728 x 90

وال‌استریت ژورنال: اقدامات تهران؛ کنترل بیشتر سپاه پاسداران بر ارتش و افزایش تولید موشک و پهپاد

کنترل بیشتر سپاه بر ارتش و افزایش تولید موشک و پهباد
کنترل بیشتر سپاه بر ارتش و افزایش تولید موشک و پهباد

وال‌استریت ژورنال نوشت: رهبران رژیم ایران هم‌زمان با مذاکره با آمریکا، سپاه پاسداران و گروه‌های نیابتی خود را برای گسترش جنگ و افزایش حملات منطقه‌یی آماده کرده‌اند.

برخی مقام‌های ایرانی و عرب به وال استریت ژورنال گفتند: تهران یادداشت تفاهم امضا شده با دولت دونالد ترامپ در خرداد ماه را فرصتی برای کاهش فشار بر اقتصاد جهانی و آماده‌سازی آمریکا و اسراییل برای حمله‌یی بزرگ‌تر می‌دانند به همین دلیل، رهبران ایران به جای اعتماد به مذاکرات، دو ماه گذشته را صرف آمادگی برای رویارویی گسترده‌تر کرده‌اند.

اقدامات تهران شامل افزایش کنترل سپاه بر ارتش، انتصاب فرماندهان باسابقه جنگ ایران و عراق، سرکوب اعتراضات، افزایش تولید موشکها و پهپادها و بالابردن دقت آنها بوده است.

حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران نیز گفته بود که این نهاد از دوره آتش‌بس برای تقویت توانایی‌ها و سرعت بخشیدن به تولید موشک استفاده کرده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1f655682-b3c3-4a3f-926d-b6848ebfc5ed"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات