728 x 90

سوريه,

بمباران حلب قدیم و درگیری در فرودگاه نیرب سوریه

-

 -
-
نیروهای اسد با بشکه‌های انفجاری منطقه مواصلاتی در حلب قدیم را هدف بمباران قرار دادند، همچنین رزمندگان در اطراف فرودگاه نظامی نیرب دست به تهاجم علیه نیروهای اسد زدند.

تلویزیون العربیه:
درگیریها در دمشق و اطراف آن با پرتاب بشکه‌های انفجاری به روی مناطق مسکونی ادامه داشت که متأسفانه در این میان تعدادی کشته و مجروح بر جا گذاشت.
 

هواپیماهای جنگی اسد شهر حلب بین محله‌های جدید و قدیمی این شهر را مورد تهاجم وحشیانه خود قرار دادند. این حملات جنایتکارانه بر روی شهروندان عادی به تلافی شکستهای سنگینی بود که مزدوران اسد در نبردهای اخیر در جبهه‌های این مناطق متحمل شده‌اند
نبرد در منطقه «شیخ نجار و اطراف فرودگاه نظامی «النیرب» بین رزمندگان و نیروهای اسد در جریان بود که با تهاجمهای سنگین رزمندگان روی مراکز و تجمعات مزدوران اسد همراه بود، همچنین در شمال این شهر و منطقه «خناصر» رزمندگان ارتش ‌آزادی سوریه توانستند نیروهای اسد را که با پشتیبانی سنگین برای تصرف این منطقه استراتژیک دست به‌عملیات گسترده زده بودند را خنثی و آنها را مجبور به عقب‌نشینی مجدد بکنند.

در حمص شبکه جوانان این شهر از بمباران مناطق مسکونی و درگیریهای شدید در اطراف این منطقه خصوصاً روستای «الزارع» بین رزمندگان و نیروهای اسد خبر داد.

 
سلسله نبردها در شمال «حما» طبق گزارشات دریافت شده از این منطقه ادامه دارد، رزمندگان با پاتک سنگین مانع از پیشروی نیروهای اسد که برای اشغال روستای «مورک» اقدام کرده بودند شدند و تلفات سنگینی به آنها وارد کردند، شهر یبرود و کوههای مشرف به «القلمون» مورد حملات هوایی با بشکه‌های انفجاری قرار گرفت که سابقا، مزدوران حزب‌الشیطان لبنان برای مسلط شدن به این مناطق نتوانسته بودند کاری از پیش ببرند و در این محور با شکست روبه‌رو شدند.
 
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/48d121f6-3bf1-4631-a24d-7bf61fb050cc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات