728 x 90

آمریکا برای اطلاعات درباره یکی از عوامل رژیم ایران در عراق ۱۰میلیون دلار جایزه تعیین کرد

 حیدر مزهر ملک السعیدی، معروف به حیدر الغراوی
حیدر مزهر ملک السعیدی، معروف به حیدر الغراوی

شبکه العربیه روز دوشنبه هفتم اردیبهشت، به‌نقل از وزارت‌خارجه آمریکا گزارش داد که این کشور برای شناسایی و دستگیری حیدر الغراوی، از عوامل وابسته به رژیم ایران در عراق، جایزه‌ای تا سقف ۱۰ میلیون دلار تعیین کرده است.
بر اساس این گزارش، وزارت‌خارجه آمریکا از طریق برنامه «پاداش برای عدالت» اعلام کرده است: «هر گونه اطلاعاتی که به شناسایی هویت یا محل حیدر مزهر ملک السعیدی، معروف به حیدر الغراوی، منجر شود، مشمول این پاداش خواهد بود».
در بیانیه منتشر شده آمده است: «السعیدی رهبری گروهی مسلح را برعهده دارد که در حملاتی علیه تأسیسات دیپلماتیک آمریکا مشارکت داشته و این اقدامات به کشته شدن غیرنظامیان عراقی و نظامیان آمریکایی منجر شده است».
طبق اعلام مقامات آمریکایی، الغراوی دبیرکل گروه حرکت انصارالله الاوفیاء است؛ گروهی که به‌عنوان یکی از بازوهای نفوذ رژیم ایران در عراق شناخته می‌شود و در چارچوب شبکه گروه‌های مسلح وابسته به این رژیم فعالیت می‌کند.
در این گزارش تأکید شده است که اعضای این گروه در «حملات علیه هیئت‌های دیپلماتیک، پایگاههای نظامی و افراد آمریکایی در عراق» نقش داشته‌اند و دامنه فعالیت‌های آنها به کشورهای منطقه مانند اردن و سوریه نیز کشیده شده است.
هم‌چنین آمریکا این فرد و گروه تحت رهبری او را ذیل فرمان اجرایی مرتبط با فعالیت‌های تروریستی قرار داده و اعلام کرده است که به اقدامات علیه چنین شبکه‌هایی که در راستای منافع رژیم ایران عمل می‌کنند، ادامه خواهد داد.
این گزارش بار دیگر بر نقش شبکه‌های شبه‌نظامی وابسته به رژیم ایران در بی‌ثبات‌سازی منطقه و انجام حملات علیه منافع بین‌المللی تأکید می‌کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7afd700d-ed62-4ade-9d91-c80d0cfd1e1c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات