728 x 90

روزنامه سپاه پاسداران:‌ با تحریم ظریف دولت آمریکا دنبال براندازی ساختاری نظام با نگاهی مانند مجاهدین است

تحریم ظریف
تحریم ظریف

روزنامه سپاه پاسداران در سرمقاله خود نوشت: «تحریم ظریف را باید در این معادله تحلیل کرد که دولت آمریکا دنبال براندازی ساختاری با نگاهی در تراز (مجاهدین) است».

روزنامه سپاه پاسداران نوشت: آمریکا در ۲۵سال گذشته روی اپوزیسیون ایران کمتر سرمایه‌گذاری و نگاه خود را به درون نظام متمرکز کرد... اما با آمدن دولت ترامپ فضا قدری متفاوت شد. دولت فعلی آمریکا اولین دولتی است که در ۲۵سال گذشته برای مقابله نرم با جمهوری اسلامی روی تجدیدنظرطلبان داخلی حساب باز نکرد.

روزنامه سپاه پاسداران با تأکید براین که «دولت اوباما بین جلیلی ـ ظریف تفاوت می‌دید، اما دولت ترامپ بین سلیمانی ـ ظریف تفاوت قائل نیست»، اضافه می‌کند: «دولت ترامپ فاصله‌یی بین اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان قائل نشد. به همین نسبت اصلاح‌طلبان نیز متوجه شدند در شعاع نگاه ترامپ قرار ندارند و وقعی به آنان نمی‌نهند».

 

روزنامه آرمان از باند روحانی تحریم ظریف را «تحریم کل دیپلماسی» رژیم دانسته و آینده شغلی ظریف را زیر سؤال برده است.

این رسانه حکومتی می‌نویسد: باید منتظر بود و دید آیا ظریف می‌تواند خود، برای آینده خویش تصمیم بگیرد یا برای او و آینده وی تصمیمهایی در لایه‌های گوناگون دیپلماسی از داخل تا خارج کشور می‌تواند ترسیم شده باشد.

آرمان افزود: این‌که فکر کنیم ترامپ با امضاهای خود بر تحریم افراد گوناگون بر اساس یک جهت‌گیری فردی وارد عمل می‌شود، و آن‌گونه که بعضی از تحلیلگران در داخل و خارج کشور تیم او را تیمی متزلزل در عرصه سیاست خارجی می‌دانند، قابل‌قبول نیست.

روزنامه حکومتی آرمان نوشت: «این‌که ظریف تحریم می‌شود یک امر نمادین برای تحریم دیپلماسی (نظام)... است» و «بدین واسطه کل دیپلماسی (نظام)؛ نه تنها ظریف بلکه دیپلماتهای (ما) در کشــورهای گوناگون و ســفرای (ما) از سوی دولتهای پذیرنده مأموریت آنها؛ حالتی برزخ گونه پیدا کرده و بدین ترتیب دستگاه دیپلماسی در کل جهان با گونه‌ای برخورد مستقیم اما مؤثر روبه‌رو می‌شود و بسیاری از کشورهایی که از این به بعد با سفرای (نظام) برخورد می‌کنند نوعی برخورد معنادار نسبت به گذشته خواهند داشت».

 

فلاحت‌پیشه، عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم گفت: تاریخ مصرف این تصور که توسط اروپایی‌ها می‌توانیم برجام را حفظ کنیم، گذشته است. برجام را نمی‌توان با اروپایی‌ها حفظ کرد

وی اضافه کرد: اروپایی‌ها خیلی دیر در مقابل اتفاقاتی که برای برجام رخ داده، کاری را صورت دادند. آنها ابتدا سعی کردند در قبال ضرب‌الاجل (نظام) موضع‌گیری سیاسی داشته باشند و با برگزاری جلسه کمیسیون مشترک، مشخص شد اروپایی‌ها طرحی با قابلیت عملیاتی شدن برای برون‌رفت از شرایط فعلی برجام ندارند.

وی افزود: طرف اروپایی خواستار توقف اقدامات(نظام در نقض برجام) است و (نظام) نیز به‌دنبال تغییر اساسی در موضوع تحریم یعنی امکان فروش نفت به‌علاوه گردش پول است و تا زمانی که این اتفاق رخ ندهد، مابقی حرف‌ها تعارف دیپلماتیک است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ca5a23a0-65fb-4d1f-a3f0-a258530117c0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات