728 x 90

سوريه,

رزمندگان در شهر حلب ۳۰ ساختمان در اطراف اطلاعات هوایی را به کنترل خود درآوردند

-

 -
-
تلویزیون اورینت:
انقلابیون با جنگ و گریز به پیروزیهایی در برخی جبهه‌های حلب دست یافتند که بی‌سابقه است

فرن راموسه که یکی از بزرگترین پایگاههای نظامی اسد است بعد از درگیریهای شدید بین رزمندگان و نیروهای اسد به کنترل انقلابیون درآمد. این مرزک با توپ و سلاحهای سنگین مورد تهاجم انقلابیون قرار گرفت و متحمل خسارتهای سنگینی شد.

نبرد «نصرت کسب» در قلب حلب، بیانگر پیشروی رزمندگان در این جبهه است. در محله بستان باشا نبردها با استفاده از سلاحهای سنگین شعله ورتر شده است، انقلابیون ساختمانهایی را که نیروهای اسد در آن تجمع کرده بودند به کنترل خود درآوردند. در محله شیخ مقصود همزمان گردانهای انقلابی تعدادی از خیابانها را به کنترل خود درآوردند. آنان مواضع اسد در محله «میدان» را با توپ دست‌ساز خودشان به نام «جنهم» هدف قرار دادند.
 

پیشروی انقلابیون در «ایستگاه ساخور» ادامه یافت. این منطقه توسط رزمندگان آزاد شده است. در درگیریهایی که در اطراف محله حمدانی جریان داشت، انقلابیون آکادمی نظامی را با موشکهای گراد و خمپاره هدف قرار دادند
 

اطراف بخش اطلاعات هوایی شاهد درگیریهای گسترده‌یی بود. در چارچوب نبرد «اعتصام» که هدف آن تصرف پایگاههای اسد و بستن مسیرهای کمک‌رسانی نیروهای آن است، رزمندگان بیش از 10 ساختمان را به کنترل خود درآوردند. ساختمانهای تحت کنترل انقلابیون به 30 ساختمان رسیده است. همچنین مدرسه فنی متعلق به اطلاعات هوایی توسط رزمندگان با موشک هدف تهاجم قرار گرفت و دهها تن از نیروهای اسد و مزدوران طرفدار آن کشته و مجروح شدند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7cd88ae9-d334-409b-8860-eaa2fd234d63"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات