سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز، یکشنبه ۷اردیبهشت ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۹۸شهر ایران از ۳۵هزار و ۸۰۰نفر بیشتر شده است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۴۵۰نفر، در اردبیل به ۶۷۰نفر، در اصفهان به ۲۳۵۰نفر، در تهران به ۵۹۵۰نفر، در خراسان رضوی به ۲۸۶۰نفر، در سیستان و بلوچستان به ۷۵۰نفر، در گیلان به ۲۵۹۰نفر، در مازندران به ۲۳۰۵نفر و در یزد به ۵۳۰نفر رسیده است. آمار سایر استانها به این ارقام افزوده میشود.
روحانی امروز در حالیکه وقیحانه میگفت: «نمیدانیم کرونا چه زمانی تمام میشود و... تقریباً همه بار به روی دوش خود مردم است» اعلام کرد: «در ۱۲۷ منطقه سفیدی که وزارت بهداشت اعلام کرده، وقتی این وزارتخانه رسماً اعلام کرد که میتوانند نیمه ماه اردیبهشت یا نیمه ماه رمضان باشد، مساجد، اماکن مذهبی بقاع متبرکه و محلهای برگزاری نماز جمعه با رعایت پروتکلهای مشخص بازگشایی میشود». به این ترتیب رژیم آخوندی قصد دارد بساط دینفروشی و سوءاستفاده سیاسی و مالی از مساجد و زیارتگاهها را به قیمت بالا گرفتن شیوع کرونا و به کشتن دادن مردم بیگناه دوباره به راه بیاندازد.
در حالی روحانی از ۱۲۷ منطقه سفید صحبت میکند که کمیته اپیدمیولوژی ستاد کرونای رژیم در گزارش اخیر خود تصریح میکند: «سمنان، یزد، قم، قزوین، مرکزی، آذربایجان شرقی، تهران، البرز، اصفهان و زنجان جزو استانهای با شیوع بالا هستند که در همین گروه استانهای سمنان، مرکزی و قم روند صعودی پیدا کردهاند....در این گزارش، استانهای مازندران، اردبیل، لرستان، ایلام، خراسان شمالی، گیلان، کردستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و گلستان با رنگ زرد یعنی با شیوع متوسط مشخص شدهاند. در این گروه شیوع ویروس در استانهای اردبیل و گیلان روند صعودی به خود گرفته و در مقابل در استانهای آذربایجان غربی و کردستان روند نزولی دیده میشود. در استان گلستان و خراسان شمالی نشانههایی از پیک جدید دیده میشود.... استانهای فارس، خراسان رضوی، همدان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، سیستانوبلوچستان، کرمان و بوشهر با رنگ سبز بهعنوان استانهایی که کمترین میزان شیوع کووید- ١٩ در کشور را دارند، مشخص شدهاند... در گروه با شیوع بالا، استانهای مرکزی و زنجان با افزایش حدود ٢٠درصدی در مرگومیر مواجه شدهاند. میزان تغییرات ابتلا در استانهای مرکز و سمنان بالای ٢٥درصد گزارششده..... استانهای ایلام و مازندران بالاترین میزان تغییرات در مرگ یعنی حدود ٦٠درصد را تجربه کردهاند. استان گیلان هم در مورد تغییرات مرگ و ابتلا با افزایش ٢٥درصدی مواجه بوده است» (همشهری ۷اردیبهشت).
هر چند کارگزاران رژیم گزارشهای متعددی در مورد قربانیان و مبتلایان بسیار بالا در استانهای سبز این گزارش دادهاند، با اینحال حتی اگر این گزارش ملاک گرفته شود، هیچ منطقه سفیدی در ایران وجود ندارد. روحانی منطقه سفید را چنین تعریف کرده است: «اگر ورودی به بیمارستان یک هفته صفر شده، فوتی هم نداشته است و بهبود یافتگان نیز افزایش پیدا کرد و این روند در هفته دوم تکرار شد وزارت بهداشت این منطقه را ”منطقه سفید“ اعلام میکند». دروغبافی و تناقضگویی آخوند شیاد هیچ حد و مرزی ندارد.
این در حالی است که علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارتجاع گفت: «هنوز از پیک این بیماری عبور نکردهایم و تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا (برای لغو محدودیتها) به منزله رسیدن به پیک بیماری کرونا نیست» (فرتاک نیوز ۷اردیبهشت).
همچنین روزنامه حکومتی رسالت امروز نوشت: «شواهد آماری نشان میدهد، تعداد بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها افزایش یافته و بیم آن میرود که با کاهش فاصلهگذاری اجتماعی بر شمار قربانیان افزوده شود. بازگشت مشاغل کمخطر، به تشدید نگرانیها از بازگشت احتمال موج دوم این بیماری منجر شده است».
محبوبفر عضو کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: «دولت ایران بهدلیل عدم قرنطینه و محدودیتهای ضروری اجتماعی، تاکنون از بسیاری از کشورها عقب است. در حالیکه بهمحض شناسایی ویروس کرونا در کشور باید قرنطینه و محدودیتهایی ایجاد و برای مقابله و مهار بیماری برنامهریزی صورت میگرفت اما متأسفانه به دلایل سیاسی این محدودیتها بهویژه در کانونهای انتشار صورت نگرفت؛ آمار... با واقعیت مطابق نیست و تعداد مبتلایان و جان باختگان بیشتر است. متأسفانه در گواهی فوت بسیاری از افراد مبتلا به کرونا، علت مرگ بیماریهای زمینهای ذکر میشود تا آمار فوتیها پایین نگاه داشته شود... همزمان با موج دوم و سوم کرونا در هفتههای آتی، دولت مجبور به برقراری محدودیتهای بیشتر خواهد بود» (سرمقاله ستاره صبح ۷اردیبهشت).
در همین حال هشدار به فروپاشی نظام ادامه دارد. روزنامه حکومتی «اقتصاد سرآمد» امروز در مقالهیی با عنوان «غولی با پاهای چوبی» نوشت: «به موازات افزایش قدرت نظامی ایران، قدرت اقتصادی نه تنها رشدی پیدا نکرده بلکه هر روز ضعیفتر شده. بیکاری بالا، فساد گسترده اداری، فضای بسیار نا مناسب کسب و کار، وجود دولت فربه و بیثباتی اقتصادی، سالهاست که مشخصه ثابت اقتصاد ما است، شعارهای پر طنین مدیریت جهادی، اقتصاد مقاومتی، واگذاری امور به جوانان انقلابی... تابهحال رافع هیچ دردی از اقتصاد بیمار ما نبوده. امروز اقتصاد ایران وضعیتی مشابه شو روی قبل از فروپاشی را دارد. تابهحال هیچ کشوری قادر به ایجاد نیروی نظامی که قادر به مقابله با ارتش فقر و فلاکت باشد، نشده است».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۲۶ آوریل ۲۰۲۰)