در پی گسترش درگیری باندهای حاکم بر ایران اسیر و شکست دولت روحانی، این رژیم درمانده دست به استیضاح درمانی زده است، اما همین کار نیز باعث بهم ریختگی و تشدید جنگ قدرت شده است از جمله، جلسه مجلس ارتجاع در جریان استیضاح کرباسیان در روز یکشنبه به تشنج و درگیری کشیده شد.
به دستور علی لاریجانی رئیس مجلس رژیم، پخش سخنان الیاس حضرتی عضو مجلس ارتجاع قطع شد.
خبرگزاری حکومتی ایلنا در توضیح تشنج در صحن علنی مجلس ارتجاع نوشت: «عبدالرضا عزیزی از صندلی خود برخاست و به جایگاه هیأترئیسه رفت و به قصد درگیری فیزیکی با مهرداد لاهوتی به سمت او یورش برد که نمایندگان او را دور کردند».
اعتراف به تاراج تحت عنوان واگذاری، تورم شصت درصدی
مهرداد لاهوتی، نماینده مجلس ارتجاع، در تشریح یک فقره رانت و به تاراج دادن اموال ملت گفت: «آقای دکتر شما این را به شرکتی واگذار کردید که هیچ سابقه... و تجربه در این امر نداره آقای دکتر لاریجانی من شما را شاهد میگیرم شرکتی که مالیات سال ۹۷اش شش میلیون و ۷۰۰هزار تومان بوده...
علی لاریجانی در پاسخ به بگو مگو و اعتراض بهاصطلاح نمایندگان: یک لحظه اجازه بدهید آقای عزیزی مقصودشون شما نبودید نه منظورشان کس دیگهای بفرمائید.
لاهوتی ادامه داد: «مالیات سه و نیم میلیون تومان بوده در سال ۱۳۹۵خب شما ببینید یک شرکت اینچنینی میآید معامله ۲۲۰۰هزار میلیارد تومانی را انجام میده این بهنظر من همکاران محترم این تاراج است این واگذاری نیست ای ملت ایران ای همکاران محترم دقت بکنید این واگذاری نیست این به نوعی تاراج است.
آقای دکتر کرباسیان شما تورم را استحضار دارید که در سال از شهریور سال ۱۳۹۶تا سال ۹۷نقطه به نقطه آن چهار و نه دهم است معنیاش اینه که... تورم باید به شصت درصد برسه».
بگو مگو و تشنج در صحن علنی بهاصطلاح مجلس
آقای دکتر لاریجانی آقای دکتر ایشون را مدیریت بکنید
علی لاریجانی: آقای عزیزی
لاهوتی: برو کنار برادر من، عزیزی ابهر بوده برو کنار اه مردتیکه!
علی لاریجانی: آقای عزیزی بفرمائید
لاهوتی فریاد زد: برو کنار
عزیزی: احمق خودت هستی کثافت احمق خودتی
تورم به ۴۰درصد خواهد رسید، ما چکار کردیم با این ملت؟
الیاس حضرتی، نماینده دیگر مجلس ارتجاع نیز به بلایایی که بر سر مردم آوردهاند اشاره کرد و از پیشبینی تورم چهل درصدی خبر داد، وی گفت:
« آقای کرباسیان شما میدانید میانگین تورم در دنیا چنده؟ یک و هفت دهم درصد، در دنیا یک و هفت دهم درصد تورم است، در خاورمیانه دو و چهار دهم درصد، در افغانستان چهار و سه دهم درصد، این افتخاره برای یک کشور که ما بهش افتخار کردیم؟.. خرداد امسال شد چهار و سه دهم درصد نقطه به نقطهاش، و الآن که در شهریور هستیم بالای ۱۹درصد هم گذشته، و پیشبینی میشه تا آخر سال به نزدیک ۴۰درصد برسه... ما چه کار کردیم؟ چه کار کردیم با این ملت (محکم با دست روی تریبون میکوبد). ... آنهایی که فقیر بودند بدبخت شدند و آنهایی که قشر متوسط جامعه بودند رفتند به سمت فقر و فلاکت».
[صدای همهمه و اعتراض بهاصطلاح نمایندگان]
علی لاریجانی: آقای حضرتی راجع به موضوع بیشتر صحبت نکنید چون وقتی هم نمانده از شما
الیاس حضرتی: شما مجلس را کنترل بکنید!.
ما بدبخت سو تدبیر هستیم نه آمریکا، روحانی باید استیضاح میشد
حضرتی ادامه داد: «ما بدبخت سو تدبیرها هستیم سو تدبیرها نه دشمنی آمریکا، آمریکا هنوز هیچکاری نکرده هنوز آبان ماه نیمه آبانماه باید تحریمها شروع بشه تازه شش الی دوازده ماه طول نکشیده که اثراتش مشخص بشه هنوز کاری نشده ما داریم میلرزیم برای اینکه آماده نبودیم آماده نیستیم و نمیخواهیم آماده باشیم دائماً فکر میکنم آقا اتفاقی میخواهد بیفته چه کار میخواهند بکنند؛ نکند دست روی دست گذاشتند که اتفاقی بیفته! در رفتار دولتمردان ما مجلس ما قوه قضاییه ما چنین آمادگی برای یک جنگ و نبرد تمامعیار دیده نمیشود.
ما وزیر اقتصاد را تنها کسی که میتوانستیم دستش را بگیریم و دامنش را بگیریم والا حقش این بود که آقای رئیسجمهور باید استیضاح میشد آقای جهانگیری باید استیضاح میشد آقای نهاوندیان باید استیضاح میشد آقای نیلی باید استیضاح میشد آقای نوبخت باید استیضاح میشد آقای سیف باید استیضاح میشد تنها کسی که ما میتوانیم مقام پاسخگو در مقابل مجلس وزیر اقتصاد است»
مردم در حال له شدن و خرد شدن هستند
جهان آبادی، عضو دیگر مجلس ارتجاع در اشاره به فقری که دامنگیر مردم کردهاند گفت: «مردم زیر فشار اقتصادی در حال له شدن و خرد شدن هستند ای کاش این دیوارهای سیمانی به شما اجازه میداد هر روز صبح میدیدید صدای زجه مردم ایران را درب مجلس ای کاش به شما اجازه میدادند همانجور که صدای شما تصویر شما در رسانهها پخش میشه تصویر کسانی که از صبح تا ظهر زیر گرمای ۴۰درجه بیرون این مجلس بهدلیل مشکلات اقتصادی زجه میزنند صدای آنها را من و شما میشنیدیم».
سیاستهای پولی در سطح اختیارات وزارت اقتصاد نیست!
کرباسیان وزیر اقتصاد رژیم در دفاع از خود گفت: «یادآوری میکنم که بین سیاستهای پولی و مالی باید تفکیک قائل شد، سیاستهای مالی برعهده من است و تماماً پاسخگو هستم اما در مورد سیاستهای پولی باید به سطح اختیارات و وظایف وزارت اقتصاد توجه کرد».
رفتیم آن بلا را سر سفارتخانه عربستان آوردیم
پزشکیان، نماینده دیگر مجلس ارتجاع در وحشت از پیامدهای بحران اقتصادی که حاصل سیاستهای تروریستی و دخالتهای این رژیم است گفت: «بزرگترین قدرت اقتصادی دنیا الآن با تمام وجودش آمده تو صحنه میخواهد ما رو زمینگیر کنه. علاوه بر آمریکا عربستان سعودی هم که بالاخره رفتیم جریاش کردیم سفارتخانه رو آن بلا رو بسرش آوردیم الآن میلیاردها دلار پول خرج میکنه تا اقتصاد مملکت ما رو زمینگیر کنه.... شما تصور میکنید دولت رو برداریم یک دولت دیگه بیاد، کار حل میشه!... »
این وضعیت زاییده رفتار و کردار ما است که ۴۰سال حاکم هستیم
وی در ادامه به بنبست رژیم اعتراف کرد و وضعیت فعلی را نتیجه سیاستهای تمامیت رژیم دانست، پزشکیان گفت: «ما میخواهیم اف.ای.تی.اف رو میخواهیم قبول نکنیم... در حقیقت هیچ بانکی با ما معامله نمیکنه بروید از همه اقتصاددان ها و نمیدانم کارخانهدارها و تولید کننده ها بپرسید، گیر کردن بهخاطر تصمیمات بهاصطلاح ماست همه ما در این وسط باید جوابگو باشیم، بعد هم گناهان رو به گردن هم بیاندازیم ۴۰ساله تو این مملکت ماها هستیم حالا یک بار چپ شده یک بار راست شده یک بار وسط شده این وضعیت زاییده رفتار و کردار ماست».
بیشتر بخوانید:
- وزیر اقتصاد کابینه روحانی استیضاح و برکنار شد
- شعلههای سرکش بحران درونی در مجلس ارتجاع
- رو شدن گوشهیی از فساد در حاکمیت آخوندی در جریان استیضاح علی ربیعی
- برکناری ربیعی و «داده»های مهم آن
- سرنوشت دولت روحانی چه پیامی دارد؟