هیل گزارش داد: کمیته روابط خارجی سنا پیشنهاد دموکراتها را که آمریکا قبل از آن که بتواند دست به اقدام نظامی علیه رژیم ایران بزند به تصویب کنگره نیاز دارد، رد کرد.
سناتور کریس مورفی گفت: کمیته روابط خارجی سنا با ۱۳رأی مخالف و ۹موافق این لایحه را که مانع دولت از استفاده از بودجه برای انجام حمله نظامی در ایران یا علیه رژیم ایران بدون امضای کنگره میشد، رأی داد.
سناتور تام کاتن سناتور ارشد سنای آمریکا اعلام کرد: حضور نیروهای نظامی آمریکا پیام مستقیمی به رژیم ایران است که خطای محاسباتی نکند.
وی افزود: نباید هیچگاه فراموش کنیم که رژیم ایران یک رژیم خلافکار است.هیچ تردیدی وجود ندارد که ما تهدیدهای موثقی از سوی رژیم ایران در سرتاسر خاورمیانه دیدهایم. از نیروهای سپاه پاسداران گرفته تا نیروهای نیابتی و حمایتهایشان در یمن یا شبهنظامیان در عراق. از اینرو اقدام دونالد ترامپ برای فرستادن ناو یواساس آبراهام لینکلن به منطقه اقدامی محتاطانه برای بازدارندگی ایران بوده است.
سناتور لیندزی گراهام گفت: دولت ترامپ در مواجهه با تشدید تجاوزات رژیم ایران، خویشتنداری حیرت انگیزی از خود نشان داده است. عوامل رژیم به ۴کشتی حمله کردهاند، در لوله نفت دیگران خرابکاری کردهاند و به منطقه سبز عراق موشک زدهاند ولی هنوز به یک پاسخ نظامی منجر نشده.
-اگر رژیم ایران به یک آمریکایی در عراق یا سایر جاها آسیبی برساند بهای سنگینی خواهد پرداخت. دولت ترامپ بهطور نظامی و بهصورتی چشمگیر پاسخ خواهد داد.
-دوران اوباما و سیاست مماشات با رژیم ایران دیگر تمام است.
سناتور مارکو روبیو بعد از جلسه توجیهی گفت: اطلاعات ارائه شده به رئیسجمهور آمریکا بیش از هر چیز ساختار دفاع نظامی آمریکا در خاورمیانه را توجیه میکند. ما باید آمادگی برای دفاع از آمریکاییان در برابر حمله مزدوران سپاه پاسداران را داشته باشیم. حملهیی نباشد جنگی نیست، در صورت حمله: پاسخ کوبنده است.
در خبری دیگر سخنگوی وزارتخارجه ایالات متحده عصر چهارشنبه اول خرداد در یک نشست خبری در واشنگتن گفت: اقدامات دولت آمریکا در برابر تهدیدهای ناشی از ایران ربطی به سیاست ندارد و مسأله این است که مردم و دیپلماتهای آمریکا در امنیت باشند.
در همین حال مقامهای آمریکایی از اعزام هزاران نیروی اضافی دفاعی به خاورمیانه برای مقابله با تهدیدهای بالقوه رژیم آخوندی در خاورمیانه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز دو مقام آمریکایی گفتند: وزارت دفاع در حال بررسی درخواست ارتش آمریکا برای فرستادن حدود ۵۰۰۰نیروی بیشتر به خاورمیانه در بحبوحه افزایش تنشها با رژیم ایران است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داد: مقامهای آمریکا روز چهارشنبه اول خرداد گفتند پنتاگون روز پنجشنبه طرحهایی را ارائه میکند تا کاخ سفید بتواند تا ۱۰هزار نیرو را به خاورمیانه اعزام کند و این حرکتی است تا مواضع دفاعی علیه تهدیدات بالقوه رژیم ایران را تقویت کند.