728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

آخوند نوروزی: قرار داد نفتی با کشوری که مجاهدین در آنجا آزادانه جلسه برگزار کردند، درست است؟

-

آخوند نوروزی نماینده رژیم در مجلس ارتجاع
آخوند نوروزی نماینده رژیم در مجلس ارتجاع
آخوند نوروزی امروز چهارشنبه در جلسه علنی مجلس ارتجاع نسبت به گردهمایی پاریس سوز و گداز کرد و گفت:‌

«ما در یک شرایط بحرانی تاریخی قرار گرفتیم، این‌که آقای کواکبیان گفتن روحانیان امضا کردن، این طرح سه فوریتی را من خودم عضو کمیسیون انرژی بودم در مجلس هشتم، آقای کواکبیان چرا توهین بمن می‌کنی، شما که خبر از قراردادهای نفتی نداری، اتفاقاً من به‌خاطر مطالعه قرارداد ظالمانه و استعمارگرایانه کرسنت من اینجا امضا کردم چون مطلع بودم و در مجلس هشتم متوجه بودم که چه گذشت بر سر قراردادهای نفتی این مملکت، لذا این طرح رو من امضا کردم».

وی افزود:‌ «آقای زنگنه بیان کردن جزییات رو برای شما نمی‌توانیم بگویم. قرار داد نفتی که باید تا 50سال انرژی این مملکت تحت یک شرکت خارجی آنهم که وابسته به کشوری است که در آنجا (مجاهدین) دو سه روز قبل آزادانه جلسه برگزار کردند و به ما توهین کردن، آیا درست است؟».

بیشتربخوانید:

باند خامنه‌ای و امضای قرارداد گازی با توتال فرانسه

 

چندین مهره باند علی خامنه‌ای با انتقاد از اعطای امتیاز چندین ساله به یک شرکت خارجی، آن را «حرکت استثماری و استعماری غرب» و «خسارت‌بار» توصیف کرده‌اند و عده‌یی از منتقدان قرارداد نیز ایراد گرفته‌اند که چرا دولت روحانی با شرکتی فرانسوی وارد معامله شده است که دولت آن کشور به سازمان مجاهدین خلق اجازه برگزاری نشست می‌دهد.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر، نیز روز یک‌شنبه در نطق میان‌دستور مجلس، توتال را «شرکتی بدعهد، رشوه‌دهنده و خائن نسبت به منافع ملت ایران» نامید و گفت «افرادی هم که از طرف ایران در پی انعقاد قرارداد بودند بعضاً در محاکم قضایی به‌دلیل مفاسد و امضای قرارداد کرسنت محکوم شدند».

برخورد باند آخوند روحانی با امضای قرارداد گازی با توتال فرانسه

روز 20تیر 96نورالدین شهنازی‌زاده، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت رژیم، دربارهٔ برخی اظهارات مبنی بر «لزوم انتشار عمومی متن قرارداد فاز ۱۱پارس جنوبی با توتال و نیز سایر قراردادها» بیان داشت: «انتشار متن این قراردادها معمول نیست».

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت روحانی ضمن دفاع از مدل جدید قراردادهای نفت و گاز، منتقدان آن را دعوت به «تعقل» کرده و حتی گفته است که «بهترین قرارداد عالم» این است که مالکیت میدان نفتی یا گازی را «برای ۴۰، ۵۰سال» به شرکت خارجی بدهیم.

مشخصات قرارداد گازی با توتال

 
توسعه فاز ۱۱میدان گاز پارس جنوبی به بیش از چهار میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار سرمایه نیاز دارد که به‌نوشته آخرین اطلاعیه روابط عمومی وزارت نفت «منابع داخلی کشور پاسخگوی تأمین این میزان اعتبار نیست».
سهم توتال در این قرارداد ۵۰٫۱درصد است. شاخه بین‌المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب ۳۰و ۱۹٫۹درصد سهم دارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1c66d0c8-b819-4277-807b-79bb8d8a21dd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات