روزنامهٔ حکومتی جهان صنعت، روز ۴آذر، در یادداشتی باعنوان «شلیک به امنیت»، به گسترش چشمگیر توزیع سلاح بین جوانان و مردم عاصی از فقر و سرکوب، اعتراف کرد. این روزنامهٔ حکومتی آنگاه نسبت به پیامدهای بسیار خطرناک مسلح شدن مردم برای دیکتاتوری، به سران حکومت هشدار داده است.
بخشهایی از این یادداشت.
روزنامهٔ حکومتی جهان صنعت-۴ آذر۱۴۰۰
روزنامهٔ حکومتی جهان صنعت، با اعتراف به گسترش چشمگیر سلاح در دست مردم عاصی، به سران رژیم هشدار داد و نوشت: تصاویر مربوط به سرقتهای مسلحانه در فضای مجازی دست به دست میشود. رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: «حجم سلاح در پایتخت زیاد شده است».
کشف تعداد زیادی از سلاح گرم در ایران زنگهای خطر را به صدا درآورده است. این فزونی خطرناک است. چرا که ممکن است عدهیی (در) اعتراضات سیاسی مسلح شوند. سلاحهایی که کشف میشود همانند نوک کوه یخ است و تعداد انبوهی از آن هیچگاه یافت نمیشود.
اکنون نوع ابراز خشونت تغییر کرده؛ افرادی که از سلاح گرم استفاده میکنند، به مرحلهای از جنون رسیدهاند. اما چرا سلاح گرم بهراحتی در دسترس عموم مردم قرار دارد؟! (بهویژه وقتی) تبعات جبرانناپذیری بر امنیت (نظام) وارد میکند. یکی از تبعات آشکار آن (کشته شدن) مأموران نیروی انتظامی، حتی داخل شهری مثل تهران است! مأموران نیروی انتظامی در پایتخت هم امنیت جانی ندارند.
دلیل فزونی حمل و تهیه سلاح گرم کاملاً موضوعی اجتماعی است، چرا که امروزه شرایط اقتصادی وخیم است و طبقات ضعیف، توانایی تهیه نان شبشان را هم ندارند. همین امر منجر به کینه و عقده در بین افراد فرودست شده است. همیشه در پس شیوع فقر، تعدادی دست به اسلحه میشوند که این امر تبعات جبرانناپذیری برای (نظام) به همراه دارد.