آخوند کروبی رئیس پیشین مجلس ارتجاع به تقلبهای گسترده در نمایشات انتخاباتی رژیم اعتراف کرد و گفت: وزارت کشور مسئول دستکاری در آرای انتخابات بود. این وزاتخانه وظیفه خود را بهدرستی انجام نداد. در این دوره نیز وضع بهتر از دوره پیش نیست.
آخوند کروبی که با روزنامه آلمانی فرانکفورتر روندشاو مصاحبه میکرد، به منظور تسویه حساب با گماشته ولیفقیه ارتجاع گفت: احمدینژاد همهی فرمانداران و تمامی دستگاه حکومتی را در اختیار خود دارد. اینجا و آنجا برای مانعتراشی میکنند. دوره احمدینژاد بهسر آمده است سیاستهای دولت احمدینژاد نادرست بود، سیاستهای وی منجر به آن شده که دشمنان ما زیاد شوند. بخش عمدهی اظهارات وی نهسنجیده است.
آخوند کروبی رئیس مجلس ششم ارتجاع در تسویه حساب با پاسدار احمدینژاد گفت: احمدینژاد با طرح مسأله هولوکاست بیشترین خدمت را به اسرائیل کرد و دنیا را به نفع اسرائیل بسیج کرد. ما از چه کسی داریم حمایت میکنیم؟ آیا کار به جایی رسیده است که باید از هیتلر حـمـایـت کـنـیم؟
وی که در دانشگاه آزاد نجفآباد سخنرانی میکرد با نگرانی گفت: شرایط امروز ما بسیار سختتر از وضعیت دوران 76 است.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8449168b-ed68-4d84-bca0-c0185bf9f98c"></iframe>