728 x 90

حمله موشكى به ليبرتى

فراخوان اتحادیه پزشکان آلمان – ماربورگر بوند

-

 -
-
 اتحادیه پزشکان آلمان

بزرگترین اتحادیه پزشکان اروپا با ۱۱۴هزار عضو

خواستار قرار گرفتن وضعیت پزشکی لیبرتی

در دستورکار مباحثات آتی شورای امنیت ملل‌متحد شد

7نوامبر 2015 - 16آبان 1394
در محکومیت حمله موشکی تروریستی به کمپ لیبرتی
و ادای احترام به شهیدان اشرفی

 

 
اتحادیه پزشکان آلمان – ماربورگر بوند حمله جنایتکارانه موشکی هفتم آبان به کمپ لیبرتی را محکوم کرد، خواستار استقرار اکیپهای امدادرسانی پزشکی در محل کمپ و حفاظت از پرسنل پزشکی لیبرتی گردید.

 
اتحادیه پزشکان آلمان – ماربوگر بوند که با 114هزار عضو، بزرگترین اتحادیه پزشکی اروپا به‌شمار می‌رود و هفتاد درصد پزشکان بیمارستانی آلمان را نمایندگی می‌کند، خواستار قرار گرفتن وضعیت پزشکی لیبرتی در دستورکار مباحثات آتی شورای امنیت ملل‌متحد شد.

 
رودلف هنکه نماینده مجلس فدرال آلمان از حزب دموکرات‌مسیحی و رئیس اتحادیه پزشکان آلمان – ماربورگر بوند، در سخنرانی خود در افتتاحیه اجلاس سالانه این اتحادیه گفت: ”کمپ لیبرتی در روز 29اکتبر هدف یک تهاجم موشکی بزرگ قرار گرفت.
 
بعد از شش قتل‌عام در دو کمپ اشرف و لیبرتی، این واقعه هفتمین حمله به ساکنان از زمانی است که مسئولیت امنیت ساکنان از نیروهای مسلح آمریکایی به دولت عراق در سال 2009 واگذار شده است.
 
24 کشته و صدها مجروح که برخی مجروحان سخت هستند و خسارات فراوان مالی، نتیجه این بزرگترین حمله به کمپ لیبرتی است که یک کمپ پناهندگان است.
ما نگران این هستیم که پرسنل پزشکی کمپ نیز که به ساکنان کمپ لیبرتی رسیدگی می‌کنند. از این تهاجمات آسیب دیده باشند ما با آنها در ارتباط محدود هستیم.“

 
رودولف هنکه، رئیس اتحادیه پزشکان آلمان – ماربورگر بوند با اشاره با اجلاس آتی شورای امنیت در مورد عراق اظهار داشت:”هنگامیکه در روز 11نوامبر شورای امنیت سازمان ملل‌متحد وضعیت حاضر در عراق را مورد بحث قرار می‌دهد، در آنجا باید این مسأله روی میز برود که آیا به‌اندازه کافی تجهیزات پزشکی می‌تواند وارد کمپ لیبرتی شود و این‌که به چه میزان به مجروحان امکانات ضروری برای رسیدگیهای تخصصی پزشکی و همچنین انجام عملهای جراحی ضروری در محل داده می‌شود. ...“

 



رئیس اتحادیه پزشکان آلمان – ماربورگر بوند سپس از حضار خواست که برای ادای احترام به شهیدان حملات تروریستی از جمله در حمله هفتم آبان در کمپ لیبرتی بپا خیزند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/243483bd-512b-4ffb-ae74-0a6ef2c07745"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات