حمایت از قیام و کانونهای شورشی
کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد
و اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان
بهمناسبت سالگرد قیام آبان
فراخوان سخنرانان به حسابرسی از رژیم آخوندی
بهخاطر کشتار ۱۵۰۰تن در قیام آبان ۹۸
سخنرانیهای نمایندگان مجلس فدرال آلمان
مارتین پاتسلت و رودلف هنکه
قسمت سوم
مارتین پاتسلت - نماینده مجلس فدرال آلمان
عصر بخیر همکاران عزیز، دوستان عزیز ایران آزاد، خوشحالم که میتوانم با شما صحبت کنم زیرا ما امروز، با هم، به یاد میاوریم قیام مدنی سراسری در ایران در نوامبر ۲۰۱۹ را که همه دنیا را غافلگیر کرد و اوج یک سری اعتراضات مدنی از زمان خیزشهای اوایل سال۲۰۱۸ بود. همه ما میدانیم که رژیم ایران با افزایش سرکوب، وحشت پنهان خود به آن قیام را نشان داده است. در ۳۰ژوئن ۲۰۱۸ توانستم به همراه چند همکار گرانقدر از آلمان در گردهمایی ایران آزاد نزدیک پاریس شرکت کنم، قلبم پر از شادی بود زیرا دهها هزار ایرانی و صدها سیاستمدار و شخصیت از سراسر جهان سالگرد مقاومت ایران را در آنجا جشن میگرفتند. مریم رجوی رئیسجمهور منتخب که با ما صحبت کرد، چشمانداز خود را در مورد ایران آینده به ما داد که در آن آزادی، دموکراسی، برابری و حقوقبشر حاکم است و برای هر ایرانی فرصتی برای زندگی آزادانه و برای انتخاب راه خود وجود دارد. در آغاز سال۲۰۱۸ اعتراضات بزرگی در سراسر کشور برگزار شد که بینظیر بود و این اعتراضات سراسری نه تنها با صدای بلند خواستار پایان دادن به کل رژیم برای اولین بار بود، بلکه در آنجا هستههای مقاومت ایران که بهخوبی سازمانیافته بودند را دیدیم و همانطور که حتی ولیفقیه رژیم علی خامنهای مجبور شد اعتراف کند که مجاهدین خلق در ایران مدتهاست که دیگر یک گروه کوچک یا فرقه نیستند، همانطور که تبلیغات حکومت میخواست که جهانیان بر این باور باشند، اما اکنون آنها توسط بسیاری از هستههای مقاومت سازمانیافته و پشتیبانی میشوند که پایههای رژیم را متزلزل میکند: زیرا رژیم مجبور بود به جای جدی گرفتن نگرانیهای ایرانیان، با رفتار وحشیانه معمول خود به این اعتراضات واکنش نشان دهد. سوءمدیریت اقتصادی و فساد واقعی دلیل وقوع اعتراضات و جرقه اولیه بود. اما رژیم . به جای مسئولیتپذیری ادعای کنترل اعتراضات از خارج را مطرح کرد. اما در عینحال هر مخالفی را در کشور شکنجه، تیرباران و یا اعدام میکند فقط به این دلیل که حق آزادی بیان به کسی ندهد. اما اینکه دست خونریز این رژیم در آن روز به قلب اروپا نیز رسید، من را بسیار لرزاند اندکی پس از پایان رویداد، خبری به بیرون درز کرد که یک دیپلمات ایرانی از وین به نام اسدالله اسدی بمبی را به یک زوج ایرانی بلژیکی تحویل داده است که قرار بود آن را در میتینگ شورای ملی مقاومت که ما در پاریس شرکت داشتیم منفجر کنند. آنها بهخوبی میفهمند که اگر خودتان در خط حملهاین تهدید تروریستی قرار بگیرید، میتوانید انرا با شدت بیشتری احساس کنید . در آن روز، من پشت سر رئیسجمهور مقاومت که احتمالاً اولین هدف این حمله بود، در صف ایستاده بودم
هر کسی که تا بهحال شاهد بوده است چند هزار نفر در ویلپنت در مکان کنفرانس در یک فضای محدود با هم مینشینند، میتواند حدس بزند که این حمله اگر موفقیتآمیز میبود چه فاجعه و چه خونریزی ایجاد میکرد و چه آشوبی بهپامیشد. این واقعه آن روز در نزدیکی پاریس چیزهای زیادی را به ما نشان داد. از طرفی پاریس، مانند هر شهر در اروپا، نه تنها پس از داعش یا القاعده توسط تروریسم بنیادگرایی اسلامی تهدید میشود، بلکه تروریسم دولتی حکومت ایران نیز در همان طرف با شبکههای آن قرار دارد. حتی سفارتخانههایشان استتاری برای این واحدهای عملیاتی هستند و مؤسسات بهاصطلاح فرهنگی در بسیاری از کشورها همیشه قادر به ایجاد یک خطر امنیتی برای مردم در این کشورها هستند. از طرف دیگر، این روز همچنین برای ما روشن کرد که چرا اروپا در نهایت مجبور است سیاست متفاوتی را درباره ایران برای از بین بردن دیکتاتوری مذهبی در ایران توسط مردم و مقاومت مشروع آنها اتخاذ کند که این نه تنها به صلاح ایران بلکه به نفع مردم در خاورمیانه و به صلاح همه اروپاییان نیز میباشد. زیرا نه تنها مخالفان ایرانی توسط رژیم تهدید میشوند، بلکه شهروندان آلمانی که مقاومت ایران را پشتیبانی میکنند، شهروندان دو ملیتی، وکلای پناهندگان سیاسی و خلاصه همه کسانی که نقشههای تروریستی رژیم را افشا میکنند، مورد تهدیدند.
و همچنین هر کسی که به هر طریقی مانع رژیم ایران شود یا اهداف شومش را که درصدد گسترش آن است، کشف کند
میتواند مورد هدف قرار بگیرد. ما در آلمان سابقه طولانی استبداد و تروریسم را پشت سر خود داریم. ما از حملات تروریستی گروههای افراطی چپ و راست گرا یاد گرفتیم که افراطگرایی سیاسی چقدر خطرناک است. ما همچنین در مورد خطر واقعی بنیادگرایی اسلامی در برلین هنگام حمله به بریتشایدپلاتز و همچنین در رستوران میکونوس اطلاعاتی کسب کردیم. و اینکه چه خطر بزرگی میتوانند تندروها برای ما ایجاد کنند. آخوندهای حاکم در تهران پدرخوانده تروریسم در سراسر جهان هستند. باید آنها را با همان قاطعیت مقابله با القاعده و داعش متوقف کرد، همانهایی که سلول ها، ریشه و بنیان این تروریسم بینالمللی هستند. اسدی از مصونیت دیپلماتیک برای پروژه خود استفاده کرد و نشان داد که سفارتخانههای رژیم ایران در اقدامات تروریستی در کشورهای ما دخالت دارند. اما نباید بیکار بمانیم و اگر آنها سفارتخانهها و نمایندگیهای دیپلماتیک خود را در خدمت تروریسم قرار دهند یا به خدمت گرفته شوند، باید آنها را ببندیم و باید به دولتهای این کشورهای تروریستی بهطور واضح حد و مرز خودمان را اعلام کنیم. آلمان برای سالهای متمادی اشتباه کرد که بهنظر من، به تغییر رفتار رژیم آخوندی دل بست. این سیاست شکستخورده است . تهران از کلیه امتیازات و چشم بستن ما در برابر نقض حقوقبشر سو استفاده کرد و به تلاش برای باجخواهی خود که در اروپا فقط چراغ سبز برای سرکوب بیشتر، تروریسم و همچنین شکنجه و اعدام در زندانهای ایران است، ادامه داد . بنابراین باید از خود بپرسیم که آیا ما نیز کمی مقصر در این رنج نیستیم؟ ما باید همه کارها را انجام دهیم تا سرانجام این ظلم پایان یابد. ما تنها در صورتی قادر خواهیم بود در درازمدت از شهروندان و پناهندگان سیاسی ایرانی محافظت کنیم، که در نهایت در کنار مردم ایران باشیم. با اعتبار اعلام کنیم که با تمام وجود از مقاومت آنها در برابر دیکتاتوری مذهبی حمایت میکنیم . فقط به این ترتیب میتوانیم یکبار برای همیشه از تکرار وقایع ۳۰ژوئن ۲۰۱۸ در پاریس یا در مکانی دیگر در جهان جلوگیری کنیم، . متشکرم
رودلف هنکه - نماینده مجلس فدرال آلمان
خانمها و آقایان عزیز،
بینندگان عزیز،
در سال گذشته ما در آلمان دو سالگرد بزرگ دموکراسی را گرامی داشتیم. صد سال پیش بود که ما اولین نظام دموکراتیک در آلمان - جمهوری ویمار - را بنیان نهادیم و در انتخابات آزاد، برابر، عمومی و مستقیم، و پارلمان رایشتاگ را انتخاب کردیم و ۷۰سال پیش قانون اساسی جمهوری فدرال آلمان را به اجرا گذاشتیم، که امروز قانون اساسی کل آلمان یعنی بعد از وحدت مجدد دو آلمان میباشد.
در یک سال گذشته، هزاران نفر در ایران برای همان حقوقی که ما در قانون اساسی از آن دفاع میکنیم، بهپا خاستند . اما این تظاهرات و اعتراضات در ایران بهنحو وحشیانهای مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
بوندستاگ (پارلمان) آلمان چندین بار درباره نقض مداوم حقوقبشر در ایران به بحث پرداخته است. از جمله در یک بحث علنی در ۱۸سپتامبر و ۸ اکتبر، هنگامی که بسیاری از ایرانیان مقیم برلین مقابل ساختمان پارلمان تجمع کرده بودند . در ۲۸اکتبر، جناح های ائتلاف احزاب سوسیال و دموکراتمسیحی پیشنهادی را ارائه دادند که اکنون در کمیته حقوقبشر و کمکهای بشردوستانه در حال بحث است در آن آمده است که جنایات جنگی و نقض حقوقبشر نباید بدون مجازات بماند و من بدین وسیله صریحاً این درخواست را تأیید میکنم.
ما در گروه پارلمانی دموکراتمسیحی و سوسیالمسیحی در مباحثات پارلمانی مواضع روشنی گرفتهایم و به سرکوب وحشیانه بیش از ۸۰میلیون نفر در ایران، از جمله آزار و اذیت علیه مسلمانان، مسیحیان، بهائیان و کردها اشاره کردهایم.
ما در گروه پارلمانی دموکراتمسیحی و سوسیالمسیحی به همراه اکثریت قاطع پارلمان آلمان و مردم آلمان در کنار آزار دیدگان بیگناه هستیم. آزار و شکنجه وحشیانه، زندان، شکنجه و قتل غیرنظامیان بیگناه باید پایان یابد. و همچنین میگویم ما میخواهیم مردم ایران پیروزی حقوقبشر بر استبداد را تجربه کنند. به همین دلیل مجرمان را باید هرجا که میتوانیم با دقت بیشتری مورد پیگیرد قرار دهیم. بنابراین من از فراخوان تشکیل یک هیأت تحقیقاتی بینالمللی و مستقل برای بررسی وقایع اعتراضات مردمی، بهویژه مرگ ۱۵۰۰معترض پشتیبانی میکنم.
دفاع از حقوقبشر و دموکراسی در ایران، ایستادن در کنار افرادی که ضمن پذیرفتن خطرات بزرگ شخصی با اعتراضات خود متعهد به این حقوق شدهاند، ایستادگی برای آینده صلحآمیز در اروپا، آلمان و جهان محسوب میشود. به همین دلیل است که میخواهم همه کسانی را که ۴دهه از نقض حقوقبشر رنج میبرند، از مجازات اعدام رنج میبرند و آرزوی ایرانی را دارند که در آن حقوقبشر، دموکراسی و آزادی خانه خود را پیدا میکند، تشویق کنم. و به همین دلیل است که امیدوارم روزی همه بتوانیم کنار هم بایستیم و ضمن یادآوری سالگردهایی که من به آن اشاره کردم، همچنین یک دهه ایران آزاد و دموکراتیک را پشت سر گذاشته و جشن بگیریم.
با تشکر از توجه شما
ادامه دارد
کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین و کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد
در سالگرد قیام آبان ـ ۲۸آبان۹۹