امارات متحده عربی ادعای رژیم ایران درباره استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حمله به جزیره خارک را رد کرد و آن را «بیاساس» دانست.
انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیسجمهور امارات، روز شنبه ۲۳ اسفند در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که سیاست تهران «سردرگم و فاقد خرد» است. او تأکید کرد امارات در عین حفظ حق دفاع از خود، همچنان بر «عقلانیت و منطق» در برخورد با تحولات منطقه تأکید دارد.
مقامهای رژیم ایران پیشتر مدعی شده بودند حمله آمریکا به جزیره خارک از مناطقی در امارات، از جمله نزدیکی شهر دبی، انجام شده است.
در همین حال وزارت دفاع امارات اعلام کرد که روز شنبه ۹ موشک بالستیک و ۳۳ پهپاد از سوی ایران به سمت این کشور شلیک شده است.
رژیم ایران نیز به ساکنان هشدار داده است که مناطق نزدیک بندر جبلعلی در دبی، بندر خلیفه در ابوظبی و بندر فجیره را ترک کنند و اعلام کرده که شاخههای بانکهای آمریکایی در منطقه خلیجفارس را هدف قرار خواهد داد.