728 x 90

رژیم ایران در تلافی، دو دیپلمات هلندی را اخراج کرد

استف بلاک وزیر خارجه هلند
استف بلاک وزیر خارجه هلند

در پی اقدام هلند در فراخواندن سفیرش از ایران، رژیم ایران نیز روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۹۷ در تلافی دو دیپلمات هلندی را از کشور اخراج کرد.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه رژیم آخوندی در این باره گفت: این موضوع در دستور کار دستگاههای کشور بوده و بر اساس تصمیمی که به وزارت‌خارجه ابلاغ شد ما دو نفر از دیپلمات‌های هلند را در واکنش به اخراج غیرقانونی دیپلمات‌هایمان اخراج کردیم.

 

ظریف در توجیه این اقدام رژیم افزود: این‌که اخراج غیرقانونی گفتم به این علت است که مقامات هلندی هم اعلام کردند که اقدامشان درباره اخراج دیپلمات‌های ما مستند به هیچ شواهد یا سندی نبوده و اقدامی صرفاً سیاسی صورت گرفته است.

وی در ادامه اضافه کرد: آنها نیز سفیرشان را برای مشورت فراخواندند و ما هم اقدامات لازم را انجام می‌دهیم تا ببینیم نتیجه کار چه می‌شود.این در حالی است که روز گذشته وزارت‌خارجه هلند اعلام کرد این کشور در واکنش به اخراج دو کارمند سفارت این کشور در تهران، سفیر خود را از ایران فرامی‌خواند.

هلند در واکنش به این رخداد، تصمیم گرفته سفیر خود در تهران را برای مشورت فرابخواند.

پیش از این نیز آلبانی سفیر و یک دیپلمات تروریست رژیم ایران را اخراج کرده بود.

مصاحبه وزیر کشور آلبانی با تلویزیون ویژن پلاس - ۲۹ آذر ۹۷:

خبرنگار: مایلم از اخراج یک سفیر خارجی از آلبانی شروع کنم. ما در مورد سفیر جمهوری اسلامی ایران و همچنین، در حالی‌که هنوز به‌طور رسمی تأیید نشده، از اخراج یکی از رهبران سرویس مخفی امنیتی وابسته به سفارت ایران صحبت می‌کنیم.

دولت آلبانی، دولت شما، امروز مستقیماًً توسط رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ تبریک گفته شد، روز قبل جان بولتون مشاور امنیت ملی، به این عمل درود فرستاد و همچنین مایک پمپئو، که در تقدیرش از همراهی آلبانی با ایالات متحده در موضع قوی علیه رژیم ملاها در تهران، بسیار سخاوتمند بود.

حقیقت در مورد اخراج این سفیر چیست؟ که نه تنها در طی این سی سال تا آنجاییکه من می‌دانم اولین بار است که دولت آلبانی یک سفیر اول را از آلبانی اخراج می‌کند؟

 

ساندر لِشی وزیر کشور آلبانی: این خبر در حال حاضر به‌طور گسترده پخش و علنی شده است. معلوم شده است که دو دیپلمات سفارت ایران به دلایلی که علنی و منتشر شده است، اخراج می‌شوند: به دلایل امنیت ملی.

این موضوع توجه زیادی را از جانب رئیس‌جمهور ترامپ، وزیر امور خارجه پومپئو و بولتون مشاور امنیت ملی، به خود جلب کرده است.

این بدان معنی است که این تصمیم بسیار مهمی است که دولت آلبانی در جهت منافع خود و امنیت ملی این کشور گرفته است.

می‌دانید که ما مسئولیت پذیرفته‌ایم که که به تعداد قابل توجهی از شهروندان ایرانی که در عراق در معرض خطر فوری قرار داشتند پناه بدهیم.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/352f57ac-538e-479e-9ab5-52ea337103bb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات