728 x 90

التماس برای یک نمایش از پیش شکست‌خورده

التماس خامنه ای برای انتخابات
التماس خامنه ای برای انتخابات

تاخت و تاز شداد و غلاظ خامنه‌ای در روز چهارشنبه بر علیه باند مغلوب و به‌طور خاص روحانی، علی‌القاعده می‌بایست باند مربوطه را برای مدت کوتاهی هم که شده سرجایش می‌نشاند. اما به مصداق آن سبو بشکست و... دیگر پشمی به کلاه ولایت باقی نمانده است تا بتواند باند رقیب را ولو به‌طور موقت ساکت کند؛ و لذا «جنگ‌وجدال» و «تک و پاتک» باندی هم‌چنان ادامه دارد.

علاوه بر خود روحانی که هنوز ساعاتی از سخنرانی و اعلام موضع خامنه‌ای نگذشته‌ بود به صحنه آمد و با برداشتن علم «جمهوریت» و «رای مردم» به گردن‌کشی نسبت به ولی‌فقیه پرداخت، جنگ‌وجدال در سطح رسانه‌ها و تریبونها نیز پس از اعلام موضع ولی‌فقیه نه تنها فروکش نکرده بلکه به‌شدت بالا گرفته است.

این هفته گماشته‌های ولی‌فقیه در نمایشات جمعهٔ که به موضوع انتخابات و دعوت به راه‌پیمایی ۲۲بهمن اختصاص یافته بود، این تریبون را نیز به صحنهٔ‌ جدال باندی تبدیل کردند و به‌طور خاص رئیس‌جمهور ارتجاع را به‌خاطر این‌که انتخابات را تشریفاتی و انتصابات نامیده بود، مورد تهاجم قرار دادند. آنها با تکرار حرف‌های خامنه‌ای، روحانی و باند مربوطه را شلاق‌کش کردند که چرا مردم را «‌دلسرد» می‌کنند و سلامت انتخابات و شورای نگهبان را زیر سؤال می‌برند.

 

گوشخراش اما نومیدانه

ارکستر امامان ریایی نمایشات جمعه به‌رغم «شاخ و شانه» و «خط و نشان» کشیدن‌ بر باند مغلوب، به شکل گوشخراش اما نومیدانه‌ای ساز شرکت در انتخابات را نیز کوک کرده‌ و ملتمسانه از مردم می‌خواستند که در این انتخابات شرکت کنند.

آخوند علم‌الهدی در نمایش جمعه مشهد، فقهای شورای نگهبان را با پیغمبر مقایسه کرده و گفت:

« اگر ۶مجتهد شورای نگهبان رأیی بدهند، مثل رأی و نظر پیامبر است».

وی آشکارا روحانی را به «همکاری با دشمن» متهم کرده و عمامه به زمین کوبید که:‌

«اونی که مایه تأسف ما هست این است که یک عده بیایند از داخل مملکت اون‌ هم از سمت‌های بالای مسئولان با دشمن همصدا بشوند حرفی که دشمن می‌خواهد اینها بزنند که انتخابات تشریفات است».

آخوند امامی کاشانی هم از جمله «ملتمسین دعایی» بود که با تأسی به خامنه‌ای که در سخنرانی‌اش متضرعانه از مردم خواسته بود «ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید»، به گریه و زاری برای شرکت در انتخابات پرداخت. وی ریاکارانه برای به‌دست آوردن دل مردم، به بیکاری و گرانی اعتراف کرد تا بتواند خطاب به آنها بگوید:

«هر کس در خانه‌اش ۲۲بهمن بنشینه و بتواند حرکت کند و نکرده؛ واقعاً جفا کرده است. به ۲۲بهمن جفا کرده است»‌.

این آخوند مرتجع آن‌چنان‌که گویی خودش هم به کارآیی این «التماس و درخواست»‌ها باور نداشته‌ باشد، از فرط یأس و نا‌امیدی مجبور شده بود با شیادی آخوندی بگوید:‌

«این روزگار مشکل ما، عزیزان، این گرفتاری ما، عزیزان، در روایات ما، مفصل مطرح شده است. در روایات ما آخرالزمان آمده‌ است. که چه گرفتاری مردم خواهند‌ داشت. در چه ناامیدی خواهند‌ بود. که در اون ناامیدی است که یک‌مرتبه خورشید درخشان وجود اقدس مهدی موعود ارواحنا له فدا...»‌.

این تضرعات و تشبثات نشان می‌دهد که عناصر باند غالب تا کجا نسبت به سوت و کوری مراکز رأی در هراسند و از همین روست که استیصال و درماندگی به‌عنوان یک ملودی ثابت، به‌وضوح در اظهارات‌شان مشهود است.

نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی رژیم که سخنران پیش از خطبه‌های نمایش جمعه تهران بود، با تکرار پی‌درپی «‌بسیار مهم است» از «امت همیشه در صحنه» می‌خواست که پای صندوقها حاضر شوند:‌ «حضور در راهپیمایی شکوهمند ۲۲بهمن و حضور در پای صندوق‌های رأی بسیار مهم است بسیار مهم است و بسیار مهم است».

 

انتخابات به اذن شوهر نیاز ندارد

مرتجعین باند ولی‌فقیه برای کشاندن مردم پای صندوقها از سایر ترفندهای آخوندی نیز غافل نبودند. به‌عنوان نمونه آخوندی به نام هاشمی که یکی دیگر از سخنرانهای پیش از خطبه‌های نمایش جمعه تهران بود، شیادانه با طرح سؤال‌های شرعی و پاسخ به آنها، شرکت در انتخابات را «یک وظیفهٔ شرعی و اسلامی و الهی» به‌حساب آورده و آن را «واجب عینی» و نه کفایی خوانده و نهایتاً هم گفت:‌ «شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست».

 

کار از کار گذشته بود

با وجود تلاش‌های مذبوحانه باند خامنه‌ای برای رونق بخشیدن به نمایش انتخابات، شبکهٔ خبر تلویزیون رژیم در یک اقدام بی‌سابقه از جزییات ۳همه‌پرسی که در کانال تلگرامی وابسته به تلویزیونهای رژیم به‌راه‌ افتاده بود، پرده‌برداشت. این شبکه در روز ۱۶بهمن ۹۸ به‌طور ناخواسته نتیجهٔ این نظرسنجی را روی حساب رسمی خود در شبکه تلگرام منتشر کرد که بر طبق آنها به‌ترتیب ۸۲،  ۸۳ و ۸۶درصد از پرسش‌شوندگان به عدم شرکت در این نمایش رأی داده بودند.

این همه‌پرسی‌ها، واقعیت این نمایش مسخره را به‌روشنی برملا کرد.

افتضاح این خبر برای رژیم آن‌چنان بود که با بستن یکی از آن کانالها اعلام کرد: هیچ‌یک از این کانال‌ها رسمی و دولتی نیستند. اما دیگر کار از کار گذشته بود.

 

مستندات نظام مقدس

خبرگزاری ایرنا نیز در روز ۱۹بهمن در بارهٔ این افتضاح با برآشفتگی از «نقش انفعالی صدا و سیما در مشارکت در انتخابات» و عمل کرد صدا و سیما برای ایجاد «انگیزه و اعتماد»‌ شکوه کرده و نیاز شدید رژیم به رونق نمایش انتخابات را این‌چنین اعتراف کرد:‌

«رسانه‌های بیگانه از اعتراضات خیابانی در آبانماه(نوامبر ۲۰۱۹ ) در پی افزایش قیمت بنزین سوء‌استفاده کرده‌[اند]... نمی‌توان کتمان کرد که انتخابات این دوره در حوزه‌های انتخابیه بزرگ با خطر مشارکت پایین‌تر از دوره‌های قبل مواجه است... نرخ مشارکت انتخابات همواره برای نظام جمهوری اسلامی ایران دارای اهمیت به‌سزایی بوده و نشان‌دهنده وجهه مردمی این نظام است؛ خصوصاً این مشارکت یکی از مهم‌ترین مستندات نظام مقدس ما در جهت انکار ادعاها و تبلیغات بی‌اساس دشمنان خارجی درباره از دست رفتن پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی است».

پیش‌تر سایت حکومتی نامه نیوز هم با اشاره به ابعاد حذف تصفیه عناصر باند مغلوب از انتخابات، از زبان مهرهٔ حکومتی گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی، نوشته بود:‌ «اصلاح‌طلبان بیش از ۵-۶کرسی به‌دست نمی‌آورند، ما با ذره‌بین گشته‌ایم اما تعداد نامزدهای ما به ۲۰نفر هم نمی‌رسد».

 

مویه برای صندوق‌های خالی

انتشار این اخبار و فاش‌گویی‌ها مؤید تشدید جنگ‌وجدال باندی و بالا‌گرفتن بحران و تعمیق هر چه بیشتر شقه در نظام و ترجمان التماس و درخواست‌های باند غالب از صدر تا ذیل است که مویه‌کنان مردم را به حضور پای صندوقها دعوت می‌کنند.

اما مردم میهن ما سالیان متمادی است که به این‌گونه تشبثات وقعی نگذاشته و به کرات نمایشات انتخاباتی را تحریم کرده‌اند؛ خاصه پس از قیامهای سراسری ۹۶ و ۹۸ برآنند که برای همیشه بساط این دجالگریها را برچینند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b4aa32e2-bee8-4f2f-9f06-961bcf247806"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات