728 x 90

وزیر خارجه فرانسه در شورای امنیت: رژیم ایران مسئول تنشها و بی‌ثباتی در منطقه است

زیر خارجه فرانسه، ژان نوئل بارو
زیر خارجه فرانسه، ژان نوئل بارو

وزیر خارجه فرانسه، ژان نوئل بارو با اشاره به انسداد تنگه هرمز، رژیم ایران را عامل تشدید بحران دانست و بر لزوم پایان سرکوب در ایران تأکید کرد.

وزیر خارجه فرانسه در جلسه شورای امنیت، رژیم ایران را مسئول اصلی تشدید تنشها در منطقه معرفی کرد.
وی با اشاره به برنامه هسته‌یی، موشکی و حمایت از گروه‌های تروریستی، بر نقش تهران در بی‌ثباتی منطقه تأکید کرد.
او هم‌چنین خواستار پایان سرکوب، توقف اعدامها و آزادی زندانیان سیاسی در ایران شد.

ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، در جلسه شورای امنیت گفت: «انسداد تنگه هرمز محصول انباشت تصمیمات یکجانبه و غیرقانونی ایران است. این مسأله در چارچوب یک تنش نظامی جای می‌گیرد که ریشه آن در عملیات‌های آغاز شده توسط آمریکا و اسراییل، بدون هدفی مشخص و خارج از چارچوب قوانین بین‌المللی نهفته است. اما رژیم ایران مسئولیتی سنگینی در این وضعیت دارد که ناشی از پافشاری مجرمانه بر دستیابی به ابزارهای بی‌ثبات‌سازی و تهدید است: از طریق برنامه هسته‌یی، موشکهای بالستیک و حمایت مستمر از گروه‌های تروریستی».

وزیر خارجه فرانسه: «شورای امنیت نمی‌تواند و نباید چشمان خود را بر سرنوشت غیرنظامیان در منطقه که اولین قربانیان جنگ هستند، ببندد. هم‌چنین بر سرنوشت مردم ایران که میان سرکوب و تهدید ازسرگیری درگیریها گرفتار شده‌اند. پس از سرکوب ماه ژانویه، زندانیان سیاسی باید آزاد شوند، اعدامها باید متوقف گردند و آزادی ارتباطات باید بازگردد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/04bed062-de83-41fb-8d0b-071fa204095c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات