هفتم مهر، سالگرد خروج نام مجاهدین از لیست آمریکا، پیروزی تاریخی مقاومت و ارتش آزادیبخش ملی
بزرگترین شکست رژیم ولایت فقیه در رویارویی سیاسی و بینالمللی با مقاومت ایران
حکم دادگاه فوری در واشنگتن، پیروزی بزرگ مردم و مقاومت ایران
- دادگاه به وزیر خارجه آمریکا دستور میدهد: در مدتی نه بیش از ۴ماه از تاریخ صدور حکم باید درخواست سازمان مجاهدین خلق ایران را رد کند یا بپذیرد.
- در صورتیکه وزیر ظرف چهار ماه چنین نکند درخواست خروج از لیست پذیرفته است.
- دادگاه پس از ۲۲ماه از صدور حکم پیشین بهصراحت میگوید وزارتخارجه کارش را انجام نداده و اگر ضمن ۴ماه درباره لیستگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران تصمیم نگیرد، دادگاه پیشاپیش خروج این سازمان از لیستگذاری را اعلام کرده است.
- دادگاه بر این باور است که از زمان حکم قبلی در ژوئیه ۲۰۱۰ حداقل چیزی که میتوان گفت این است که وزیر خارجه، کُند عمل کرده است.
- دادگاه به زمانبندی ۱۸۰روز که کنگره مشخص کرده بود و مهمتر از آن به حکم پیشین استناد میکند که:
- این غیرقابل مناقشه است که وزیر خارجه یک ”وظیفه روشن“ برای پاسخگویی به دادگاه دارد.
- دادگاه معتقد است: تأخیر وزارتخارجه در قبال درخواست سازمان مجاهدین خلق ایران برای لغو نامگذاری یک تأخیر فاحش بوده است.
- «عدم تصمیمگیری از سوی وزیر در طی ۲۰ماه بهروشنی نیت کنگره را نقض میکند و قویاً در طرف صدور حکم فوری برای سازمان مجاهدین خلق ایران است».
متن حکم دادگاه استیناف فدرال ایالات متحده درواشنگتن
دادگاه استیناف ایالات متحده
ناحیه کلمبیا – شعبه فدرال
جلسه دادگاه: ۸می ۲۰۱۲
صدور حکم: اول ژوئن ۲۰۱۲
موضوع: دادخواهی سازمان مجاهدین خلق ایران
دادخواست برای صدور حکم بهمنظور ملزم کردن دولت به اجرا ی حکم دادگاه
حکم دادگاه
اول ژوئن ۲۰۱۲
دادگاه استیناف ایالات متحده
در مورد شکایت سازمان مجاهدین خلق ایران
بعد از بررسی تقاضا برای صدور حکم فوری، بررسی توضیحات طرفین، بررسی دعاوی وکلا و مشاوران،
دادگاه به وزیر خارجه دستور میدهد در مدتی نه بیش از ۴ماه از تاریخ صدور این حکم، باید درخواست سازمان مجاهدین خلق ایران را یا رد کند و یا آن را بپذیرد.
در صورتیکه وزیر طی چهار ماه چنین نکند، با درخواست اجرای حکم لغو نامگذاری موافقت خواهد شد.
امضای قضات
نامه رسمی از جانب وزارتخارجه ایالات متحده به دادگاه استیناف واشنگتن
۲۸ سپتامبر ۲۰۱۲
مارک لانگر، منشی دادگاه استیناف ایالات متحده در واشنگتن دی سی
موضوع: سازمان مجاهدین خلق ایران شماره ۱۱۱۸-۱۲ (حوزه قضایی کلمبیا)
در اول ژوئن ۲۰۱۲، این دادگاه در حکم صادره در مورد پرونده فوق، دستور داد که «وزیر از تاریخ صدور حکم باید در کمتر از ۴ماه درخواست سازمان مجاهدین خلق ایران برای ابطال نامگذاری این سازمان بهعنوان یک سازمان تروریستی خارجی تحت قانون ضدتروریسم را رد کند، یا تأیید کند.
بدین وسیله ما به دادگاه اعلام میکنیم که وزیر بعد از اطلاع ضروری به کنگره، نامگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران را باطل کرد که از امروز نافذ است.
با احترام تقدیم میشود.
رابرت لوب LOB
کفیل معاون مدیرکل مدنی
وزارت دادگستری ایالات متحده
اطلاعیه هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا و اعلام خروج سازمان مجاهدین و ارتش آزادیبخش ملی ایران از لیست سازمانهای تروریستی خارجی و ثبت و انتشار آن در روزنامه رسمی ایالات متحده آمریکا
فدرال رجیستر (روزنامه رسمی ایالات متحده)
۴ اکتبر ۲۰۱۲
وزارتخارجه
اعلان عمومی- شماره ۸۰۴۹
در موضوع نامگذاری مجاهدین خلق ایران
-شورای ملی مقاومت ایران
- ارتش آزادیبخش ملی ایران
با همه اسامی مشابه و اختصاری ... . .
در مشورت با وزیر دادگستری و وزیر خزانهداری
من بدینوسیله نامگذاری مجاهدین خلق و دیگر اسامی آن را بهعنوان یک سازمان تروریستی خارجی،
طبق بخش ۲۱۹ قانون مهاجرت و ملیت و طبق اصلاحیة ضمیمه به آن لغو میکنم.
این اقدام از روز ۲۸سپتامبر ۲۰۱۲ نافذ است.
این تصمیم در فدرال رجیستر (روزنامه رسمی) منتشر خواهد شد.
۲۱ سپتامبر ۲۰۱۲
هیلاری رادام کلینتون
وزیر خارجه
اطلاعیه هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا و اعلام خروج سازمان مجاهدین و ارتش آزادیبخش ملی ایران از لیست نامگذاری ویژه جهانی تروریستی و ثبت و انتشار آن در روزنامه رسمی ایالات متحده آمریکا
فدرال رجیستر (روزنامه رسمی ایالات متحده)
۴ اکتبر ۲۰۱۲
وزارتخارجه
اعلان عمومی- شماره ۸۰۵۰
در موضوع نامگذاری مجاهدین خلق
-شورای ملی مقاومت ایران
-ارتش آزادیبخش ملی ایران
با همه اسامی مشابه و اختصاری ... . .
در لیست نامگذاری ویژه جهانی تروریستی
طبق اختیارات بخش یک بی از فرمان اجرایی ریاستجمهوری شماره ۱۳۲۲۴، ۲۳سپتامبر ۲۰۰۱، و اصلاحیه ”فرمان“
من بدینوسیله نامگذاری مجاهدین خلق را با کلیه اسامی مشابه بهعنوان یک نامگذاری ویژه جهانی تروریستی طبق بخش یک بی ”فرمان ” لغو میکنم.
این اقدام از روز ۲۸سپتامبر ۲۰۱۲ نافذ است.
این تصمیم در روزنامه رسمی منتشر خواهد شد.
۲۱ سپتامبر ۲۰۱۲
هیلاری رادام کلینتون
وزیر خارجه
نیوت گینگریچ کاندیدای ریاستجمهوری در انتخابات سال۲۰۱۲:
«بگذارید با جشن گرفتن شروع کنم و به کار سخت و غیرمنتظرهٔ وزارتخارجه که مجبور شد خودش را تصحیح کند اشاره کنم. وزارتخارجه توسط قاضی مجبور شد که بپذیرد شما گروهی هستید که به آزادی متعهد هستید.
تنها دلیلی که سازمان مجاهدین در لیست قرار گرفت بهخاطر مماشات با این دیکتاتوری بود».
رودی جولیانی:
«… همکاری همه ما با هم کمک کرده است تا سازمان مجاهدین را از لیست خارج کنیم.
بسیاری افراد شایسته تقدیر هستند. ما از نمایندگان منتخب مردم آمریکا، بیش از ۱۴۰تن از آنان، که حتی قبل از تصمیم وزیر به حمایت از آن برخاستند تقدیر میکنیم. ما از ۷۰ تا ۸۰تن از مقامات دولتهای پیشین که حتی در شرایط دشوار در کنار ما ایستادند تقدیر میکنیم.
اما مهمتر از همه، بیشترین کسانی که ما از آنها تقدیر میکنیم کسانی هستند که در لیبرتی و اشرف هستند.
و آن کس که بیش از هر کس باید مورد تقدیر قرار گیرد خانم مریم رجوی است . او رئیسجمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران است. من و همه همکارانم با او آشنا هستیم. ما برای او احترام زیادی قائل هستیم. ما تعهد او به آزادی و دموکراسی و یک ایران مبتنی بر قانون و صلحطلب را درک کردیم. طی ۶ماه گذشته، ما شاهد رنج و مرارتهای او در مورد سلامت و امنیت ساکنان لیبرتی و اشرف بودهایم. …».
دکتر آلخو ویدال کوادراس
«ما همه احساس میکنیم که حقیقتاً این یک موقعیت تاریخی است. ما یک موقعیت تاریخی را در اوج کارزارمان تجربه میکنیم، درحالیکه بسیاری باور نمیکردند ما موفق شویم. خانم رجوی الگویی را برای پیروزی از طریق مقاومت علیه اختناق و سرکوب خلق کرد. پس به مردم ایران و دوستانمان در اشرف و لیبرتی تبریک میگویم. آنها قربانیان اصلی این بیعدالتی و حالا صاحبان این پیروزی هستند».
اندرو فرای از وکلای تراز اول آمریکا و وکیل مجاهدین خلق ایران
«تبریک به همه.
این رخداد یکی از جالبترین و با ارزشترین پروندههای حقوقی بود که در طول زندگی حرفهییام داشتهام و این برای من افتخاری بود که برای نمایندگی کردن مجاهدین انتخاب شدم. برایم مایه مسرت فراوان بود که با خانم رجوی و مجاهدین کار کنم و همینطور با بقیه وکلا هم چون استیون اشنی بام، ویت دین و دیگران... .
اکنون تنها آرزویم این است که شاهد آزادی ایران از یوغ آخوندها باشم».
دیوید جونز وزیر سابق ولز و ایرلند شمالی، نماینده ارشد مجلس انگلستان
«من سالها عضو کمیته پارلمانی انگلستان برای آزادی ایران بودهام. من افتخار داشتم که یکی از کسانی باشم که علیه دولت انگلستان به دادگاه عدالت اروپا شکایت کردند تا تضمین شود که سازمان مجاهدین خلق ایران دیگر بهعنوان یک سازمان تروریستی در لیست نباشد. ما پیروز شدیم. و بعد، دوباره در آمریکا پیروز شدیم. و بعد دوباره در دادگاههای انگلستان. و نشان دادیم که این یک دروغ است که سازمان مجاهدین خلق ایران تروریست نامیده شود».
در روز هفتم مهر ۱۳۹۱، وزیر خارجهٔ وقت آمریکا با گردن نهادن به حکم بیسابقهٔ دادگاه استیناف آمریکا نام مجاهدین و شورای ملی مقاومت و ارتش آزادیبخش ملی ایران را از لیستهای تروریستی آمریکا حذف کرد. رسیدگی و صدور حکم قضایی در شرایطی صورت گرفت که در صحنهٔ سیاسی آمریکا، لشگری از برجستهترین سیاستمداران و نظامیان آمریکا در کنفرانسها سخنرانیها اطلاعیهها و شهادتهای مستدل تأکید کردند که مجاهدین هیچ ربطی به تروریسم نداشته و ندارند و ادامهٔ این لیستگذاری فقط بهخاطر استمالت از دیکتاتوری مذهبی و تروریستی حاکم بر ایران است. همزمان تحصن یاران اشرفنشان و ایرانیان آزاده در مقابل وزارتخارجهٔ آمریکا و کارزار بینالمللی مقاومت ایران برای خنثی کردن توطئههای رژیم و وادار کردن دولت آمریکا به اجرای حکم دادگاه در سراسر جهان ادامه داشت و بیش از ۵هزار پارلمانتر در ۵قارهٔ جهان نیز در این کارزار سهیم بودند. رژیم و مزدبگیرانش نیز از هیچ یقه درانی و لجنپراکنی و صرف هزینههای کلان و ارائهٔ انواع امتیازات برای باقی نگهداشتن مجاهدین در لیست فروگذار نمیکردند. اما سرانجام ارادهٔ مقاومت ایران برای سرنگون کردن رژیم پلید آخوندی بر توطئههای ارتجاعی استعماری چیره شد و این برچسب ننگین به زبالهدان تاریخ سرازیر گردید.
به گور سپرده شدن این لیست در اوج سیاست مماشات با رژیم و در شرایطی که این سیاست در همهٔ زمینهها اساساً کوک امتیاز دادن به آخوندهای حاکم بود تا فضا برای آغاز مذاکره با دیکتاتوری مذهبی فراهم شود، معجزهیی بود راهگشا و پلهیی برای گامهای بعدی. گامهایی که با امضای قانون حفاظت از لیبرتی توسط دولت آمریکا و خارج شدن سالم، منسجم و متشکل مجاهدین از محاصره مزدوران ولایت فقیه ادامه یافت پایداری مجاهدین در کارزار گسترده و طولانی جهانی برای درهم شکستن لیست در امتداد ۴دهه نبرد بیامان نظام پر جنایت ولایت را به زانو درآورد و زمینگیر کرد و به چرخش تعادلقوا میان مقاومت و نظام آخوندی انجامید...
در آبان و دی ۹۸، آتشفشان خشم خلق جامعهٔ ایران را وارد مدار نوینی از مقاومت و رویارویی با نظام پر جنایت ولایت کرد و با مهر زدن بر استراتژی کانونهای شورشی، سیاست مماشات را به بنبست کشاند. اکنون فاشیسم دینی حاکم بر ایران در محاصرهٔ مردم و مقاومت ایران از یکطرف و جامعهٔ جهانی از طرف دیگر به لبهٔ پرتگاه سرنگونی کشانده شده و با گسترش کانونهای شورشی در سراسر میهن، سرنگونی در چشماندازی نزدیک قرار گرفته است.
اشرف
مجاهد شهید علی فیض شبگاهی (رشید):
«امشب اشرفنشانها و اشرفیان مقیم در اینجا با خواهر مریم با برادر پیروزی خود را جشن میگیرند به کوری چشم خامنهای».
اشرف
مجاهد شهید حسن جباری:
«با کس نخارد با صدق و فدای مجاهدین . . خواهر مریم . . جنگ صد برابر».
پیام مسعود رجوی در هفتم مهر ۱۳۹۱
تبریک به مریم رهایی
مجاهدان اشرف و لیبرتی
به مقاومت ایران و یاران اشرفنشان
در سراسر جهان
اشرف
مجاهد شهید کورش سعیدی:
«الان برای همه دنیا روشن شد که حق با کیه و مبارزه و مقاومت ایران رو به هیچوجه هیچکسی نمیتواند خاموش کنه کسی نمیتونه محدودش کنه کسی نمیتونه حق ما رو برای مقاومت و مبارزه از ما بگیره و این حق برای تمام دنیا آشناست و ... . به نتیجه رسید . از تمام اشرفنشانها از تمام کسانی که این مدت از ما مجاهدین حمایت کردند تشکر میکنم».
مروری در زوزههای وحشت و همنوایی شیخ و شاه علیه لغو برچسب ارتجاعی و استعماری
یک یادآوری تاریخی
نامه عوامل ارتجاع و استعمار در تایمز مالی
در مخالفت با لغو برچسب تروریستی
پشتوانه سیاسی کشتار مجاهدین در اشرف
۱۰ اوت ۲۰۱۱ (۱۹ مرداد۹۰)
دوشنبه ۲۵مهر ۱۳۹۰
واشنگتن تایمز:
۴۲شخصیت برجسته فرهنگی و هنری ایرانی
فراخوان به حذف مجاهدین از لیست
محکومیت بسیج لجنپراکنی علیه اپوزیسیون