728 x 90

ماکرون در پارلمان انگلستان: پیوند صلح منطقه‌یی با توقف برنامه هسته‌یی رژیم ایران

ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه
ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه

در نخستین روز از سفر رسمی به بریتانیا، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در نطق خود در مجلس انگلستان بر ضرورت مقابله با تهدیدات رژیم ایران تأکید کرد.

او گفت: «ایجاد صلح و ثبات در کل منطقه با عدم تحمل تهدید یک ایران مجهز به تسلیحات هسته‌یی در یک راستاست».

ماکرون هم‌چنین وظیفه اروپا را در قبال برنامه اتمی رژیم ایران سنگین توصیف کرد و افزود: «فرانسه، انگستان و آلمان وظیفه دارند نظارت بین‌المللی بر برنامه هسته‌یی ایران را در بلندمدت سختگیرانه تضمین کنند».

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که نگرانی‌ها درباره فعالیت‌های مشکوک هسته‌یی رژیم آخوندی و نقض تعهدات بین‌المللی‌اش بار دیگر در سطح جهانی مطرح شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cf8ba91b-1bcb-421e-90db-356072d965cc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات