728 x 90

نگاهی به سوابق هواپیمایی ماهان ایر متعلق به سپاه پاسداران خامنه‌ای

نگاهی به سوابق هواپیمایی ماهان ایر
نگاهی به سوابق هواپیمایی ماهان ایر

به‌دنبال ممنوعیت پروازهای ماهان ایر به آلمان، وزیر راه حکومت آخوندی اعلام کرد: همه شرکتها و صنعت هوایی جمهوری اسلامی مورد تحریم قرار گرفته‌اند و ماهان‌ایر هم یکی از این شرکتهاست.

محمد اسلامی همچنین گفت: شماره و لیست هواپیماهای ایران‌ایر هم در لیست تحریم قرار گرفته است.

لازم به یادآوری است که روز دوشنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۹ خبرگزاری رویترز به‌ نقل از منابع دولتی آلمان گزارش کرد این کشور (مجوز) پروازهای هواپیمایی ماهان به آلمان را لغو کرده است. بنا بر این گزارش، دولت فدرال آلمان «مشکلات ایمنی» و همچنین احتمال استفاده رژیم ایران از این شرکت هوایی برای «اهداف نظامی» را به‌عنوان دلیل اتخاذ این تصمیم یاد کرده است.

هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان روز دوشنبه ۲۱ ژانویه (اول بهمن) در نشست وزاری خارجه اتحادیه اروپا صریحاً گفت که ماهان ایر اقدام به حمل اسلحه و سرباز به مناطق جنگی در سوریه کرده است و لغو مجوز ماهان ایر را مرتبط با مسائل امنیتی کشورش دانست. و وزارت‌خارجه آلمان نیز در پیامی اعلام کرد: این تصمیم، در چهارچوب تحریمهای اخیر توافق شده توسط شورای اتحادیه اروپا بعد از تحولات (تروریستی) در (خاک) فرانسه و دانمارک اتخاذ شده است».

کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت ایران در اکتبر ۲۰۱۷ گزارش مشروحی درباره سوابق شرکت ماهان و ارتباطات این شرکت با سپاه پاسداران منتشر کرد.

این شرکت اگر ‌چه تحت عنوان یک مؤسسه خصوصی شروع به کار کرده و ثبت شده است، اما تمام شواهد دال بر ارتباطات گسترده آن با بالاترین مقامات حکومتی از روزهای نخست شروع کار و استفاده گسترده از امکانات حکومتی در بالاترین سطوح در راه‌اندازی و گسترش آن است.

مؤسسه ضد مولی الموحدین که در سال ۱۳۶۶ در کرمان ثبت شد، صاحب ۱۰۰درصد سهام خط هوایی ماهان است.

مرکز تأسیس شرکت ماهان، شهر کرمان است. اسم شرکت ماهان، برگرفته شده از شهر کوچکی به‌نام ماهان است که در ۳۵کیلومتری کرمان قرار دارد. اسم شرکت توسط عطاالله مهاجرانی وزیر ارشاد آخوند محمد خاتمی بر روی این شرکت گذاشته می‌شود.

از نظر زمانی، شرکت ماهان اندکی بعد از شکل‌گیری نیروی قدس به‌عنوان ارگان خارج کشوری سپاه پاسداران، تأسیس شده است.

بخش اعظم نفرات اصلی و تعیین‌کننده شرکت ماهان از اعضای سپاه پاسداران و مشخصاً از فرماندهان نیروی قدس به فرماندهی قاسم سلیمانی هستند از جمله

حمید عرب نژاد خانوکی، که متولد زرند کرمان است، مدیر عامل این خط هوایی و از دوستان بسیار نزدیک قاسم سلیمانی است.

سرتیپ پاسدار حمید اصلانی که در ابتدا در گروه‌های ضربت سپاه پاسداران بود، متعاقباً به معاونت منابع انسانی سپاه پاسداران منصوب گردید. او همزمان، معاونت نیروی انسانی خط هوایی ماهان را نیز به‌عهده داشت و در حال حاضر مشاور حمید عرب نژاد، مدیر عامل ماهان می‌باشد.

حمید عسکری که تهیه غذا و کیترینگ خط هوایی ماهان در شرکتی به‌نام آرمان را به‌عهده‌ دارد، از فرماندهان لشکر۴۱ ضد « ثارالله»، از نفرات نزدیک به قاسم سلیمانی است. از سال ۲۰۱۱ و اوجگیری قیام مردم سوریه علیه بشار اسد و افزایش دخالتها و لشکرکشی رژیم آخوندی به این کشور، ماهان عملاً در خدمت نیروی قدس برای منتقل کردن پرسنل و مزدوران خارجی به سوریه و همین‌طور تجهیزات برای رژیم سوریه و برای حزب‌الله لبنان قرار گرفت. تردد سرکردگان سپاه و نیروی قدس به دمشق با این پروازها صورت می‌گیرد.

قاسم سلیمانی از طریق عوامل رژیم در عراق، مشخصاً هادی العامری، فرمانده نیروی بدر سپاه پاسداران، ترتیبات پرواز هواپیماهای شرکت هوایی ماهان بر فراز حریم هوایی عراق و منتقل کردن نفر و تجهیزات برای دیکتاتور سوریه را داد.

ماهان پروازهای متعدد روزانه از تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و آبادان به دمشق دارد. این پروازها که از فضای عراق عبور می‌کند حامل سلاح، تجهیزات و پاسدار برای جنگ علیه مردم سوریه است.

این شرکت شبه‌نظامیان خارجی از جمله از اتباع افغانستان را که توسط پاسداران برای اعزام به سوریه به خدمت گرفته شده‌اند را در دسته‌های ۲۰۰نفره به فرودگاه دمشق منتقل کرده است.

گروه‌های شبه‌نظامی عراقی وابسته به نیروی قدس با اتوبوس از طریق بصره به آبادان فرستاده شده و از آنجا با هواپیماهای ماهان به دمشق منتقل شده‌اند و در کشتار مردم سوریه به‌طور مستقیم شرکت داشتند.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/22853028-0d77-4e77-85c5-9efdf6a5595e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات