کنفرانس جهانی همزمان با اعلام حکم دادگاه
ارتباط زنده آنلاین با مجاهدین در اشرف ۳، دادگاه آنتورپ
شخصیتهای بینالمللی و شاکیان خصوصی و یاران شورشگر
۳۰۰۰نقطه در ۴۰کشور جهان
پنجشنبه ۴فوریه ۲۰۲۱ (۱۶بهمن)
میشل آلیو ماری، وزیر ارشد دولت فرانسه تا سال۲۰۱۱
- شجاعت، عزم و پشتکار مریم رجوی را میستایم و از تعهد بینقص و بیتردیدش در مسیر ارزشهایی که همهٔ ما در آنها اشتراک داریم، قدردانی میکنم
- پس از سالها سخن گفتن از حمایت رژیم ایران از تروریسم در خاورمیانه، با محاکمه در بلژیک ما در حقیقت بهیک مرحله بالاتر رسیدهایم. متهم عضوی از سفارت رژیم ایران است و از طریق او و همدستانش این رژیم ایران است که در معرض اتهام تروریستی قرار دارد
زیرنویس: کریستوف دفریس، نماینده مجلس فدرال آلمان
- سفارتخانههای رژیم ایران مراکز جاسوسی و تروریسم هستند، غیرقابل تحمل است که سلولهای خفته و مأموران بیشتری هنوز در آلمان و اروپا حضور دارند و روزمره با اتکا به حقوق دریافتی از سرویس مخفی رژیم ایران کارشان را انجام میدهند.
سوزانه منگه، نماینده مجلس ایالت نیدرزاکسن آلمان:
- این محاکمه و حکم دادگاه پیام روشنی به رژیم ایران است که بداند حمله به دمکراسی و قانون بدون مجازات نخواهد ماند
ریموند فولکو ، رئیس کمیته کانادایی دوستان ایران دمکراتیک
- زمان آن است که وزیر خارجه رژیم ایران ظریف را که از اسدی دفاع کرد و همچنین روحانی و خامنهای را پاسخگو بدانیم و اقدامات عملی برای نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات رژیم ایران اتخاذ کنیم
سرهنگ وسلی مارتین، از فرماندهان حفاظت اشرف، افسر ارشد ضدتروریسم در نیروهای ائتلاف در عراق
- اسدی و سه همدستش به جرم ارتکاب تروریسم محکوم شدهاند. خامنهای و روحانی هم بهطور غیرمستقیم محاکمه می شدند چرا که دستور این کشتار شکستخورده را داده بودند
- خطاب به خواهران و برادرانم در اشرف۳، هنگامی که آماده رفتن به ایران شدید، من هم آماده رفتن در کنار شما هستم. ما در اشرف در کنار هم بودیم. بیائید تا تهران هم با هم باشیم
مشروح سخنرانیها:
میشل آلیو ماری – وزیر ارشد دولت فرانسه تا سال۲۰۱۱
روز همگی بهخیر.
بهشما و بهخصوص بهمریم رجوی درود میفرستم و بابت دعوت برای شرکت در این برنامه تشکر کنم.
میخواهم بگویم که در پی سالیان آشنایی از صمیم قلب شجاعت، عزم و پشتکار او را تحسین میکنم و از تعهد بینقص و بیتردیدش بهخدمت در مسیر ارزشهایی که سرانجام همهٔ ما در آنها اشتراک داریم قدردانی میکنم.
این ارزشها هستند که ما را بههم نزدیک میکنند. ارزشهای دمکراسی، ارزش آزادیهای فردی، ارزش احترام بهحقوق زنان و همچنین ارزش جدایی دین از دولت.
بنابراین فکر میکنم که در این روزگار سخت، شاید مهمترین کار این باشد که تلاش کنیم بهآرام کردن وضعیت کمک کنیم و مناطقی را که مناطق ثبات جهان محسوب میشوند تضمین کنیم.
از این منظر ایران میتواند یک عامل مهم باشد. و من حتی میگویم میتواند یک عامل اساسی ثبات در خاورمیانه باشد و همچنین میتواند بهصلح کمک کند. زیرا ایران کشوری است با تاریخی کهن، تمدنی بسیار غنی و موقعیتی جغرافیایی که میتواند آن را قادر بهاقدام کند. و همچنین با مردان و زنانی تحصیل کرده، محققان، دانشگاهیان و مهندسان بسیار عالیمقام. .
این بخشی از نقش سنتی ایران بوده که عامل ثبات باشد. متأسفانه با نگاهی بهآنچه که در سالیان گذشته اتفاق افتاده درمییابیم که رفتار حکومت ایران باعث شده که این کشور بهعکس، عامل تنش و بیثباتی باشد.
این موضوع را در مسائل هستهیی خیلی خوب میبینیم. من بارها گفتهام که تهدید انتشار هستهیی، تهدیدی برای کل کرهٔ زمین است.
با پذیرش معاهدات بینالمللی توسط رژیم ایران چنین بهنظر میرسید که این موضوع را درک میکند. ولی امروز میبینیم که این حکومت در تلاش برای چانهزنی یا باجگیری برای بهدست آوردن این یا آن دستاورد از آمریکا یا سایرین و در حال نقض تعهداتی است که در کنوانسیونهای بینالمللی پذیرفته بود. این نقض از طریق ازسرگیری برنامهٔ غنیسازی اورانیوم و تهدید تولید سلاح اتمی صورت میگیرد.
این بسیار خطرناک است. و با بیان این نکته، فکر میکنم که باید علیه این موضوع بجنگیم. زیرا از نظر فنی رژیم ایران بدون شک میتواند بهسلاح اتمی دست یابد. بعدش چی؟ از نظر سیاسی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ سایر کشورهای آن منطقه نیز بهدلیل نگرانی از سرنوشت خود بهسراغ سلاحهای اتمی خواهند رفت.
و این امر همچنین بهبیثباتی بیشتر جهان منجر خواهد شد.
اینک ما در جریان پاندمی، بسیاری چیزهای دیگر را بهچشم میبینیم.
علاوه بر این مشکل تروریسم هم هست.
سالهاست که گفته میشود که حکومت ایران از گروههای تروریستی مشخصی، بهخصوص در منطقهٔ خاورمیانه حمایت میکند. ولی امروز با محاکمهیی که در بلژیک صورت گرفت ما در حقیقت بهیک مرحله بالاتر رسیدهایم. ما در جایگاه متهم کسی را میبینیم که عضوی از سفارت رژیم ایران در اتریش بوده. کسی که کاردار بوده.
از طریق او و همدستانش در نهایت این رژیم ایران است که در معرض اتهام یک اقدام تروریستی قرار دارد که اگر انجام میشد بسیاری قربانیان را در ویلپنت پاریس بهجای میگذاشت. اینک کمی کمتر از سه سال، گذشته است.
و بالاخره عدالت در منتهی درجه اجرا شد و بهیمن همکاری مثالزدنی سرویسهای اطلاعاتی بلژیک، آلمان و فرانسه جلوی فاجعهیی گرفته شد که میتوانست قربانیان بسیار زیادی داشته باشد. حال من میگویم دیگر بس است.
روابط بینالمللی نمیتواند بهاین شکل باشد. روابط بینالمللی نمیتواند بر باجگیری و تروریسم بنا شود.
بگذارید بهروشنی بگوییم که قرار نیست که کشورهای خارجی در امور ایران دخالت کنند. این بهعهدهٔ خود مردم ایران است که تصمیم بگیرند چه کسی را میخواهند که رهبریشان کند. ولی من بر این عقیدهام که در روزگار کرونا میبینیم که باید همهٔ نیروها، همهٔ انگیزهها و نیات خیر و همهٔ شایستگیها بهکار گرفته شوند. زمان آن فرا رسیده که این اقدامات تروریستی متوقف شوند. زمان تغییر فرا رسیده است. این چیزی است که جهان انتظارش را دارد. ما آن را بهفرزندانمان مدیونیم. ما نسبت بهمسئولیتهایمان مدیونیم.
کریستوف دفریس – نماینده مجلس فدرال آلمان
من با علاقه و همینطور نگرانی فراوان محاکمه اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی را در آنتورپ دنبال کردم، همچنین گزارشهای مفصلی در مطبوعات و تلویزیون آلمان وجود داشت. او و سه همدستش درصدد انجام یک حمله تروریستی علیه گردهمایی اپوزیسیون ایران در خاک فرانسه بودند.
واضح است که من این حمله برنامهریزی شده را به شدیدترین حالت ممکن محکوم میکنم و شخصاً از گسترش شبکه تروریسم دولتی ایران در آلمان، اروپا و جهان منزجر هستم. و اینکه چطور رژیم ایران از امتیازات دیپلماتیک برای اعمال خشونت علیه مخالفانش در خارج استفاده میکند.
من شخصاً حوزه نفوذ رژیم ایران را میشناسم، از جمله مرکز اسلامیهامبورگر- IZH - که یکی از مقاصد سفر اسدالله اسدی، این مأمور تروریست رژیم ایران بوده است. این باعث میشود خطر تروریسم دولتی دوباره برای من ملموس تر شود.
