حیدری عضو مجلس ارتجاع با وقاحت فساد خودروهای شاسی بلند را ناچیز شمرد و گفت: «اگر ماشینی هم داده شده، چینی است و نمیشود اسمش را سوءاستفاده گذاشت!».
این عضو مجلس ارتجاع که از رسوایی فساد خودروهای شاسی بلند که در جریان جنگ گرگها برملا شد، کلافه بود، در پاتک، یک فقره از فساد باند مافیای رقیب را رسوا کرد. حیدری گفت: «هزاران هکتار زمین و ارضی کشاورزی و ملی را غارت میکنند چرا واقعاً آنها مطرح نشد؟».
موضوع فضاحت خودروهای شاسی بلند از آنجا آغاز شد که علیرضا بیگی، عضو مجلس ارتجاع ابتدای اردیبهشت اذعان کرد که «وزیر صمت رئیسی در استیضاح گذشته ۷۰ خودرو شاسی بلند به مجلس داد».
علیرضا بیگی اعتراف کرد که ۱۷۴تن از اعضای مجلس ارتجاع در چارچوب این فساد در لیست واگذاری خودرو قرار دارند و «نمایندگان به درخواست شرکت جعلی تن دادند و برخی نمایندگان با علم به تبعات نامناسب، اتومبیل دریافت کردهاند».
این عضو مجلس ارتجاع افزود: «من سؤال کردم چه ارتباطی وجود دارد بین واگذاری خودروی شاسیبلند با به سرانجام نرسیدن استیضاح وزیر صمت رئیسی؟ بههرحال ما میدیدیم کِشندهها جلوی مجلس توقف میکردند و شاسیبلندها را پایین میآوردند».
این افشاگری سرآغاز جدال باندی بر سر تصاحب بیشتر سهم غارت شد. تجارت نیوز ۱۶اردیبهشت از ابعاد گستردهتر این فساد خبر داد و در خبری باعنوان «دعوا بر سر واگذاری خودرو شاسی بلند بالا گرفت»، نوشت: «دریافت خودروهای شاسی بلند فقط محدود به نمایندگان مجلس نیست، گویی اسامی این افراد در اختیار دبیر هیأت تحقیق و تفحص از نهاد ریاستجمهوری است و ممکن است بهزودی در دعوایی دیگر این اسامی را منتشر کند».
روز ۱۶اردیبهشت نیز ارکانی، عضو مجلس ارتجاع در جریان جدال باندی بر سر سهم بیشتر چپاول به یک فقره دیگر از غارتهای نهادینه اذعان کرد و گفت: «اسناد و مدارکی به دست ما رسیده که حاکی از آن است که برخی از دستگاههای دولتی، خودروهای شاسی بلند خارج از نوبت و خودروهایی با حوالههای ارزان قیمت دریافت کردهاند.
ارکانی لیست ارگانهایی که در این چپاول نقش داشتند را این طور بیان کرد:
ارگان وابسته به رئیسی (ریاست جمهوری نظام)
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزارت ورزش و جوانان
وزارت نیرو
وزارت آموزش و پرورش
وزارت علوم
وزارت راه و شهرسازی
سازمان تأمین اجتماعی
سازمان برنامه و بودجه
سازمان صدا و سیمای آخوندی.