728 x 90

زوزه‌های رئیس کمیسیون امنیت ملی رژیم از دیدار مایک پنس از اشرف ۳ و پیروزیهای شگرف مجاهدین

وحید جلالزاده رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ارتجاع
وحید جلالزاده رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ارتجاع

تلویزیون شبکه خبر رژیم روز پنجشنبه ۹تیرماه به پخش آه و فغان وحید جلالزاده رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ارتجاع درباره وضعیت کنونی رژیم و بحرانهای گریبانگیر نظام در تمامی زمینه‌ها پرداخت.

جلالزاده به مهمترین موضوع برای رژیم یعنی سفر مایک پنس به اشرف۳ اشاره کرد و گفت: آنهایی که اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را به دنیا دارند می‌فروشند و خرید و فروش می‌کنند و به‌عنوان خائنین به ملت شناخته می‌شوند و تروریست هستند امروز در آغوش گرم و امن کشورهای اروپایی آرمیده‌اند و علیه جمهوری اسلامی اقامه دعوا می‌کنند معاون اول سابق رئیس‌جمهور آمریکا با این تروریستها آزادانه دارد ملاقات می‌کند و لذا جمهوری اسلامی همان فرمایش حضرت آقا که مقتدر مظلوم ما در عین اقتدار مظلومیت هم داریم و البته این وظیفه دستگاههای مربوطه را سنگین می‌کند.

وی به محکومیت حمید نوری یکی از عوامل قتل‌عام سال۶۷ اشاره کرد و افزود: الآن و امروزه بانیان ۱۷۰۰۰ترور ترور شهروندان جمهوری اسلامی بانی دادگاهی در سوئد در دادگاه آقای حمید نوری علیه جمهوری اسلامی شدند.

جلالزاده به آوار شدن تضادها و مشکلات بر سر رژیم و نو شدن آنها اشاره کرد و گفت: هم تهدیدات نو به نو میشه و ترکیبی شده یعنی شما الآن می‌بینید که هم در حوزه اقتصادی هم در حوزه اجتماعی و هم در حوزه فرهنگی ما مورد تهدید واقع می‌شویم... کمیته امنیت کمیته جنگ نرم و جنگ سایبری ما تشکیل دادیم رئیس کمیسیون امنیت ملی عضو کمیته دائمی پدافند غیرعامل هست...

وی به استیصال رژیم در جنگ سایبری پرداخت و افزود: در حوزه سایبری الآن دیگر حملات متعدد شده قبلاً سالانه بود، ماهانه بود، الآن ما بعضی وقتها می‌بینیم که در یک هفته دو بار مورد حملات سایبری قرار می‌گیریم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی رژیم در وحشت از تبدیل شدن اعتراضات اجتماعی به جنگ تمام‌عیار با رژیم اشاره کرد و گفت: ما نباید اجازه بدهیم مطالبات اجتماعی مردم به مطالبات سیاسی و مطالبات سیاسی به مطالبات امنیتی تبدیل بشود این خواست دشمن هست.

 

جلالزاده به گفتگوهای بی‌نتیجه این هفته در برجام اشاره کرد و افزود: خب سه‌شنبه و چهارشنبه این مذاکرات انجام شد ما دوباره در دو موضوع با آمریکاییها متأسفانه به نتیجه نتوانستیم برسیم... متأسفانه آمریکاییها حاضر نیستند تضمینهای لازم را حتی تا پایان دوره آقای بایدن به جمهوری اسلامی بدهند که ما احساس بکنیم از برگشت آمریکا به برجام و ادامه این روند انتفاع اقتصادی پیدا خواهیم کرد.

آمریکاییها معتقدند که ما هر زمان باز هم اقتضاءیی صورت بگیرد و زمان ایجاب بکند این افراد را به لیست قرمز اضافه خواهیم کرد.

متأسفانه آمریکا در روزهای آخر مذاکرات در اسفند سال گذشته مجدداً از اهرم دبّه استفاده کرد و قول‌هایی که در همان مذاکرات وین به طرفهای اروپایی چین روسیه و ایران داده بود متأسفانه زیر اونها زد.

بحث پادمان هم جزو موارد اختلافی ما هست چون به ما قول داده شده بود که در قالب این مذاکرات باید مشکلات پادمانی با آژانس باید حل بشود و این هم جزوه درخواستهای جمهوری اسلامی است.

 

این مهره حکومتی در ادامه به انزوای بین‌المللی رژیم اشاره کرد و گفت: بسیاری از کشورهای همسایه ما روابط شان دیگه به تک رقمی در بحث تبادلات ارزی تبدیل شده بود بعضی از دوستان سابق ما از ما ناامید شده بودند و من جالب است اینجا عرض بکنم که با برخی از اونها که چه سفرای‌شان چه وزرای خارجه‌شان در همین مدت اخیر ملاقات کردیم از ما این سؤال را می‌کنند که آیا این ارتباطات استمرار پیدا خواهد کرد؟ آیا شما با لبخند اروپاییها و با به نتیجه رسیدن مذاکرات با پنج به اضافه یک یا الآن فعلاً چهار به اضافه یک آیا دوباره با ما همین ارتباطات را افزایش خواهید داد؟ این نشان می‌دهد که یک ناامیدی و بی‌اعتمادی به کشور در حوزه کشورهای همسایه آفریقایی و آمریکای لاتین ایجاد شده من یک ماه پیش در کمیسیون میزبان سفرای کشورهای آفریقایی بودم جناب آقای عابدینی باید با تأسف عرض بکنم که روابط اقتصادی ما با قاره آفریقا به زحمت به ۶۰۰میلیون دلار می‌رسد اما کشور همسایه ما ترکیه به عدد ۱۷میلیارد دلار رسیده با بسیاری از سفارتخانه‌های خودمان را در آفریقا و آمریکای لاتین به دلایلی تعطیل کردیم و حتی تقلیل دادیم و این باعث شده که روابط ما کاهش پیدا بکند.

جلالزاده با انداختن اشکالات به گردن دولتهای قبلی  گفت: ما در دوره گذشته دولتهای خودمان در هشت سال گذشته متأسفانه در تولید قدرت ملی عملکرد خوبی نداشتیم نتیجه آن این می‌شود که کارخانجات ما یک به یک پشت سر هم تعطیل بشوند. ارزش پول ملی کاهش پیدا کند و ما الآن در تولید قدرت ملی باید واقعاً خیلی تلاش بکنیم که بتوانیم جبران مافات بکنیم و اما در ایران در کشورمان الآن از یک اقتصاد قوی برخوردار بودیم چه بسا به سمت مذاکره نمی‌رفتیم...

این مهره حکومتی در ادامه به نگرانی اصلی رژیم اشاره کرد و گفت: ما نباید اجازه بدهیم مطالبات اجتماعی مردم به مطالبات سیاسی و مطالبات سیاسی به مطالبات امنیتی تبدیل بشود این خواست دشمن هست نشان دادن این اعتراضات و نمایش اینها در رسانه ملی قطعاً اینها را در قواره مطالبات اجتماعی حفظ خواهد کرد.

 

وی در ادامه از نمایندگان مجلس ارتجاع خواست که اشکالات را دامن نزنند و گفت: نمایندگان محترم کمیسیون واقعاً سؤالاتی که دارند مطالباتی که دارند با دستگاه‌ها به‌صورت جدی است اما به هیچ عنوان نمی‌خواهیم این چالش‌ها را به افکار عمومی منتقل بکنیم.

جلالزاده درباره حقوق‌بشر هم گفت: من معتقدم که در کنار و به موازات مسائل هسته‌یی علیه جمهوری اسلامی حقوق‌بشر هم دارد تبدیل به یک پرونده می‌شود و این هوشیاری مقامات کشورمان را می‌طلبد که نسبت به این موضوع عکس‌العمل لازم را نشان بدهند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b40def77-453b-4a95-9585-1c89bf041767"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات