آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۴۰۴شهر کشور از ۹۵هزار نفر گذشت
- حریرچی: از هر ۱۰ بستری یک نفر فوت میکنند و از هر ۲ نفری که به ICU میروند یک نفر فوت میکند و از هر ۱۰ نفری که مجبور به لوله گذاری در ICU میشوند ۹نفر فوت میکنند
- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: تعداد فوتشدهها در ۲۴ساعت گذشته (بدون کاشان و آران و بیدگل) ۱۷نفر است و ۱۹۳نفر در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند. از ۲۸مرداد روند ابتلاء به کرونا در اصفهان شیب تندی به خود گرفته است
- خبرگزاری ایسنا: یکماه گذشته، فارس تجربهٔ تلخی از افزایش بستریها و بیماران وخیم داشت، روزهایی که فشار مراجعهکنندگان، از تعداد تختها بیشتر بود. افزایش بیماران نیازمند خدمات تخصصی و بستری در ICU بود که باعث افزایش فوتیها در روز به ۲۰نفر هم رسید
- دانشگاه علومپزشکی زنجان: نیازهای بیمارستانی نیازمند مشارکت خیران است. روزهای سختی برای پاییز و زمستان متصور است
- دروغ بزرگ روحانی: درمان کرونا برای همه مردم ایران و حتی مهاجران مجانی است. در شدت کرونا برای همه بیماران تخت وجود داشت.
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز چهارشنبه ۵شهریور۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۰۴شهر ایران متأسفانه از مرز ۹۵هزار نفر گذشت. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۷۹۰نفر، در آذربایجان غربی به ۲۶۳۹نفر، در اصفهان به ۴۲۵۱نفر، در تهران به ۲۳۱۴۵نفر، در خراسان جنوبی به ۵۰۴نفر، در خراسان شمالی به ۱۵۰۴نفر، در سمنان به ۱۲۲۷نفر، در فارس به ۲۶۷۸نفر، در کردستان به ۱۹۰۹نفر، در کهگیلویه و بویراحمد به ۵۶۰نفر، در گلستان به ۲۷۴۶نفر، در گیلان به ۳۹۴۳نفر، در لرستان به ۴۰۲۲نفر، در مازندران به ۴۵۶۸نفر، در مرکزی به ۱۲۲۶نفر و در همدان به ۲۴۴۸نفر رسیده است.
حریرچی معاون وزارت بهداشت رژیم گفت: «از هر ۱۰نفری که بر اثر کرونا بستری میشوند ۱نفر فوت میکند و از هر ۲نفری که در ICU بستری میشوند ۱نفر فوت میکند و از هر ۱۰نفری که مجبور به لوله گذاری در ICU میشوند ۹نفر فوت میکنند» (همشهری ۵شهریور).
در فارس، «طی یکماه گذشته، فارس تجربهٔ تلخی را از افزایش موارد بستری، بیماران با حالت وخیم و بالا رفتن تعداد فوت بر اثر کووید۱۹، تجربه کرد. روزهایی که بعضاً، فشار مراجعهکنندگان، از تعداد تختهای پیشبینی شده بیشتر بود. افزایش شمار بیماران نیازمند خدمات تخصصی و بستری در بخش مراقبتهای ویژه بود که این امر، افزایش شمار فوتشدگان را به همراه داشت و این آمار را تا نزدیک عدد ۲۰ هم در بعضی روزها کشید» (ایسنا ۴شهریور).
در اصفهان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (بجر کاشان و آران و بیدگل) تعداد فوت شدهها در ۲۴ساعت گذشته را ۱۷نفر اعلام کرد و گفت: «۱۹۳ نفر از مبتلایان در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند. از ۲۸مرداد روند ابتلاء به کرونا در اصفهان شیب تندی به خود گرفته است که جای نگرانی دارد» (آفتاب نیوز ۴شهریور).
در کهگیلویه و بویراحمد، . استاندار وضعیت را قرمز اعلام کرد و گفت بیماران رهاشده «بمب گسترش کرونا در شهر یاسوج محسوب میشوند» (خبرگزاری نیروی قدس ۵شهریور).
در زنجان، جانشین رئیس دانشگاه علومپزشکی گفت: برای «رفع نیازها و افزایش تختهای بیمارستانی نیازمند مشارکتهای مردمی و خیران است. بیشترین نگرانی در خصوص کرونا برای فصول سرد سال است و روزهای سختی برای پاییز و زمستان متصور است» (ایسنا ۵شهریور).
روحانی امروز در سریال دروغهای همیشگیاش گفت: «در دنیا پیدا کنید که جایی درمان کرونا کاملاً مجانی باشد. مقابله با کرونا در این کشور مجانی است، هم برای مردم خودمان و هم برای افرادی که بهعنوان مهاجر در کشورمان زندگی میکنند. در شدت کرونا یک نفر از کسانی که نیاز داشت برای مسألهیی غیر از کرونا بستری شود، این طور نبود که تخت برای او نباشد، تخت برای همه هست. داروها دارد تولید میشود»!
این دروغها در حالیست که حریرچی معاون وزیر بهداشت رژیم گفت: «داروی ۱۰میلیونی و ۵۰میلیونی وقتی تجویز میشود در فقرا، سندروم حسرت میدهد، چون نمیتواند تهیه کند و این یک بغض فروخورده میشود که بعد یک جایی صدای آن در میآید... اعتراض ایجاد میکند، نارضایتی، اینها هزینه دارد» (تلویزیون رژیم ۱۹مرداد). قبل از آن نیز حریرچی گفته بود بعد از کرونا برای خانوادههای شهری «هزینههای کمرشکن سلامت از ۳.۷درصد به حدود ۸درصد میرسد. در خانوارهای روستایی این شاخص از ۴.۹ به ۱۲.۹درصد افزایش مییابد» (عصر ایران ۲۶تیر). یک رسانه حکومتی نوشت: بیماران در تهران «در پارکینگ و در خودروهای خود با کپسول اکسیژن منتظر خالی شدن تخت بیمارستانی بودند و بر اساس گفته برخی بیماران، حتی این مدت انتظار تا سه روز هم طول کشیده است. مسئولان وزارت بهداشت و رؤسای بیمارستانها از پُر شدن تختهای بیمارستانی و انتظار بیماران در اورژانس برای خالی شدن تخت سخن میگویند» (جوان ارگان سپاه پاسداران ۱۳مرداد).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۵شهریور۱۳۹۹ (۲۶ اوت۲۰۲۰)