728 x 90

اخبار روسيه,اخبار سوريه,

بحران میان ترکیه و روسیه افزایش می‌یابد

-

پوتین - رجب طیب اردوغان
پوتین - رجب طیب اردوغان
همزمان با تأیید روسیه که هلیکوپترهای نظامی خود را به نزدیکی مرز ترکیه فرستاده است تنش میان روسیه و ترکیه به بالاترین حد رسید.

وزارت دفاع روسیه ضمن اعلام استقرار بالگردهایی در خاک ارمنستان اعلام کرد که این بالگردها هم برای حمل و نقل و هم برای عملیات نظامی مناسب هستند.

در همین حال رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز سه‌شنبه ۱۷ آذر ضمن تأکید بر ایجاد ’منطقه امن’ در شمال سوریه گفت: با این اقدام تجهیزات و امکانات نظامی با سرعت بیشتری به دست مخالفان ’میانه‌رو’ که با رژیم بشار اسد می‌جنگند، خواهد رسید.

شایان توجه این‌که پس از سرنگون کردن یک جنگنده روسی توسط نیروی هوایی ترکیه در ۲۴ نوامبر روابط میان دو کشور بحرانی شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5dededcc-9af6-450d-914a-68251b8198e4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات