728 x 90

مارکو روبیو: اخذ عوارض از تنگه هرمز توافق با ایران را غیرممکن می‌کند

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، روز پنج‌شنبه ۳۱ اردیبهشت گفت اگر رژیم  ایران طرح دریافت عوارض برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز را اجرا کند، رسیدن به توافق دیپلماتیک با تهران «غیرممکن» خواهد شد.
او پیش از سفر به نشست ناتو در سوئد به خبرنگاران گفت: «هیچ‌کس در جهان از سیستم عوارض‌گیری حمایت نمی‌کند. این اقدام غیرقابل قبول و کاملاً غیرقانونی است.»
روبیو در عین حال از «پیشرفت‌هایی» در مذاکرات با تهران خبر داد و گفت نشانه‌های مثبتی وجود دارد، اما رژیم  ایران با «شکاف و چنددستگی داخلی» روبه‌روست. او افزود مقام‌های پاکستانی به‌عنوان میانجی در حال رفت‌وآمد میان تهران و واشنگتن هستند و آمریکا همچنان امیدوار است به یک توافق برسد.
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد دونالد ترامپ ترجیح می‌دهد مسئله از مسیر دیپلماسی حل شود، اما اگر توافق حاصل نشود، «گزینه‌های دیگری» روی میز خواهد بود. ترامپ پیش‌تر هشدار داده بود در صورت امضا نشدن توافق، حملات نظامی علیه ایران از سر گرفته می‌شود.
 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dc607341-6321-41f4-a6b7-2c98ff616742"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات