌توانستند فرصت نداشتند مدرسه رو اداره کنند به این سه نفر سپرده شد.

تا سال ۶۵ که باهم مشهد بودیم من دادستان بودم ایشون رئیس دادگاه بود دیگه بعد که ایشون تهران آمد و رئیس سازمان... دادستان تهران شد داستان انقلاب تهران شد رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح شد رئیس دیوان عدالت اداری شد معاون پژوهشی آموزشی رئیس قوه شد قبلش فکر کنم رئیس کل دادگستری تهران شد مناصب مختلف سطوح مختلف قضایی رو ایشون طی کرد و واقعاً می‌شه گفت یکی از چهره‌های شاخص قضایی ست از جهت سواد قضایی فهم و شم قضایی تیز هوشی این‌که موضوع به‌راحتی بفهمه و کشف کنه حکم های روشن مستند و قاطع بدهد هیچ‌وقت نگران از حکم هایش نبود می‌گفت حکم خداست باید مجازات بشوند و معمولاً هم مؤثر بود یعنی خیلی آمدند می‌گفتند آقا این حکم تند و الآن ایشون می‌گفت ببین حکم من الآن سریع دقیق قاطع بدهم جلوی بسیار جنایتها گرفته می‌شه و همین جور هم بود.

حوزه‌هایی که ایشون قاضی بود و اون مناطق استان یا شهرهایی که ایشون قاضی بود چند تا حکم محکم و خوب و روشن و مستند که می‌داد جلوی کلی از جنایتها توی منطقه گرفته می‌شد همه جا می‌زدند می‌ترسیدند که من اصلاً می‌فهمیدم حکم سریع الحساب و حکم عادلانه و قاطعانه چقدر اثر مثبت اجتماعی داره خوب ایشون از این جهت فوق‌العاده بود.

آقای مقیسه رو من البته سال ۶۳ - ۶۴ فکر می‌کنم باهاش بیشتر از نزدیک آشنا شدم که اون موقع دادگاه انقلاب بود و فعال بود دادیار بود ایشون البته تا بعد دیگه محاکم عمومی آمد و بعد هم دادگاه تجدید نظر آمد و مثلا یک قاضی دادیار عالی شد دادیار دیوان عالی تا پنج شش سال پیش هم که عضو دیوان عالی شد همین چند روز هم حکم رئیس شعبه‌اش رو گرفته بود ولی هنوز معاون آقای رازینی بود توی همون شعبه‌یی که آقای رازینی بود علتش هم این‌که شهید شدند امروز باهم توی یک اتاق توی یک شعبه باهم کار، ایشون عضو معاون بود آقای رازینی رئیس بود ایشون عضو معاون بود حکم اش برای ریاست شعبه دیگه خورده بود قرار بود برود شعبه دیگه که نصیبش شد ارتقاء درجه بسیار عالی شهادت.

خب آقای رازینی شخصیت برجسته‌یی است به نظر من فوق‌العادگیهای بسیار زیادی داره مقام معظم رهبری هم اشاره کردند ایشان سه بار ترور شده یکبار تو دادگاه می‌خواست ترور بشه یک نفری ظاهراً همون‌جا به چه صورت اسلحه برده بودند ضد انقلاب که ظاهراً یا نارنجک موفق نمی‌شه.

دفعه دوم که ترور شد سال ۷۷ دیگه پایش تقریباً می‌شلید عصا دستش بود هیچ هیچ به روی خودش نمی‌آورد همه کارهایش منظم می‌کرد.

مجری: به نظر شما هدف این ترور حاج آقا پورمحمدی شخص حقیقی بوده یعنی مثلاً صرفاً این دو قاضی مشخص مدنظر بوده یا نه؟ سطح بالاتری مثل قوه قضاییه و نظام را نشانه گرفتند؟

پورمحمدی: اولاً این دو تا قاضی هدف‌دار ترور شدند علتش اینه که این فردی که ترور کرده چندی پیش حالا چندی‌اش رو دقیقاً نمی‌دانم چه موقع بوده سؤال می‌کرده از برخی از شعب که به پرونده‌های امنیتی منافقین گروهها مثلا شما می‌رسیدید؟ چون تو اونجا مستخدم بوده و اینها تا به‌دست آورده که چند شعبه‌ای که به این پرونده‌ها می‌رسند و سوابق دادگاه انقلابی دارند کیها هستند یعنی اینها رو دقیقاً شناسایی کرده بوده دو تا قاضی امروز شهید می‌کنه میره یک طبقه بالا قاضی سوم که قاضی دادگاه انقلاب است شهید کنه یک قاضی قبلی که توی دادگاه انقلاب هست اون هم نیامده بوده امروز و موفق نمی‌شه قاضی سوم رو ترور بکنه پس معلومه که دنبال زدن هدف‌دار بوده افراد مشخصی و اینها شناسایی شدند و به این قاضی که موفق نمی‌شه ترور بکنه یکهو حرف از مجاهدین می‌زنه و منافقین که اون هم یک شعار می‌ده چی می‌ده خلاصه دقیقاً معلوم است که هدف‌دار آمده و داره عملیات می‌کنه که همان‌طور که اعلام شد تا می‌آیند که صدای تیر می‌آید که بروند برای دستگیری‌اش که خودکشی می‌کنه و از بین می‌رود البته اطلاعات تکمیلی تو تحقیقات و شناسایی سوابق و ارتباطاتش به‌دست می‌آید من حالا اون اطلاعاتی که تا الآن به‌دست اومده عرض می‌کنم به‌هرحال انتخاب این افراد کاملاً جهت‌دار است حالا آیا به او از بیرون هم خط مشخصی برای افراد خاص داده شده یا به او گفتند ببین قضاتی که توی دادگاه انقلاب بودند سابقه‌دار بودند و الآن به پرونده‌های این‌چنین دارند می‌رسند کیها هستند و مثلاً ترورشان کن حالا این چیزهایی است که باید در بیاید.

مجری: آخه رسانه‌ها یک گمانه زنی‌هایی مطرح کرده بودند راجع به دست داشتن سازمان مجاهدین خلق در این حادثه تروریستی می‌خواستم از محضر شما بپرسم با توجه به آنچیزی که الآن اشاره کردید چقدر دست داشتن گروهک‌های تروریستی مثل منافقین توی این موضوع.

پورمحمدی: حتماً دست دارند ولی ببینید دست داشتن بعضی وقتها مشخصاً طراحی می‌کنند تیممی‌فرستند بعضی وقتها آدرس کلی می‌دهند به سمپاتها و هوادارنشان پیامی‌هایی که تبادل میشه مثلا میگه من آنجا هستم میگه اه آنجایی؟ آنجا آدمهای عجیب خطرناکی هستند ضد ملی هستند فلان اگر می‌توانی یک کاری بکن ببینید یعنی یا به‌طور کلی یا مشخصاً بله دارند یک‌سره آدرس می‌دهند شعار می‌دهند بعد هم میگن همه رو به سزای‌شان می‌رسانیم فلان فلان تهدید اینها که که خب معلومه پس وقتی با این وضع هست که طبعاً اینها دنبال اند سؤال شما قبلاً کردید که آیا هدف بالاتر خوب معلومه یک هدفه یعنی طبیعی است که برای زدن نظام و ارکان نظام باید چهره‌های مؤثر یک نظام رو یکجا آنها رو از پا در آورد تا هم اون عوامل از صحنه خارج بشن و تأثیر گذاری باز بماند هم دیگران جا بزنند و بترسند راه اونا رو ادامه ندهند و بگن اگه بنا باشه محکم و قاطع بایستی سرنوشت این تیپی.

مجری: آیا خلأ و حفره‌ای در حوزه امنیتی وجود داره در حوزه پیشگیری و رصد آیا ما مشکلاتی داریم مشکل کجا ست که این اتفاقات می‌افتد؟

پورمحمدی: ببینید قراره بزنیم و نخوریم؟ قراره با دشمنان بجنگیم آسیب نبینیم بنا باشه سر قله بریم هیچ اتفاقی برامون نیفته کار بزرگ بکنیم هزینه ندیم همه جای دنیا همینه.

به‌هرحال یه اتفاقات طبیعی می‌افته و دشمنان رصد می‌کنند کوچک‌ترین رخنه‌ای روزنه‌ای پیدا کنند ضربه بزنند البته ما باید دقت خودمان را بالا ببریم اجازه ندیم حتی یک مورد هم اتفاق بیفته ولی این‌طور نیست که صددرصد بشه پیشگیری کرد این از اون چیزایی نیست که کسی فکر کنه حتماً قاطعانه و به‌صورت کامل می‌شه پیشگیری کرد هیچ اتفاق ضدامنیتی صورت نگیره.

خبرنگار: چهار دهه گذشته را که اگر مرور کنیم می‌رسیم به عدد بیش از هفده‌هزار شهید تروری که از مردم ایران بودند و از جمهوری اسلامی، در واقع می‌توانیم بگوییم مردم ایران و جمهوری اسلامی از قربانیان اصلی تروریسم هستند، حالا به‌خصوص سال‌های اولیه انقلاب اسلامی چهره‌ها شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی که در اقدامات تروریستی گروهک نفاق به‌شهادت می‌رسیدند. می‌خواهم بروم سراغ یک موضوع مهم و تحلیل حضرت‌عالی را دریافت کنم. موضوع نفوذ و رد پای آن در تروریسم؟

پورمحمدی: ببینید کار اطلاعاتی یک کار بسیار جدی حرفه‌یی تمام دستگاهها، سازمانها و دستگاههای اطلاعاتی، یکی از شگردهاشان است یکی از راه‌کارهاشان است، اصلاً نفوذ یکی از مهم‌ترین عوامل هم توی ضربه نظامی است هم توی ضربه‌های امنیتی است و ترور، یکی از کارهای راحت آسیب زدن و کم‌هزینه نفوذ است، (...) ترورهای مستقیم خیلی هزینه داره، خیلی زحمت داره ولی نفوذ هم راحت‌تر است از جهت عملیات البته کسی را نفوذ دادن یه خرده سخته، یه خرده زمان‌بر است.

در هر فرضی ما نقطه کور داریم این جور نیست که صددرصد عرض هم کردم مطمئن باشیم که بدون هیچ رخنه و روزنه‌ای هستیم. من عرض کردم در مقابل این حجم فعالیت‌های ضدامنیتی که اکثرش هم منتشر نمی‌شه چون خیلی جا عدد عملیات خنثی شده اگر معرفی بشه مردم می‌ترسند می‌گویند ای وای این همه بنا بوده عملیات توی کشور بشه.

 

 

دژخیم پور محمدی -۳مرداد ۱۴۰۳

 

ما هنوز با مجاهدین تصفیه‌حساب نکرده‌ایم

باید به حساب تک‌تک آنها باید برسیم

ما متأسفانه به‌خاطر فضای روانی

یا جهالت و حماقت عده‌یی متأسفانه بدهکار شده‌ایم

ما به‌خاطر مجاهدین کلی تلفات دادیم، شکست خوردیم

من باید بیایم و جواب حقوقی بدهم؟

 

آخوند جنایتکار و دژخیم مصطفی پورمحمدی ـ ۳مرداد ۹۸

سؤال: حاج آقا یک مسأله‌ای که در واقع به جمهوری اسلامی خیلی تهمت شدید و بزرگی زده، میشه و هم‌چنان هم ادامه داره و معمولاً هم رسانه‌های خارجی دنبال می‌کنند موضوع در واقع نفاقه. برخورد جمهوری اسلامی با نفاق هست. که اوجش در سال۶۷ بعد از مرصاد هست. خب شما هم اطلاعات خارجی بودید هم در این ماجرا حضور داشتید خودتون توضیح بدید که به چه نحوی بوده. این شبهه را در واقع کمتر بنظرم پاسخ داده شده که اصل ماجرا چه بوده؟ چه اتفاقی افتاده اگر صلاح می دونید در موردش صحبت کنید... ... .

مصطفی پورمحمدی: ... ... . .......... تمام بوق‌های تبلیغاتی روی این قصه متمرکزه و آن دشمن خائنِ جنایتکار هم به‌عنوان ابواب جمعی و لشکر دشمن داره عملیات می‌کنه آنوقت انتظار است که حالا من در وسط میدان جنگ بیام از بحثهای حقوقی و نمی‌دانم مراقبت‌های حقوق شهروندی و انسانی و اینجاش اینجور شد اونجاش اینجور شد حرف بزنیم؟.............

عملیات نظامی هم علیه تون می‌کنم. دیگه دشمنی از این بدتر هم می‌شود؟ تمام دنیا چهره تون را تخریب می‌کنم، هیچ تخریبی تا امروز در این ۴۰سال گذشته اتفاق نیفتاده مگر آن که منافقین پای اصلی آن هستند. ما با منافقین هنوز حسابمون رو تصفیه نکرده‌ایم ما این حرفها رو بعد از تصفیه حساب خواهیم زد.

ما کلی شهید دادیم، تلفات دادیم، شکست خوردیم... ... . ......... بعد من باید بیایم و جواب حقوقی بدهم که فلان خمپاره را اونجا اشتباه انداختم یا درست عمل کردم؟

... ... . . . . . . . کسی که توی نقشه عملیاتی طرح فرار رو ریخته فردا هم قراره جماران رو بگیره، امام را بگیرد و بکشد و همه اطرافیان امام را بکشد، صدا و سیما رو بگیره مراکز حکومتی را بگیره و بهش نقشه عملیاتی داده شده که کجا برود و چه‌کار بکند. ما اینها رو سادگی بخرج بدیم بگیم که نه تو که تو خط مقدم نبودی تو پشتیبانی بودی. تو شنود می‌کردی تو تعمیر ماشین می‌کردی ها اینجور باید صحبت کنیم؟ هر کسی که در خط دشمنه دشمنه دشمن رو باید چکارش کرد؟ باید با او جنگید. ما هنوز تصفیه‌حسابمون رو نکرده‌ایم. وقت این حرف‌ها نیست، وقت تصفیه‌حساب است. امروز هم منافقین خائن‌ترینِ دشمن این ملت‌اند و باید جواب بدهند، اول باید پای میز محاکمه بیایند و به حساب تک‌تک آنها باید برسیم. ما متأسفانه به‌خاطر فضای روانی یا جهالت یک عده و حماقت عده‌یی متأسفانه حالا ما بدهکار شده‌ایم؟ پاسخ باید بدیم؟ ما باید پاسخ بدهیم؟... ... . . .

ما اصلاً در خصوص منافقین هیچ مشکلی هیچ پیچیدگی و ابهامی نداریم. الآن وقت جنگیدنه، وقت حرف‌زدن نیست. این موضوع مهم ماست. الآن وقت به‌حساب‌رسیدن است، وقت اینها رو زمین‌گیر کردن بحسابشون رسیدن و محاکمه‌کردن است، وقت این‌که دنیای جنایتکار طرفدار تروریستی رو که پشت سر اینهاست اونها رو زمین‌گیر کردن و سرجاشون نشوندنه وقت اینهاست

 

خبرگزاری حکومتی ایسنا:

هدف قرار گرفتن دو قاضی قوه قضاییه

آن هم در محل کار این دو فرد، نه در خیابان و نه در مکانی دورافتاده

نشان از برنامه‌ریزی دقیق و شناخت کامل از شرایط و محیط دارد

 

عامل این عملیات ظاهراً از کارکنان مجموعه بوده

بنابراین باید موضوع نفوذ را جدی گرفت

انجام این عملیات نوعی قدرت‌نمایی از سوی سازمانی تروریستی است

که نشان از توانایی آنها در نفوذ به مراکز حساس دارد

 

 

 

روزنامه حکومتی وطن‌امروز

روبیو تنها در ساختمان کاپیتول کنگره درباره ایران سخن نگفته است

سناتور در همایش‌های مجاهدین هم سخنرانی‌های متعددی داشته است

 

آخرین همایش مجاهدین با حضور کیت کلاگ برگزار شد

کلاگ در جمع مجاهدین گفت سال۲۰۲۵سال تغییر رژیم ایران است

و باید با فشار حداکثری در حوزه‌های اقتصادی دیپلماتیک و نظامی

فرصت «تغییر ایران به سمت وضعیت بهتر» را به چنگ آورد

فرصتی که همیشگی نیست

 

اتفاقی مانند رخداد ترور ۲ قاضی با سوابق جدی مقابله با جریان نفاق

اتفاقی است به‌منظور سفیدشویی خشونت علیه روحانیانی که به تعبیر روبیو

بر ایران امروز حکومت می‌کنند و نه مردم ایران

 

در نتیجه ۲روز مانده به تحلیف ترامپ

مجاهدین ادعا خواهند کرد با این عملیات می‌توانند در نقشه ترامپ ایفای نقش داشته باشند

ترور شهیدان رازینی و مقیسه چه کار سازمان باشد و چه نباشد

یک عملیات هدفمند است

 

 

سایت حکومتی جهان نیوز:

رازینی و مقیسه نقش ویژه‌یی در برخورد با اقدامات مجاهدین

در دهه۶۰ داشتند

رویکرد ضدتروریستی این دو قاضی و محاکمه مخلان امنیت

تا روز کشته شدن‌شان ادامه داشت

 

هفته گذشته نشستی در پاریس با حضور پمپئو لیزتراس و کیت کلاگ برگزار شد

که حضار آن اعضای مجاهدین بودند

 

از سال۹۶ گردهمایی‌های مجاهدین بیش از دوره‌های قبل برجسته شد

علت آن حضور چهره‌های برجسته و اثرگذاری مثل بولتون، جولیانی و پنس بود

از آن سال تا امروز ایران سه دوره آشوب و اغتشاش را از سر گذرانده است

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/95587845-14b7-4ad5-ae1e-590f9092c3ad"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات