728 x 90

ليبرتي,

فراخوان بیش از ۲۲۰ نماینده پارلمان اروپا از تمامی ۲۷ کشور اتحادیه اروپا برای به‌رسمیت شناختن حقوق مجاهدان اشرف و لیبرتی

-

پارلمان اروپا
پارلمان اروپا
6 نایب‌رئیس پارلمان اروپا و 4 عضو هیأت‌رئیسه پارلمان و نمایندگان از تمامی گروه‌های سیاسی در شمار امضا‌کنندگان هستند

سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپا می‌باید دولت عراق را وادار کنند
به محدودیتهای سنگدلانه و ضدانسانی علیه ساکنان اشرف و لیبرتی و به ممانعت از فروش و انتقال اموال آنها خاتمه بدهد

سازمان ملل‌متحد و کمیساریای عالی پناهندگان می‌باید لیبرتی را به‌عنوان کمپ پناهندگی تحت حفاظت بین‌المللی به‌رسمیت بشناسند

پارلمان اروپا
بیانیه درباره اشرف و لیبرتی - ژوئن ۲۰۱۲

حدود ۳۴۰۰تن مخالفان بی‌دفاع ایرانی، شامل ۱۰۰۰ زن، برای سالها در ”کمپ اشرف“ در عراق مستقر بوده‌اند.
به‌درخواست رژیم ایران، نیروهای عراقی در سالهای اخیر به ساکنان حمله کرده‌اند که منجر به کشته شدن 47 پناهنده شامل 8 زن شده و صدها تن مجروح شده‌اند. پارلمان اروپا در قطعنامه‌ها و بیانیه‌های متعدد دولت عراق را به‌خاطر استفاده از خشونت علیه این پناهندگان، محکوم کرده است.
تحت فشار رژیم ایران، عراق تصمیم گرفت کمپ اشرف را ببندد و ساکنان آن را به کمپ دیگری که ”لیبرتی“ نامیده می‌شود منتقل کند.
برای جلوگیری از خونریزی خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور منتخب مقاومت ایران، ساکنان را به انتقال به کمپ لیبرتی، تحت نظارت سازمان ملل در نزدیکی فرودگاه بغداد، ترغیب کرد.
اما ساکنان در کمپ لیبرتی از حقوق پایه‌یی انسانی و حقوق‌بشری محروم شده‌اند.
هم‌چنانکه در بیانیه ”مجمع پارلمانی شورای اروپا“ آمده است، کمپ بیشتر شبیه زندان است.
۳۴۰۰تن ساکنان کمپ در یک مساحت نیم کیلومتر مربعی محدود می‌شوند.
به آنها اجازه تردد و تحرک داده نمی‌شود و دسترسی به وکلایشان ندارند.
حضور سنگین نیروهای مسلح و نفربرهای زرهی وجود دارد و محدودیتهای جدی در در زمینه مسایل زیر بنایی مانند آب، برق و فاضلاب وجود دارد.
افراد بیمار نیز دچار مشکلات جدی به‌خاطر فقدان الزامات اولیه هستند.
ساکنان اشرف چیزی معادل 500 میلیون دلار اموال قابل انتقال و ثابت دارند که با تلاش و کوشش و هزینه خودشان ساخته شده است.
اما دولت عراق به آنها اجازه فروش اموال شان در داخل عراق و یا انتقال این اموال به کشورهای دیگر را نمی‌دهد.
دولت عراق این محدودیتها را به بهانه این‌که کمپ لیبرتی یک کمپ ترانزیت موقت است، توجیه می‌کند. حال آن‌که پروسه شناسایی تک‌تک ساکنان به‌عنوان پناهنده توسط کمیساریای عالی پناهندگان چندین ماه طول می‌کشد.
تمام شواهد بیانگر این است که افراد برای چندین سال در کمپ لیبرتی باید بمانند: بنابراین نامگذاری کمپ ترانزیت موقت که صرفاً برای یک استقرار چند هفته‌یی موضوعیت دارد، برای لیبرتی اشتباه است.
همچنین این نامگذاری به دولت عراق اجازه می‌دهد ساکنان را از حقوق شان، به بهانه این‌که استقرارشان در کمپ لیبرتی موقت و کوتاه خواهد بود، محروم کند.
ضمن محکوم کردن نقض حقوق ساکنان اشرف و لیبرتی، ما در پارلمان اروپا این موارد را به‌عنوان مواضع خود اعلام می‌کنیم:
1- سازمان ملل، ایالات متحده و اتحادیه اروپا می‌باید فوراً اقدام کنند تا عراق را وادار کنند اعمال محدودیتهای سنگدلانه بروی ساکنان را متوقف کند، به‌خصوص بازداشتن آنها از فروش و انتقال اموالشان را خاتمه دهد.
2- سازمان ملل و کمیساریای عالی پناهندگان می‌باید کمپ لیبرتی را به‌عنوان یک کمپ پناهندگی تحت حفاظت بین‌المللی به‌رسمیت بشناسند تا حقوق اولیه ساکنان و تضمینهای حداقل به‌رسمیت شناخته شود، به‌خصوص که پروسه استقرار در کشورهای ثالث طولانی خواهد بود.
3- نماینده عالی اتحادیه اروپا، بارونس اشتون می‌بایست خواستهای فوق را با نمایندگان سازمان ملل دنبال کند و می‌بایست فرستاده ویژه‌یی را برای حل و فصل موضوعات مربوط به اشرف و لیبرتی معین کند.

اطلاعیه مطبوعاتی گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا
6ژوئن ۲۰۱۲

بیش از220تن از نمایندگان پارلمان اروپا حمایت خود را از بیانیه مشترکی در رابطه با اعضای اپوزیسیون اصلی ایران، سازمان مجاهدین خلق در اشرف و لیبرتی اعلام کرده‌اند.
این بیانیه که توسط نایب‌رئیس پارلمان آلخو ویدال کوادراس (از گروه دموکرات‌مسیحی از اسپانیا)، استرون استیونسون (گروه محافظه کار- رفرمیست از بریتانیا)، نایب‌رئیس پارلمان آلکساندر آلوارو (ازگروه لیبرال از آلمان)، استفان هیوز (نایب‌رئیس گروه سوسیالیست-دموکرات از بریتانیا)، سورن سونه گورد (گروه ائتلاف چپ از دانمارک) و ژوزه بووه (گروه سبزها از فرانسه) آغازشد، حمایت گسترده نمایندگان پارلمان از همه گروه‌های سیاسی و از تمامی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا، را که شامل 6 نایب‌رئیس پارلمان اروپا و 4 عضو هیأت‌رئیسه پارلمان می‌شوند، به دست آورد.
صدور این بیانیه، بلافاصله پس از حکم تاریخی و بی‌سابقه توسط دادگاه استیناف فدرال در ایالات متحده است که روز جمعه گذشته (اول ژوئن)، حکم کرد که وزیر امور خارجه باید ظرف چهار ماه تصمیم خود را در مورد لیست‌گذاری سازمان مجاهدین خلق در چهار ماه آینده اعلام نماید، در غیراین صورت دادگاه، این سازمان را از لیست حذف می‌کند. این، یک پیروزی بزرگ، نه تنها برای سازمان مجاهدین خلق، عضو ائتلاف سیاسی شورای ملی مقاومت ایران، بلکه برای عدالت در سراسر جهان است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/357dc892-5c09-4d6a-a8d5-12fb4fdb90e2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات