کنفرانس «سیاست در قبال ایران» در سنای آمریکا سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
ثبت و اعلام قطعنامه ۱۴۵ توسط اعضای سنای آمریکا
سخنرانی خانم مریم رجوی در کنفرانس سیاست در قبال آمریکا: یک استراتژی تعیینکننده با تکیه بر مردم و مقاومت ایران
خانم رجوی: ابتکارعمل آورندگان قطعنامه ۱۴۵، سناتور تیلیس و سناتور شهین و همه حامیان آن در حفاظت از حقوق اساسی اعضای مقاومت در اشرف۳ در قلب یک استراتژی درست در برابر رژیم ایران قرار دارد.
برای مقابله با این رژیم دو سیاست متصور است. اولی سیاستی بر اساس تلاش برای تغییر رفتار رژیم و یا ترغیب آن به عقبنشینی. این سیاست شکستخورده است.
اما یک استراتژی صحیح وجود دارد که متکی به مردم و مقاومت ایران میتواند جهان را از شر فاشیسم دینی حاکم بر ایران، نجات بدهد. رژیمی که سرچشمه جنگ و درگیری در خاورمیانه و بانکدار جهانی تروریزم دولتی است که بهدنبال سلاح هستهیی است.
این استراتژی را مقاومتی محقق میکند که روی زمین به مقابله با رژیم پرداخته است. جوانانی که اهل فداکاریاند، سازمانیافتهاند و توسط سازمان مجاهدین هدایت میشوند سازمانی که در چند دهه گذشته نیروی اصلی نبرد با سپاه پاسداران بوده است.
خانم مریم رجوی: هیچکس بیش از آخوندها به خطر این استراتژی پی نبرده است. آنها این ایده غلط را تبلیغ میکنند که برای رژیم آلترناتیوی در کار نیست. زیرا میخواهند اذهان مردم را از همین نیروی روی زمین دور کنند.
این رژیم چنان که سرانش بارها گفتهاند، هرگز از سرکوب و صدور جنگ و تروریسم و برنامه اتمی دست بر نمیدارد. این درسی است که این رژیم از سقوط امثال قذافی گرفته است.
تجربه ۴۶سال گذشته نشان میدهد که این رژیم به هیچ قول و تعهدی پایبند نیستند. خمینی در سال ۶۶ اعلام کرد که برای حفظ حکومت هرجا لازم باشد، نقض قراردادها و حتی نقض تعهدات دینی مجاز است.
در دهه اول همین قرن، پس از افشای سایتهای مخفی هستهیی توسط مقاومت، خامنهای حتی به لاک و مهر شدن سایتهای غنیسازی اورانیوم تن داد. اما یک سال بعد همه لاک و مهرها را شکست و فعالیت اتمی رژیم را گسترش داد.
بازماندگان دیکتاتوری قبلی را برای دروغپراکنی علیه این مقاومت به خدمت میگیرند تا توجهات را از نیرویی که طی ۴۶ سال گذشته در صف مقدم نبرد با رژیم بوده منحرف کنند.
خانم مریم رجوی: در چارچوب این استراتژی همواره اعلام کردهام، ما نه خواهان پول و نه سلاح و نه نیروی خارجی برای تغییر در ایران هستیم.
مردم ایران انتظار دارند که جامعه جهانی در کنار مردم ایران قرار گرفته و به حق آنها برای مبارزه علیه این رژیم اذعان کند
سناتور جین شهین رئیس فراکسیون دموکرات در کمیته خارجی: در کنار سناتور تام تیلیس، یک قطعنامه دوحزبی برای حمایت از ساکنان اشرف۳ و بهرسمیتشناختن حق آنان برای فعالیت سیاسی و آزادی بیان به سنا معرفی کردیم.
تحولات اخیر در منطقه نشان میدهد که رژیم ایران در حال عقبنشینی است و فرصت تازهیی برای مردم ایران بهمنظور تعیین سرنوشت خود پدید آمده است.
تعهد آمریکا به جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هستهیی باید با حمایت از مردم ایران و احترام به خواست آنها برای آزادی همراه باشد.
سناتور جین شهین: ساکنان اشرف۳ در آلبانی که قربانی سرکوب سیاسی رژیم بودهاند، شایسته احترام، امنیت و امکان فعالیت آزاد سیاسی هستند.
در برابر تهدیدها و فشارهای رژیم ایران، مردم و مقاومت ایران هرگز عقب ننشستهاند و شجاعت و ایستادگی آنها شایسته حمایت عملی است.
برگزاری این جلسه در سنای آمریکا در ایام نوروز، پیامی است روشن از همبستگی با مردم ایران در آغاز فصلی نو برای آزادی و دموکراسی.
سناتور روی بوکر: موضوع ایران و حمایت از مبارزات مردم این کشور، نه یک مسأله جناحی، بلکه یک مسأله اخلاقی است که باید با اتحاد دو حزب اصلی آمریکا دنبال شود.
تلاشهای مستمر برای تصویب قطعنامههایی در حمایت از اشرف۳، مقاومت ایران و حق مردم برای تعیین سرنوشت، باید گسترش یابد و از حمایت کامل سنا برخوردار شود.
مقاومت مردم ایران در برابر سرکوب، زندان و شکنجه، الهامبخش جهانیان است و این فداکاریها باید با حمایت سیاسی و رسانهیی همراه باشد.
سناتور بوکر: سیاست خارجی آمریکا باید بر پایه ارزشهای آزادی، عدالت و کرامت انسانی بنا شود؛ این همان چیزی است که مردم ایران برای آن ایستادهاند.
روزی فرا خواهد رسید که جهان، آزادی ایران را جشن خواهد گرفت؛ آن روز حاصل ایستادگی مردم و پشتیبانی جهانی از آلترناتیو دموکراتیک ایران خواهد بود.
سناتور روی بلانت: ساکنان اشرف ۳ باید تا زمان بازگشت به ایران آزاد، از امنیت کامل برخوردار باشند؛ این نه یک امتیاز، بلکه تعهدی است که جامعه جهانی باید به آن پایبند باشد.
رژیم ایران برای دههها حامی اصلی تروریسم در جهان بوده و اکنون زمان آن رسیده که جلوی ادامه این تهدید گرفته شود.
سناتور روی بلانت: تجربه نشان داده است که رژیم جمهوری اسلامی هیچگاه به تعهدات خود در زمینه هستهیی پایبند نبوده و نباید به آن اعتماد کرد.
برنامه دهمادهای ارائهشده از سوی مقاومت ایران، شامل آزادی بیان، انتخابات آزاد، برابری زنان، و استقلال قضایی، الگویی واقعی برای آینده ایران است.
مبارزانی که در اشرف ایستادهاند، نماد مقاومت در برابر استبداد مذهبی هستند و جهان باید صدای آنها را تقویت کند، نه نادیده بگیرد.
سیاست آمریکا در قبال ایران نباید تنها به منع دسترسی رژیم به سلاح هستهیی محدود شود؛ باید تغییر سیاسی و آزادی مردم نیز در دستور کار باشد.
رژیم جمهوری اسلامی در یکی از ضعیفترین وضعیتهای تاریخی خود قرار دارد و این لحظه، فرصتی استثنایی برای حمایت از مردم ایران است.