728 x 90

برجام، زهرخواران رژيم,

معاون سیاسی سپاه: نفوذ پسابرجامی به مراتب خطرناکتر است

-

پاسدار رسول سنایی
پاسدار رسول سنایی
پاسدار رسول سنایی معاون سیاسی سپاه جهل و جنایت در یک درگیری باندی، نسبت به نفوذ پسابرجام هشدار داد و آن را خطرناک خواند.

وی که با خبرگزاری اطلاعات آخوندی موسوم به مهر مصاحبه می‌کرد. گفت: «نفوذ پسابرجامی یک نوع تاثیرگذاری در فضای فکری، باورها و اعتقادات است و تغییراتی که می‌تواند ایجاد کند، به مراتب خطرناکتر از اتفاقاتی است که توسط یک عنصر نفوذی امنیتی می‌تواند شکل بگیرد» .

این پاسدار تأکید کرد: «در پسابرجام با پدیده نفوذی مواجه هستیم که حاصل افزایش سطح تماس و ارتباط با دشمن است. دشمن در چنین شرایطی سعی دارد به جای تقابل از مسیر تعامل، اثرگذاری بر ما را برای ایجاد تغییر هویتی دنبال کند» .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1c6e8006-35e3-40ab-9522-1ece225dd96d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات