روزی نیست که باندها و دستجات متخاصم آخوندی دست یکدیگر را در چپاول و غارت داراییهای مردم و ثروتهای ملی ایران رو نکنند.
و ظاهراً دولت وفاق پزشکیان هم نتوانست در تقسیم نوبهای قدرت و ثروتی که متعلق به مردم است، بین خودشان موفق باشد و رضایت هر دو باند را به دست بیاورد.
در جدیدترین درگیریهای باندی از این دست، روزنامه حکومتی ابتکار نوشت: درآمد کاسبان فیلترینگ، عددی بین ۲۰ تا ۵۰هزار میلیارد تومان است، و بعد هم این پرسش را مطرح کرد که؛
با این پول (یعنی با ۲۰هزار میلیارد تومان) چه کارهایی میتوان کرد؟
همین روزنامه حکومتی چند مجموعه پاسخ به این ترتیب ردیف کرد:
با آن ۲۰هزار میلیارد تومان میتوان دستکم ۲۰۰۰مدرسه روستایی با امکانات مدرن ساخت
با همان ۲۰همت میتوان بیش از ۱۰هزار مدرسه را به تختههای هوشمند، رایانههای مدرن و اینترنت پرسرعت مجهز کرد.
با استفاده از ۲۰همت میتوان: ۵۰۰کیلومتر شبکه ریلی جدید احداث کرد. یا بیش از ۵۰۰۰ اتوبوس شهری و بینشهری جدید خریداری کرد.
با این پول میتوان خطوط مترو در کلانشهرهایی مانند تهران، مشهد و اصفهان را گسترش داد.
با ۲۰همت میتوان بسیاری از مشکلات بهداشت و درمان کشور را حل کرد.
-با این پول میتوان حدود ۱۰۰بیمارستان مجهز و مدرن در مناطق محروم و کمبرخوردار احداث کرد.
-یک بیمارستان ۲۰۰تختخوابی با تجهیزات پیشرفته بهطور میانگین حدود ۲۰۰میلیارد تومان هزینه دارد. با اندکی از این پول میتوان دسترسی میلیونها نفر به خدمات درمانی مناسب را بهبود بخشید.
-با این مبلغ میتوان تجهیزات پزشکی پیشرفته از جمله دستگاههای MRI، سیتیاسکن و رادیولوژی خرید و بسیاری از شهرهایی را که فاقد این امکانات هستند را از بحران فعلی نجات داد.
-با همین پول میتوان کاروانهای درمانی سیار برای مناطق دورافتاده راهاندازی کرد. این خدمات شامل اتوبوسهای مجهز به تجهیزات پزشکی، کلینیکهای سیار دندانپزشکی و تیمهای پزشکی روستایی است که در کاهش محرومیت درمانی نقش بهسزایی دارد.
با ۲۰همت میتوان حداقل ۷نیروگاه خورشیدی ساخت که ظرفیت تولید برق پایدار برای مناطق محروم و روستایی را فراهم کند. آنهم در شرایطی که اکنون حتی شهرهای ایران هم از برق مستمر محروم هستند و روزانه باید چند ساعت قطع برق و در نتیجه قطع آب را هم تحمل کنند.
حالا همه اینها را بگذارید کنار مصیبتهایی که فیلترینگ برای مردم بهوجود آورده است از جمله؛
بیش از ۱.۶میلیون کسبوکار اینستاگرامی آسیب دیدهاند که معیشت حدود ۹میلیون نفر وابسته به آنها بوده است.
اختلال و فیلترینگ اینترنت نهتنها مشاغل خرد، بلکه بخشهای کلان اقتصاد دیجیتال را نیز تحت تأثیر قرار داده است. ماهانه ۱۰هزار میلیارد تومان زیان مستقیم و غیرمستقیم به اقتصاد وارد میشود.
این رقم ضرر و زیان در یک بازه چهار ماهه به ۳۹ تا ۱۱۷هزار میلیارد تومان میرسد (علت اختلاف بین ۳۹همت تا ۱۱۷همت بسته بهشدت اثرگذاری فیلترینگ تخمین زده شده است) حالا حساب کنید میزان این ضرر و زیان در یک سال چقدر میشود؟؟ خدا میداند!
خب به پایان گزارش رسیدیم، بیایید ببینیم اگر این ضرر و زیانها را در کنار آنچه که ابتدای این گزارش گفته شد، بگذاریم و با هم جمع کنیم، چه عددی به دست میآید؟!
تا روشن شود که فیلترینگ، چه پول هنگفتی از جیب مردم در میآورد و به جیب آخوندهای حاکم میریزد!
و باز پزشکیان میآید و برخلاف قول و قرارهای اولیهاش میزند زیر قولش و میگوید فضای مجازی باید حساب و کتاب داشته باشد! یعنی فیلترینگ داشته باشد!