این دادگاه و حکم آن، یک پیروزی بزرگ برای حاکمیت قانون در اروپا است و همین درست است که دادگاه تحت تأثیر تهدیدهای تهران قرار نگرفته است.
اکنون یک محکومیت مهم صورت گرفته است، این نشانه واضحی است که اروپا به هیچوجه تروریسم را تحمل نمیکند. اما اکنون به درستی سؤال این است که چه سیاستی باید پیش گرفت تا چنین حوادثی دیگر تکرار نشوند.
تروریسم دولتی رژیم ایران، از جمله بواسطه حزبالله و دیگران، یک سابقه طولانی دارد و بهطور گستردهیی در جهان گسترش یافته است. من فکر میکنم اروپا باید به بازنگری در روابط خود با رژیم ایران بنشیند. همچنین تا آنجا که به تماسهای دیپلماتیک مربوط میشود، سفارتخانههای رژیم ایران مراکز جاسوسی و تروریسم هستند. نفس فکر کردن به این مسأله غیرقابل تحمل است که سلولهای خفته و مأموران بیشتری هنوز در آلمان و اروپا حضور دارند، روزمره عمل میکنند و این کار را با اتکا به حقوق دریافتی از سرویس مخفی رژیم ایران انجام میدهند.
برای رژیم ایران باید روشن شود که ما این تروریسم دولتی را دیگر نمیپذیریم و این (رژیم ایران) است که باید مسیر خود را تغییر دهد تا ایران بتواند مجدداً یک عضو با حقوق برابر با سایر اعضای جامعه جهانی بشود.
سوزانه منگه – نماینده مجلس ایالت نیدرزاکسن آلمان
من امیدوارم این محاکمه و حکم دادگاه یک پیام روشن از طرف جامعه جهانی به رژیم ایران باشد، مهم است رژیم ایران بداند حمله به دمکراسی و قانون بدون مجازات نخواهد ماند. ثانیا یک پیام نیز خطاب به مردم ایران است که به خیابانها آمدند. وقتی دموکراسی در خطر است تظاهرات برای آزادی مهم است.
ریموند فولکو – رئیس کمیته کانادایی دوستان ایران دموکراتیک
من شخصاً بهعنوان عضو هیأت کانادایی در گردهمایی ایران آزاد شورای ملی مقاومت ایران در ویلپنت در حومه پاریس در ۳۰ جون ۲۰۱۸ شرکت کردم. اخبار چنین توطئهیی شوکهکننده بود. مثل بسیاری دیگر من هم میتوانستم قربانی این توطئه باشم.
اول میخواهم به شورای ملی مقاومت ایران بهخاطر تأکید بر ماهیت رژیم ایران تبریک بگویم. همچنین مایلم به هماهنگی عالی بین سرویسهای مختلف مجری قانون در اروپا تبریک بگویم که یک حمام خون بالقوه در قلب اروپا را خنثی کردند و همکاری کردند تا عاملان اصلی این توطئه بمبگذاری به دست عدالت سپرده شوند.
اما همچنان که بسیاری خاطرنشان کردند و در طول محاکمه روشن شد، این یک عملیات تروریستی ایزوله نبود. این اقدام عملیات سفارتهای رژیم ایران تحت پوش مصونیت دیپلماتیک را افشا میکند.
این اولین بار نیست که رژیم ایران در اعمال تروریستی دست داشته است اما اولین بار است که یک دیپلمات رسمی در تحویل بمب به همدستانش گیر افتاده است. زمان آن است که وزیر خارجه رژیم ایران ظریف که از اسدی دفاع کرد و همچنین روحانی و خامنهای را پاسخگو بدانیم و اقدامات عملی برای نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات رژیم ایران را اتخاذ کنیم. من قویاً به برنامه ده مادهای خانم رجوی که شامل جدایی دین از دولت است معتقدم. این امری کلیدی برای صلح و مبارزه با تروریسم در تمام اشکال آن است.
سرهنگ وسلی مارتین، از فرماندهان حفاظت اشرف، افسر ارشد ضدتروریسم در نیروهای ائتلاف در عراق
خانم رجوی، اعضای شورای ملی مقاومت ایران، همه شخصیتها و میهمانان و بهخصوص رزمندگان دمکراسی که با آنها از نزدیک در قرارگاه اشرف کار کردم. متشکرم که اجازه دادید امروز به شما بپیوندم.
همه گردهماییهای شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران مردم را از سراسر جهان گرد میآورد تا از ایرانی حمایت کنند که یک روز به آزادیی دست پیدا خواهد کرد که یک بار پرزیدنت روزولت در مورد ۴جنبه آن گفت: آزادی بیان، آزادی مذهب، آزادی از قید احتیاج و آزادی از ترس. حمله شکستخورده تروریستی به گردهمایی حومه پاریس در سال۲۰۱۸ به همان اندازه که حملهیی علیه شرکتکنندگان بود، حمله به این آزادیها نیز بود. تلاش برای انجام این حمله، یک بار دیگر وحشت حکام افراطی ایران را از شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق مورد تأکید قرار داد. همچنین ابعاد شرکت شخصیتهای بینالمللی در این گردهمایی احترام جهانی به این مقاومت ایران را اثبات میکند.
برای دههها رژیم ایران از حسابرسی قضایی بهعنوان اولین دولت حامی تروریسم بینالمللی گریخته بود. این فرار امروز به پایان رسید. ولیفقیه رژیم خامنهای و روحانی در استیصال هستند. شهروندان داخل ایران در دیماه ۹۶ شورشی را آغاز کردند که هنوز در کشور تداوم دارد.
دو خطر بزرگ برای حکومت خامنهای همچنان شورای ملی مقاومت مستقر در پاریس و سازمان مجاهدین در آلبانی است.
هر وقت که حکومت آخوندها توسط جنبش برانداز داخلی مورد تهدید قرار میگیرد رژیم به دو اقدام دست میزند. اولین اقدام، سرکوب وحشیانهٔ شهروندان در داخل کشور است از جمله زندان کردن و اعدامهای جمعی. اقدام دوم انجام عملیات تروریستی علیه دشمنان رژیم است.
اقدام علیه گردهمایی پاریس یک توطئه آشکار بود. اما چیزی که خامنهای، روحانی و اسدی محاسبه نکردند کارآیی مجریان قانون در اروپا بود. ردیابی تجهیزات انفجاری توسط پلیس بلژیک بهسرعت آژانسهای قضاییهٔ جنایی را در تمام قاره فعال کرد. پلیس آلمان اسدی را در اتوموبیلش هنگام نزدیک شدن به مرز اتریش دستگیر کرد. ما باید توجه ویژه به ارگانهای مجری قانون داشته باشیم که در خط مقدم مقابله با تروریسم در اروپا هستند.
اکنون روز عدالت برای اسدی و سه همدستش فرا رسیده است. آنها به جرم ارتکاب تروریسم و اقدام بهقتل محکوم شدهاند. همچنین کسانی که بهطور غیرمستقیم محاکمه میشدند خامنهای و روحانی بودند بهخاطر اینکه دستور این کشتار شکستخورده را داده بودند. این ضربهیی به نفوذ آنها در داخل و خارج ایران است.
متأسفانه روز اجرای عدالت در مورد آنها باید تا هنگام سرنگونی نهایی و حتمی رژیم ایران به تأخیر بیفتد.
سؤال اکنون این است که چرا دولتهای ملی که اکنون در سراسر جهان در قدرت هستند هنوز مایل به متوقف کردن سازش با رژیم ایران و شناسایی این امر نیستند که مسیر پیشروی در کار کردن با مخالفان است.
هدف شورای ملی مقاومت و مجاهدین کسب قدرت در ایران نیست بلکه برقراری دمکراسی در ایران است. هر دو آنها تبدیل به تهدید فرهنگی، سیاسی و ایدئولوژیک بنیادگرایی اسلامی شدهاند. فلسفه پایهیی هر دو ارگان مساوات بین آنها که در قدرت هستند با آنهایی است که در قدرت نیستند. مساوات بین زن و مرد و مساوات بین انوع مذاهب و قومیتها. و اینکه آخوندها نباید تفسیر قرآن را در کنترل کامل خود داشته باشند. آخوندها نباید تودهها را در کنترل خود داشته باشند. این اعتقادات در تضاد مستقیم با آموزههای بنیادگرایان حاکم بر ایران است.
مردم ایران خواستار تغییرند. به جای تداوم مماشات با این رژیم درمانده، به جامعه جهانی وصلح جهانی خدمت بزرگی میشود چنانچه با این دو ارگان همکاری کنیم که مصمم هستند دمکراسی و ثبات را به ایران و خاورمیانه باز گردانند. این دو ارگان شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران هستند.
خطاب به خواهران و برادرانم در اشرف۳، هنگامی که آماده رفتن به ایران شدید، من هم آماده رفتن در کنار شما هستم. ما در اشرف در کنار هم بودیم. بیایید تا تهران هم با هم باشیم. متشکرم
ادامه دارد