رسانه حکومتی جهان صنعت سهشنبه ۹آبان درباره گران کردن نان توسط دولت رئیسی جلاد و کاهش ۴۰درصدی مصرف نان در میان مردم فقیر نوشت:
متناسبسازی قیمت نان در ظاهر برای متعادل کردن بازار کلید خورد و در عمل به افزایش گرانی و افزایش نرخ نان منجر شد. این همان کلاهی است که در اکثر مواد غذایی و محصولات خوراکی بر سر مصرفکننده میرود، در ابتدا از اندازه و حجم کالا میزنند و در گام بعدی همان کالای آبرفته را گران میکنند.
معیشت مردم بازیچه دست مسئولانی شده که فارغ از دستمزدهای ناچیز و اندک قشرهای ضعیف، به فکر متناسبسازی و یکدست کردن قیمت نان هستند، دریغ از اینکه در دو سال روی کار آمدن دولت سیزدهم به اذعان وزیر اقتصاد مصرف نان در میان اقشار جامعه کاهش ۴۰ درصدی داشته است.
این رسانه حکومتی با بررسی تأثیر افزایش قیمت نان بهعنوان یک کالای پرمصرف در خانوادههای کارگران و محرومان میافزاید گرانی نان، در حالیکه کارگران کمدرآمد در شبانهروز دو یا سه وعده آن را مصرف میکنند، میتواند سبد خوراکیهای آنها را دچار یک شوک تورمی مجدد کند و حال سؤال اینجاست که آیا سفرههای کارگران میتواند خالیتر شود و آیا برای شوکهای تورمی بیشتر جایی باقی مانده است؟!
این در حالی است که قرار نبود سفره مردم به این روز بیفتد، چرا که دولت «سیزدهم» با شعار «صیانت از سفره مردم» روی کار آمد و حال به تمام آن شعارها پشت پا زده است؛ شعارهای پوچ و تو خالی که دردی از مردم دوا نمیکند و سفرهشان را مزین به غذا نخواهد کرد.